Yeme & İçme 2 ay Yemekten sonra kaç bardak çay içersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yemekten sonra kaç bardak çay içersiniz? Yemekten sonra kaç bardak çay içersiniz? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Yeme & İçme konusunda 11,3b cevap paylaştı. Şu an içiyorum gadası 0 0 Yorumla
Kral1Boqa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 2 ay Yemekten hemen sonra çay içmem. En az 1 saat geçtikten sonra içerim. 0 0 Yorumla
WinchesterD Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 2 ay Ramazan önde çay kahve sayamıyorum artık kaç bardak içtiğimi 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 2 ay 2 falan 0 13 Yorumla Soran 2 ay Yemekten sonra mı Yorumla TeomanŞarkısı 2 ay Aynen Yorumla Soran 2 ay Ne kadar tatlı bir profilin var bu arada 🌺 Yorumla TeomanŞarkısı 2 ay Yiaa çok teşekkür ederim 💛 Yorumla Soran 2 ay İstek atacaktım da çekindim çdkdöd Yorumla Soran 2 ay Teoman da çok severim ayrıca😌 Yorumla TeomanŞarkısı 2 ay At at istek saçmalama ❤️ Yorumla Soran 2 ay Bu arada engelli gözüküyorum biz seninle kavga mı ettik ya dkeköd şaka mı Yorumla TeomanŞarkısı 2 ay Oha ne alaka haha kimsin ki nick ver geri silerim yorumunu Yorumla Soran 2 ay Vanes ile başlayan bakalım neden kavga ettik hatırlamıyorum ki olmadı özür de dilerim ahahha Yorumla TeomanŞarkısı 2 ay Bakıyorum hemen Yorumla Soran 2 ay Tamam💜 Yorumla TeomanŞarkısı 2 ay ❤️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şu an içiyorum gadası
Yemekten hemen sonra çay içmem. En az 1 saat geçtikten sonra içerim.
Ramazan önde çay kahve sayamıyorum artık kaç bardak içtiğimi
Demliği süzene kadar jvjcjcjciv
2 falan
Yemekten sonra mı
Aynen
Ne kadar tatlı bir profilin var bu arada 🌺
Yiaa çok teşekkür ederim 💛
İstek atacaktım da çekindim çdkdöd
Teoman da çok severim ayrıca😌
At at istek saçmalama ❤️
Bu arada engelli gözüküyorum biz seninle kavga mı ettik ya dkeköd şaka mı
Oha ne alaka haha kimsin ki nick ver geri silerim yorumunu
Vanes ile başlayan bakalım neden kavga ettik hatırlamıyorum ki olmadı özür de dilerim ahahha
Bakıyorum hemen
Tamam💜
❤️
Hiç saymadim
İcmem
3 bardak
3-4..
Çay sevmem
İyi olmuşsa 3