Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Revani yaptım, nasıl olmuş? Güzel gözüküyor mu?👏👏
Revani tatlısının böyle tatlısı çok aşırı olmadığı müddetçe severim görüntüsü güzel görünüyor tabii tadını bilemiyorum eminim o da güzel olmuştur afiyet olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Revani tatlısının böyle tatlısı çok aşırı olmadığı müddetçe severim görüntüsü güzel görünüyor tabii tadını bilemiyorum eminim o da güzel olmuştur afiyet olsun
Afiyet olsun çok güzel görünüyor ellerine sağlık :D
ben genelde tatlı pek sevmiyorum bunu da hiç yemedim ama sevmeyen insan da sever o derece güzel görünüyor.
https://www.youtube.com/embed/nfs8NYg7yQMTeşekkür ederim 😊
Güzel gözüküyor, eline sağlık. Canım çekti :D
Akşam iftar için evdekilere yapmalarını söyledim dfghdfg
İyi o zaman 👍 afiyet olsun sanada
Güzel görünüyor ama ben yemem tatlıyı pek yemiyorum
Ama yaptigin yemeklerin tatlilarin gorselini hizli resim olarak yuklemek yerine soruya eklesen daha iyi olur
Olmuyor işte denedim
Soruyu yazarken ekliyon ya nasil yapamadin valla sirf o yuzden tskioten ciktim seni
Evde yaptigin ramazan pidesinin resmi silinmis mesela hizli resimden yukledigin icin
Evet soru soruyorum detaya görsel ekle diyor yapayorum ama yok
Site manipüle ediyor olabilir mi yemeklerini 😅 normalde olmasi lazim niye olmuyorsa ama tstli harika görünüyor gercekten
Teşekkür ederim. bilmiyorum ki sitenin benimle ne derdi olabilir ki 🤔😅
Valla siteye sormak lazim ben seni ekleyim sende beni ekle de takip edeyim yemeklerini olmaz mj
Sen takip edince zaten görürsün paylaştıklarını ben kimseyi takip etmemeyi tercih ediyorum teşekkür ederim
Tamm enazindan mesaj at bitane de ben sana mesaj atabileyim kotu bir niyetim yok valla
Hayır olmaz özelden kimseyle konuşmuyorum
Konusalim diye demedim zaten yanlis anlama sakin yürüme asilma gibi bir niyetin icinde degilim
Adres veriyorum bi kaç dilim alırım. Çok severim çok da güzel görünüyo. Bu buraya atılır mı allah seni ne yapmasın emi :)
Ellerine saglik cok harika görünüyor iftara doğru hazirliklar baslamis
Eline sağlık bir dilim yenmiş bile
Hayır yenmesi herkes oruçlu sadece olmuş mu diye çıkarttım baktım
Onu bende çok yaparım icim rahat etmez yoksa aajsj
Bende sadece ben bu kadar sabırsızım sanıyordum 😅
Tek sen değilsin mutlu ol 😂
Aynen içim rahatladı valla😅
Çokk güzel olmuş bir dilimi nereye gitti
Nasıl olmuş diye aldım
Bana mı yaptın ay çok teşekkür ederim hiç gerek yoktu 🤭
Çok güzel olmuş ve en sevdiğim tatlılardan bir tanesidir) Afiyetle yemeniz dileğimle.
Canım çekti 😮💨😮💨
Çok güzel görünüyor, afiyet olsun
Yani tamam da oruç ve gülüm:/
Ellerine sağlık güzel görünüyor.
Hım eline sağlık güzel görünüyor
Guzel canım cekti yav
Lezzetli lezzetli very nice
trileçe yapsaydın keşke
afiyet olsun güzel duruyor