Kas gücünüz artacak, yakınınızdakilerin iç sesini duyabilecek ve bazılarına hükmedebileceksiniz. Ama bunun için kan içmeniz gerekseydi içer miydiniz?
İçerim 🩸
İçemem 🤢
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bok böceği hikayesini bilir misin?
Adamın biri bir gün bahçesinde otururken hayvan dışkısından top yapan bir böceği görmüş, böcek pisliği ayakları ile yuvarlayarak giderken içinden şöyle geçirmiş:
- Ey Allahım! Her şeyi çok güzel çok hoş yaratmışsın da, şu böceği sırf pislikle uğraşsın diye mi yarattın?
Aradan bir kaç ay geçmiş adam umarsız bir hastalığa yakalanmış.
Derdine kimseler çare bulamamış.
En sonunda bilge bir doktor ''Bak demiş bazen bahçelerde gezen bir böcek olur ayakları ile pislik yuvarlar işte o yuvarladığı pisliklerden 40 gün boyunca aralıksız yiyeceksin" demiş.
Adam 40 gün boyunca o pislikleri yemiş ve iyileşmiş. Aradan yıllar geçmiş aynı adam gemiye binmiş ve denizin ortasında çok büyük fırtınaya yakalanmışlar. Herkes bağırıp, çağırıp, ağlaşırken bu adam bacak bacak üstüne atıp sakince çayını yudumluyomuş.
Birileri dayanamamış sormuş. "Biz yana yakıla dua edip bağırıp çağırıyoruz sendeki bu rahatlık ne be adam?"
Adam şöyle cevap vermiş
- KURBAN OLDUĞUMUN BİR KERE İŞİNE KARIŞTIM BANA KIRK GÜN tamam, İSTER YÜZDÜRÜR, İSTER BATIRIR BEN KARIŞMAM KARDEŞİM !
tamam rabbim şifayı kanda verecekse içerim
Tokat etkili bir yorum🙂
Alkol haramdır ama bak dişçiye gittim geldim az önce uyuşturmak için alkol içeren madde enjekte ediyor. Şifa ondaysa kullanıcaz başka çare yok ağzım uyuşuk ağrım kesildi
İçmem çünkü dinen doğru değil. Ama bir sakınca olmasaydı içerdim. Zaten vampir gibi insanım, güneşten kaçıyorum falan çok koymazdı yani ⃀
Cevap
22Cevap
Sen içerim dedin de , ben kansizim mi dedim 😁 son damlasına kadar da vermem ama 😁 şöyle çok bitkin düşmüş e yakınlasana kadar helali hoş olsun 😂 bizim binanın önüne kadar koluma girip götürdün mu helallesiriz 😂🤣 hayat paylaştıkça , sevgi de yaşadıkça güzellll , osmanida unutmayalım 🤣😂 🤲🙏
Hangi görüşümle bu kadar kalbini çalmışım bilmiyorum ama yardımseverliğin için teşekkürler 😅🌸
Hırsız olduğunu kabullenmene sevinmedim desem yalan olur 😂🤣 sen zaten farkındasın yani buralari asali çok olmuş ama bilmeyenler için açıklayim akıllarında bulunsun , ilk bakışta, yok efendim yüzü güzel , yok bilmem ne , of buna aşık olurum dediğimiz kim varsa hepsi yalan. Sevgi ile bağlanmak konuşarak anlasmaktan geçer , tipe ve fiziğe değil de. Kişinin ne hissettiği ve ne aradigiyla ilgili biraz düşüncelerin celismesiyle çimenler yeşerir. Çünkü hepimiz , ufacık iyi niyet , bir parca saygı ve değer görmek, kimseye muhtac olmadan da küçücük kalbindeki kocaman sevgiyle elinden geldigince mutlu bir şekilde yaşamak ister. Mesele görüş değil ki 🤍 zarif düşünce yapısı ve anlayış 🤲🌼🤣😂🙏
Kesinliklee 🤍🌸
Vampir değilim ama😅😅
Rica ederim çılgın ördek 🦆🤠
Evet ben içerdim tabi ki de yani güçlenmek için bunu yapardım ama sadece kadınların kanını içerdim erkeklerin kanı kötüdür şimdi midem bulanır. aslında biraz vampir gibi olabilir ben denemek isterdim. :D
Bizim kanımız tatlı mıdır? 😅
Tabi ki kızlar daha zarif güzelliği temsil ediyor sonuçta :D
Kan içmek iyi bir şey değil, kan içme ritüelleri yapan çocuk kanı içen bunu içine enjekte ettiren bile var daha uzun yaşamak için, asıl güçlenmek istersem orta asyaya gidip kımız içsem 1 2 aya spor yapan bir insan olarak kaslarım iki katına çıkar protein kullanmadan. sen vampir olmaya karar vermişsin. kont draculanın kızı mısın? :)
Farklı soru olsun istedim🤪
😀💗
Speddy vampir olmaya karar verdin sanırım olsa ilk sana iciririz korkma zaten yerinde duramıyorsun artık hiç duramazsin😂
Sesli güldüm WÇOSLXJXMDDN
Oylet ama speddy sana yetişemiyoruz napsakki acaba🤣
yani vampir zombi sorundan sonra bunu görünce sende bir vampirlik var gibi geldi bana :D içeceğiz mecbur ne yapalım :)
Afiyet pekmez olsun😛
hahah gel beraber olsun ::)
Benim tüm vampirliğim parmağım kanarsa onun kanını emmekten ibaret... O da pek bir güç katmadı bana zaten 😊
Yuhh cidden yapiyor musun bunu?
Yara bandı buluncaya kadar akan kan ortalığı batırmasın parmağım da mikrop kapmasın diye başka ne yapabilirim ki? 😊
korkuttumsa özür dilerim.
Korkmadim ama garipsedim☺️
Canın sağolsun 😊
kendimi vampir gibi hissettim şu an düşününce 😁 kararsızım ama tadına bağlı güzelse olur 😆
insan kanı dışında içerim içemezsek santrifüj eder bir yolunu buluruz evet acayip bir tipim
güvenemiyorum iç ses duymak için çok şey yapabilirim
Duymasam daha iyi olur ve ayrıca kası çalışarakda yapıyorum.
Hellsing animesinde olduğu gibi kurşun işlemeyecekse ya da doğa üstü güçler olacaksa içerdim
herkes evet der çünkü sıkıcı monoton hayattan daha yaratıcı güzel bi moda geçmek ister
Yine hangi filimin etkisinde kaldın ya.
Yine mi? 😳
Hayır, nadiren izliyorum
😅😅 Yok yok, can yakmak istemem 🙂
Kanını alırken canın acımayacak mı? Kan akıtmam için kesmem gerek. Şırıngayı nerene sokacağımı nereden bileyim Wçsmxhddmd kas damar vs ederim diye yapamam onu
Tövbe 😬
İçmem, zaten içmeden bayılırdım 🧸😂😂😂😂😂😂😂😂
İçerdim artık ne yapalım 😂
Sıcak ve sası kokusu ıyy asla içemem🤢
Zaten vok güçlü hissediyorum kendimi hımmm
Et yenir belki ama kan dinimizce mekruhtur
İçerim ya tadı demir gibi zaten.
İçerim ama helal olursa
Helal kesim sertifikası alırsın
Gayet açık 😂😂
@Pokerrface kesim şekli değil önemli olan kanın mideye gitmesi normalde mekruh diye biliyorum
Ayrıntılara takılıp kendini kısıtlıyorsun
@Pokerrface böyle rahat ediyorum
Kendi kanını iç vücut yeniler
valla manyaksınız harbiden
Ne alaka? Ben mi içtim 😅
En İyi Cevap