Ya ben cipsin sesinden filmdekilerin sesini zor duyuyorum abshdjdk

Ya ben cipsin sesinden filmdekilerin sesini zor duyuyorum abshdjdk

Evet ben de seviyorum özellikle cips veya kola severim veya patlamış mısır. ama genelde sadece kola veya kahve içmeyi seviyorum çünkü sürekli bir şeyler yediğim zaman filme odaklanamıyorum pek fazla maalesef. ama yavaş ilerleyen filmler de yemek de yemeği severim arada güzel oluyor film gecesi yaptığım zamanlarda özellikle...
Cevap
22Cevap
Evet hatta yemeğe başlamadan önce mutlaka izlenecek bir kanal bulmam gerek televizyonda
Atıştırırm.. Cips, Doritos, Çekirdek, Popcorn, Jelibon ne barsa ama birileri varsa sessizliği tercih ediyorum izlerken 😂😂 Kendim yiyince chttt chttt sesine rahatsız olmuyorum başkası yiyince kil oluyorum.
Cips mısır falansa üf üfff severim tabiii. Ama sadece ben varsam. Birden çok insan varsa ııhhh...
Dizi/film esnasinda birsey icmeyi tercih ediyorum. Atistirmaliklarin cikardigi ses dikkatimi dağıtıyor.
Abur cubur eskisi kadar sevmiyorum aşırı şekerli ve sağlıksız geliyor artık onun yerine çerez meyve daha güzel patlamış mısır en iyisi ama :)
Evett ağzım boş durmuyor yani duramaz da 🤭😂
Dizi/film izlerken yemek yemeyi ya da abur cubur atıştırmayı çok seviyorum, bayılıyorum, ölüyorum...
Daha çok içecek tercih ediyorum.
Biseyler yediğim zaman hicbirsey anlamıyorum.
Yani içerik çok sarmışsa aklıma gelmez ama beğenmediysem meşgul olurum öyle
Bayılıyorum bir şeyler yemeye sonra aynada kendime bakınca gerçekten bayılıyorum
bir şey çiğnerken izlediğim şeye odaklanamam. Daha çok kahve içerim 😄.
Turuncu doritos , albeni , soslu fıstık , red bull , napoliten
Cips kola yapmayı seviyorum ama daha film başlamadan bitiyor.
Bayılırım özellikle yemek yemeyi. Yemek siparişini filme başlamadan önce veririm hep.
Evet, çerez yemeyi seviyorum. Ama dizi ya da film izleme fırsatını pek bulamıyorum.
Tercih etmiyorum, belki birşeyer içebilirim en fazla.
Viski çikolata veya vodka portakal hiç olmadı bira cips dizi film iyi sarıyor öyle
Ben cips onu yerken filmi anlamaya çalışmak izlerken falan çok zevklii
O bende de oluyor ama cips tutkumu durduramıyorum
Bu yüzden eve abur cubur almıyorum
Genelde kahve içmeyi tercih ederim ☕
Evet ama sesli yiyecekler olmamalı
Evet Çekirdek ve cips Vazgeçtim
Çay ve patlamış mısır
Çay içerim genelde
Evet kurulmuş olursa hayır demem
Kahve veya kırmızı şarap favorimiz olsun
Hayır çok yaptığım bir şey değil.
boş durmak hoş değil :)