Yeme & İçme 5 yıl komada kaldıktan sonra istenecek ilk yemek ne olurdu? Xandr34 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Uzun yıllar komada yaşam mücadelesini kazandıktan sonra isteyeceğiniz ilk yemek?Benim ki; İçli Köfte olurdu. Eğer yoksa üzüntüden komaya bir tur daha girerim. 5 yıl komada kaldıktan sonra istenecek ilk yemek ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bana şöyle karışık ızgara lütfen.. 😮💨 1 1 Yorumla Xandr34 +1 yıl Uyandığında beni bekle, o ızgaraya beraber gireceğiz 🤫 Yorumla
Berakura Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Çeşit fark etmez ben de ama büyük ihtimal mumbar ya da şırdan ilk aklıma gelen olur 😄 1 2 Yorumla Xandr34 +1 yıl Adanalı mekana giriş yaptı 😂 Yorumla Berakura +1 yıl Hehehhe 😂 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tantuni olabilirdi. 😄 1 1 Yorumla Xandr34 +1 yıl Mersin'de yedim. O günden sonra hiçbir yerde o lezzeti yakalayamadım. 🤔 Yorumla
HasanGökgür Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Şırdan ve Adana'mın kebabı. 1 1 Yorumla Xandr34 +1 yıl Bir Adanalı daha mekana girer 🤠 Yorumla
Middlemist Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İstemem ya ölüp gideyim 5 yıl ne 1 3 Yorumla Xandr34 +1 yıl Adam mumbar, şırdan diyor, sen bırak öleyim diyorsun 🥊 Yorumla Middlemist +1 yıl Onları yemek ölüm gibi zaten Yorumla Xandr34 +1 yıl 😂😂 Yorumla
majsttuncay Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl etsote isterdim sanırım.. 1 1 Yorumla Xandr34 +1 yıl Yanında pilav, cola 🤫 Yorumla
İnci9292 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Pizza☺ 1 3 Yorumla Xandr34 +1 yıl Büyük boy olsun bari. Bir dilim alırım 😉 Yorumla İnci9292 +1 yıl Bencede ılmusken buyuk boy olsun patates kızartması? Yorumla Xandr34 +1 yıl Owww 😎🤠 Yorumla
kensizbarbie31 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Sarma 1 1 Yorumla Xandr34 +1 yıl Zeytinyağlı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bana şöyle karışık ızgara lütfen.. 😮💨
Uyandığında beni bekle, o ızgaraya beraber gireceğiz 🤫
Çeşit fark etmez ben de ama büyük ihtimal mumbar ya da şırdan ilk aklıma gelen olur 😄
Adanalı mekana giriş yaptı 😂
Hehehhe 😂
Tantuni olabilirdi. 😄
Mersin'de yedim. O günden sonra hiçbir yerde o lezzeti yakalayamadım. 🤔
Şırdan ve Adana'mın kebabı.
Bir Adanalı daha mekana girer 🤠
İstemem ya ölüp gideyim 5 yıl ne
Adam mumbar, şırdan diyor, sen bırak öleyim diyorsun 🥊
Onları yemek ölüm gibi zaten
😂😂
etsote isterdim sanırım..
Yanında pilav, cola 🤫
Pizza☺
Büyük boy olsun bari. Bir dilim alırım 😉
Bencede ılmusken buyuk boy olsun patates kızartması?
Owww 😎🤠
Sarma
Zeytinyağlı?
İskendER
👌👌