Evimin yakınlarında ıslak hamburgerci açılmış. Daha gidip görmedim nasıl bir yer olduğunu, kardeşim söyledi.
Yanında aperatif yiyecek/içecek de verilyormuş.
Gidip yiyeceğimden değilde, fiyatın bu kadar ucuz olması şaşırttı beni.. ben en azından 50₺ , 60₺ fiyat bekliyordum..
Bir de et veya köfte imiş hamburgerin içindeki..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Anormal
O fiyatla simit alınıyor artık
Martı eti mi bambaşka bir şey mi artık içindeki. Yemeyin
Bence normal değil bana aşırı ucuz geldi çünkü zaten artık 50 den altı yok maalesef.
yani siz yine de dikkatli olun içinde ne olduğu belli olmaz bu tür yemeklerin. ama çok ucuz geldi
Islak hamburger için fiyat uygun olabilir. Çevre edinmeye çalışıyorda olabilir, biraz insanları çekince yavaş yavaş fiyatları yukarıya çekebilir zam alıştığımız bir şey artık yiyeceklerde
20 TL'ye tavuk bile vermiyorlar. Sakın oraya gidip yeme... Zaten şeyi de hep merak etmişimdir, hamburger neden ıslak olur ki? :D
Bizde de öyle ben pahalı diye almıyordum. İçinde bi parça et var gerisi ekmek o da 20tl. Belki denemek için yerim bi ara ama.
Daha küçüktür ve gerçekten sadece burgerdir. Ekmek ve köfte yani. Başka bişey olmaz. Bu şekilde 20₺ olabilir
Hiç tatma şansım olmadı lezzetli mi ıslak olması ve çok salçalı görünmesi düşündürüyor
Fiyata şok geçirdim. Bence denetlensin falan ondan sonra gidin deneyin
Yeni açıldıysa normal olabilir, yeni degilse bir eşekle göz göze gelebilirsin
Yani normal, veya değil. Neyse, öyle bir şey işte..
Yeni açıldı diye öyledir, müşteri çekmek maksat
Islak hamburger küçük o yüzden 20 tl normal yani fiyatı
Yeni açıldıysa müşteri toplamak içindir
Götür işte ya mis gibi
Normal değil su an için ama denemeden bilemeyiz 😊
Çok ucuz bence yemeyin ordan
Çok ucuz ne eti koyuyorlar acaba.:)
çok küçük oluyo ama yinede ucuzmuş
Fazla ucuz ama müşteri toplamak içinde olabilir
Etinden şüphe ederim