Yeme & İçme Pepsi yeni logosunu tanıttı, nasıl olmuş? Tüketiyor musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Dış görünüşe önem vermiyoruz 🤩Pepsi güzeldir ben arada sırada içerim Pepsi yeni logosunu tanıttı, nasıl olmuş? Tüketiyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Binde bir canım çekerse içerim gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Bence güzel olmuş ben beğendim. pepsi sevmesem de kola içmeyi seviyorumbu yüzden de harika olmuş diyebilirim. 0 0 Yorumla
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kola içmeyeli yıllar oldu. İçmiyorum Midemi delmeye niyetim yok 0 0 Yorumla
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl Pepsi içmiyorum, Colada İçmiyorum arada Fanta içerim 1 0 Yorumla
nabaysun Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Hayır kola içmiyorum hatta asitli her şeyden uzak duruyorum 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. back to past gibi olmuş ((: hiç içmeme taraftarıyım 1 0 Yorumla
BirSıcakBuse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Kola ayrımı yapmıyorum o an elime geçeni içerim, soğuk ve asitli olsun yeter 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kullanmıyorum ama coca colanin yanından hiçte güzel değil 0 0 Yorumla
IAmaFitnessFreak Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl fabrikasyon içecekleri tüketmiyorum logoyu beğenmedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl La nedense boyle olunca hatirlamiyom, eskisi nasildi ki.. pepsi yazisiz falanmiydi sadece... 0 0 Yorumla
Yaso9597 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 482 cevap paylaştı. pepsi çok tüketmem ama fena da olmamış :) 1 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl daha enerjik olmuş, ben kolaya karşıyım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tadı güzel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyle her türlü çeşidinin tadı efsane Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Binde bir canım çekerse içerim gadası
Bence güzel olmuş ben beğendim. pepsi sevmesem de kola içmeyi seviyorum
bu yüzden de harika olmuş diyebilirim.
Kola içmeyeli yıllar oldu. İçmiyorum
Midemi delmeye niyetim yok
Pepsi içmiyorum, Colada İçmiyorum arada Fanta içerim
Hayır kola içmiyorum hatta asitli her şeyden uzak duruyorum
back to past gibi olmuş ((: hiç içmeme taraftarıyım
Kola ayrımı yapmıyorum o an elime geçeni içerim, soğuk ve asitli olsun yeter
Kullanmıyorum ama coca colanin yanından hiçte güzel değil
fabrikasyon içecekleri tüketmiyorum logoyu beğenmedim
La nedense boyle olunca hatirlamiyom, eskisi nasildi ki.. pepsi yazisiz falanmiydi sadece...
pepsi çok tüketmem ama fena da olmamış :)
Benim için diger markadan daha güzeldir
daha enerjik olmuş, ben kolaya karşıyım
Tadı güzel
Aynen öyle her türlü çeşidinin tadı efsane
Aynı değil mi la
Kola tüketmiyorum.
Nadiren
Kola içmiyorum
Guzelll
Orta idare eder