Yeme & İçme Kim o bana 2-3 hafta önce Pringles aldıran? Menethil Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bak canım çekti gene. Her hafta sonu 1 paket garanti götürüyorum. Ne güzel Patos ile kendimi kandırıyordum. Nereden aklıma soktun ki Pringles’ı? Sosyete cipsi. Kim o bana 2-3 hafta önce Pringles aldıran? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Ben değilim knk kimseye pringles aldırmadım ben 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Hiç tadını sevmedim gadası 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ben miyim acaba ya geçen haftalarda almıştım ben ısıdıskkss 1 1 Yorumla Menethil +1 yıl Nicki hatırlamıyorum hiç olabilir 😂 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 508 cevap paylaştı. Kalitenin tadı başka oluyor 1 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sosyete cipsi 😃 1 2 Yorumla Menethil +1 yıl Öğrenciyken para yetmiyordu alamıyordum hiç. Yitirmedim. Tadamadım 😂 35 lira şu an Yorumla madina1 +1 yıl 😂 Yorumla
Mersinli_kız Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Allah başka dert vermesin 0 1 Yorumla Menethil +1 yıl Amin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben değilim knk kimseye pringles aldırmadım ben
Hiç tadını sevmedim gadası
Ben miyim acaba ya geçen haftalarda almıştım ben ısıdıskkss
Nicki hatırlamıyorum hiç olabilir 😂
Arada şımart kendini. sksj
Kalitenin tadı başka oluyor
👮♂️Ben değilim komiser bey 😳
Sosyete cipsi 😃
Öğrenciyken para yetmiyordu alamıyordum hiç. Yitirmedim. Tadamadım 😂 35 lira şu an
😂
Allah başka dert vermesin
Amin