Yeme & İçme Bugün iftarda hangi tatlıyı yiyeceksiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor Günaha girmiyoruz inş 😀Bugün iftarda hangi tatlıyı yiyeceksiniz? Güncellemeler+1 yıl Acıktımmmmmmmm 😬 Bugün iftarda hangi tatlıyı yiyeceksiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Bikız99 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Valla evde trileçe, magnolia ve halka tatlı var. Hepsinden de yerim gibi geliyor 😅 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Ohh misafir kabul ediyormusunuz iftara 😀 Yorumla Bikız99 +1 yıl İftara ederim de tatlıya edemem bana kadar var😂 Yorumla Soran +1 yıl Yee yaa afiyet olsun pis cimri 😀 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Bakalım kısmette ne olursa gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Bugün tatlı yemeği düşünmüyorum. bir ara triliçe alırım zaten ne zamandır da yemek istiyorum zaten. 1 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 305 cevap paylaştı. Kadayıf yediim 😄Bana bi ulaşırmısın göklerdeen 😂 yazamıyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bir kurtulamadım sizden sende kimsin 🥳 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum ki hangi tatlıyı yiyeceğimi iftara davetliyim.. Ama bu ekler beni ye diyor.. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Misafirlikte iyidir 😀 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Aynen ama benim gözüm bunda kaldı.. 😄 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Henüz evde hiç iftar yapamadık.. 😅 Yorumla Soran +1 yıl Valla benim tatlılarım hazır 😂 Yorumla TatlıKızzzz34 +1 yıl Benim de hazırdır.. 🤣 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 945 cevap paylaştı. Meyve salatasi yapiyorum bu ara fresh fresh hosuma gidiyor 😇 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun Yorumla angelofthecity +1 yıl Tesekkur ederim 🙏💙 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Şekerpare olacak ama ben şu an bir tek sigara istiyorum sonra çoban salatası bide su tamamdır 😬😬😂 1 0 Yorumla
_Elyise Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Tulumba tatlısı var valla ama senin görselde çok fenaymış 🤤 1 0 Yorumla
BilzerianEfendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Ucuz baklava almışlar ya full şekerdi kolesterol tansiyon tavan yaptı 😅 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Profiterol yiyeceğim. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yiyin yiyin daha orucun ne olduğunu bilmiyorsunuz tatlıları, türlü türlü yemişleri, yemekleri götürün tıka basa sahura kadar sonra oruç tuttuk diyin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Oruç başınamı vurdu 😇 Yorumla
Yucel256 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 76% +1 yıl Baklava güzel gidiyor. Ama her yerden de baklava alınmıyor. Geçen hafta güllüoğlundan aldım. Kilosu 400 lira falandı. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Benim insafıma kalmış artık.. Hangisini alırsam.. 😄 1 0 Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Tebrikler ! beyaz kremalı ekler çektirdiniz canımı dbdbdb 0 0 Yorumla
Neonsari1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Ben cream brule yaptım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Eline sağlık 😇 Yorumla Neonsari1 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Cikolatali frambuazli Tulumba 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Offf 🫤
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yemeyeceğim 😒 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Niyee Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Sevmiyorum tatlı Yorumla Soran +1 yıl Hiç bir tatlı sevmiyorsun öyle mi Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Dondurma seviyorum 🙄 karam seviyorum o kadar Yorumla Soran +1 yıl Sütlaç künefe 🤨 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Hiç sevmem 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Dondurmayı sütlaçın içine batırıp çıkarsam 🤨 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Niye tadını bozuyoruz dondurmanın 😏 Yorumla Soran +1 yıl Sütlaç üstüne dondurmada oluyor biliyorsun dimi Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bilmiyorum, çünkü neden? Sütlaç sevmiyorum :D Yorumla Soran +1 yıl Kızım tatlı sevmeyen kız olur mu 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Seviyorum ama dondurma seviyorum 🙄 bir de çilek, muz, erik gibi şeyler. Ayrıca hepsinde şeker yok mu zaten Yorumla Soran +1 yıl Var evet meyvelerde şeke.. meyva mı meyve mi dersin? 🤨 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Meyve doğrusu :D Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Mozaik pasta yapıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ooo başarılı 😇 Yorumla AliceMixfield +1 yıl Klasik en basit tatlı 💁🏻♀️😂 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Soğuk baklava ama iftar da değil iftardan sonra 😄 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. İftar sonrası künefeciye gitmek istiyorum 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sütlaç 1 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Puding yapacağım 1 0 Yorumla
MartinLuther01 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Ekler hastasıyım ya aklıma soktun bak şimdi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Valla evde trileçe, magnolia ve halka tatlı var. Hepsinden de yerim gibi geliyor 😅
Ohh misafir kabul ediyormusunuz iftara 😀
İftara ederim de tatlıya edemem bana kadar var😂
Yee yaa afiyet olsun pis cimri 😀
Bakalım kısmette ne olursa gadası
Bugün tatlı yemeği düşünmüyorum. bir ara triliçe alırım zaten ne zamandır da yemek istiyorum zaten.
Kadayıf yediim 😄
Bana bi ulaşırmısın göklerdeen 😂 yazamıyorum
Bir kurtulamadım sizden sende kimsin 🥳
Bilmiyorum ki hangi tatlıyı yiyeceğimi iftara davetliyim.. Ama bu ekler beni ye diyor..
Misafirlikte iyidir 😀
Aynen ama benim gözüm bunda kaldı.. 😄
Henüz evde hiç iftar yapamadık.. 😅
Valla benim tatlılarım hazır 😂
Benim de hazırdır.. 🤣
Meyve salatasi yapiyorum bu ara fresh fresh hosuma gidiyor 😇
Afiyet olsun
Tesekkur ederim 🙏💙
Şekerpare🙂
Şekerpare olacak ama ben şu an bir tek sigara istiyorum sonra çoban salatası bide su tamamdır 😬😬😂
Tulumba tatlısı var valla ama senin görselde çok fenaymış 🤤
Ucuz baklava almışlar ya full şekerdi kolesterol tansiyon tavan yaptı 😅
Profiterol yiyeceğim.
Yiyin yiyin daha orucun ne olduğunu bilmiyorsunuz tatlıları, türlü türlü yemişleri, yemekleri götürün tıka basa sahura kadar sonra oruç tuttuk diyin.
Oruç başınamı vurdu 😇
Baklava güzel gidiyor. Ama her yerden de baklava alınmıyor. Geçen hafta güllüoğlundan aldım. Kilosu 400 lira falandı.
Benim insafıma kalmış artık.. Hangisini alırsam.. 😄
Tebrikler ! beyaz kremalı ekler çektirdiniz canımı dbdbdb
Ben cream brule yaptım
Eline sağlık 😇
Teşekkür ederim
Cikolatali frambuazli Tulumba
Offf 🫤
Yemeyeceğim 😒
Niyee
Sevmiyorum tatlı
Hiç bir tatlı sevmiyorsun öyle mi
Dondurma seviyorum 🙄 karam seviyorum o kadar
Sütlaç künefe 🤨
Hiç sevmem 🙄
Dondurmayı sütlaçın içine batırıp çıkarsam 🤨
Niye tadını bozuyoruz dondurmanın 😏
Sütlaç üstüne dondurmada oluyor biliyorsun dimi
Bilmiyorum, çünkü neden? Sütlaç sevmiyorum :D
Kızım tatlı sevmeyen kız olur mu 😂
Seviyorum ama dondurma seviyorum 🙄 bir de çilek, muz, erik gibi şeyler. Ayrıca hepsinde şeker yok mu zaten
Var evet meyvelerde şeke.. meyva mı meyve mi dersin? 🤨
Meyve doğrusu :D
Mozaik pasta yapıyorum
Ooo başarılı 😇
Klasik en basit tatlı 💁🏻♀️😂
Tatlı yemiyorum
Diyet yulaflı kurabiye yedim.
Tatlı yemem diyetteyim
Soğuk baklava ama iftar da değil iftardan sonra 😄
yaş pasta aldın bu gün :)
İftar sonrası künefeciye gitmek istiyorum
Babam kaymaklı yassı kadayıf almış onu yicez