Yeme & İçme 2 ay Çok acıktım, kendi evimde de değilim. Ne yiyebilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Çok acıktım, kendi evimde de değilim. Ne yiyebilirim? Cevapla 34 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
1asosyal Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% 2 ay Ben nerde olursam olayım ailemden birinin evindeysem kalkar mutfağa giderim aileden olmayan biryerdeysem siz saat kaçta acikiyorsunuz derim 1 0 Yorumla
Universe99 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 81% 2 ay Misafir umduğunu değil bulduğunu yer ne varsa onu yicem artık 0 0 Yorumla
byJam Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 98% 2 ay Maddi imkanın varsa yemek söyle. Yoksa ekmek ve yanına peynir için izin alıp ye. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Kız babaannenin evindeymişsin zaten, yeni gelin gibi niye utanıyorsun 0 0 Yorumla
drunknasty Takip Et Xper 2 Yaş: 20 2 ay eger cok samımı degılsenız buzdolabında ne varsa ye samımıysenız zaten bısı demez ya da markete gıt 0 0 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% 2 ay Kır bı yumurta ye gece açlığı uyutmaz 0 20 Yorumla Soran 2 ay hallettim ya sağol yine de Yorumla teflon-_-tava 2 ay Ne yaptın Yorumla Soran 2 ay dolapta köfte buldum acı biberle onu gömdüm bi de soğan kestim Yorumla teflon-_-tava 2 ay Offf luxe bak ya. benim dolabı açsam 2 yumurta bide yoğurttan başka bişey olmuyor ondan direk yumurta kır dedim heralde😁😁Fakirlik işte Yorumla Soran 2 ay valla benim evde öyle de şu an babaannemdeyim ben Yorumla teflon-_-tava 2 ay İyi bari oraya demir at kimildama. bi yere 🤪😂😂 Yorumla teflon-_-tava 2 ay Bunlari söylerken gofret yiyor olmamda oldukça ironik 😂😂 Yorumla Soran 2 ay yok valla evim evim güzel evim oturur omlet yerim gerekirse Yorumla teflon-_-tava 2 ay canım köfte çekti ya napicam şimdi yakinlardaysan konum at kalan köfteleri kapıya koy gelip alayım Yorumla teflon-_-tava 2 ay ya da etli bulgur yesem. dokunur. mu bu saatte Yorumla Soran 2 ay dncjdsnckscnjs bak ya gelip ben yapıyım istersen Yorumla teflon-_-tava 2 ay Yok ya zahmet olmasın şimdi gece gece Yorumla Soran 2 ay çok düşüncelisin Yorumla teflon-_-tava 2 ay Sende oyle Yorumla Soran 2 ay ah teveccühünüz efendim Yorumla teflon-_-tava 2 ay Ne demek efendim çok kibarsiniz. simdi gece gece babaannenizede rahatsızlık vermiş olmayalım dimi ama Yorumla Soran 2 ay duymaz o uyuyo Yorumla teflon-_-tava 2 ay Aaa harbimi iyi geleyim ozmn Yorumla Soran 2 ay gel gel Yorumla teflon-_-tava 2 ay Yol ya gece gece nereye geliyorum kırarım yumurtami yatarım Yorumla
gizli_sığınak Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 2 ay ermek salça gibi bir şey bul 0 6 Yorumla Soran 2 ay yok işte Yorumla gizli_sığınak 2 ay babannenin çocuklar için sakladığı gizli zula varsa onu bul Yorumla gizli_sığınak 2 ay dolapta el yapımı atıştırmalık olabilir pestil falan Yorumla Soran 2 ay yok ki sorun o Yorumla gizli_sığınak 2 ay git babanneni ye ersoyunkini yemişlerdi Yorumla gizli_sığınak 2 ay youtube.com/shorts/yUe6CeFBuv0?feature=share Yorumla
seherdumaan Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 94% 2 ay Ya kıyamam kuzum şu an karnını doyurdun mu peki 0 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 600 cevap paylaştı. Marketten çiğ köfte al 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 55% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. O evde ne varsa onu ye en kolay yapılan falan 0 0 Yorumla
Bordo_Bereli0001 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 49% 2 ay Adana Kebabı 0 16 Yorumla Soran 2 ay valla öyle bi şansım olsa bol acılı kuyruk yağlı ve sumaklı soğanlı ciğer yerdim yanında da acı biber Yorumla Bordo_Bereli0001 2 ay Heyeeeeeee Allahına gurban ağzının tadını biliyon 😃 Yorumla Soran 2 ay ne sandın aslan parçası yarı adana yarı diyarbakırlıyız Yorumla Bordo_Bereli0001 2 ay Bende Osmaniyeliyim gardaşş Yorumla Soran 2 ay gece gece canımı çektirdin ama ben yemek için makarna bulamıyodum sen adana dedin Yorumla Bordo_Bereli0001 2 ay Ne bulursan idare et püsküvüt falan Yorumla Soran 2 ay yok ki anasını satayım dağda bile konserve barbunya pilaki var bu evde yiyecek bişi yok Yorumla Bordo_Bereli0001 2 ay Sen derhal terkett orayı 😂 acından ölün ha Allahını seven Yorumla Soran 2 ay mümkünse biri beni kaçırsın Yorumla Bordo_Bereli0001 2 ay Haydaaa niye öyle dedin Yorumla Soran 2 ay açım çünkü kaçırılırsam belki yemek verirler Yorumla Bordo_Bereli0001 2 ay Ben kaçırayım seni Yorumla Soran 2 ay olur kaçırsana beni valla hiç kaçmam demem oturur kebap yeriz Yorumla Bordo_Bereli0001 2 ay Adres ver 😃 Yorumla Soran 2 ay özele gel veriyim Yorumla Bordo_Bereli0001 2 ay Sen bana mesaj at profilin gözükmüyor Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 19 , eic 83% 2 ay Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Ekmek arasï falan ye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben nerde olursam olayım ailemden birinin evindeysem kalkar mutfağa giderim aileden olmayan biryerdeysem siz saat kaçta acikiyorsunuz derim
Misafir umduğunu değil bulduğunu yer ne varsa onu yicem artık
Maddi imkanın varsa yemek söyle. Yoksa ekmek ve yanına peynir için izin alıp ye.
Acıkınca bize gel , Allah ne verdiyse yeriz.
Kız babaannenin evindeymişsin zaten, yeni gelin gibi niye utanıyorsun
eger cok samımı degılsenız buzdolabında ne varsa ye samımıysenız zaten bısı demez ya da markete gıt
Kır bı yumurta ye gece açlığı uyutmaz
hallettim ya sağol yine de
Ne yaptın
dolapta köfte buldum acı biberle onu gömdüm bi de soğan kestim
Offf luxe bak ya. benim dolabı açsam 2 yumurta bide yoğurttan başka bişey olmuyor ondan direk yumurta kır dedim heralde😁😁
Fakirlik işte
valla benim evde öyle de şu an babaannemdeyim ben
İyi bari oraya demir at kimildama. bi yere 🤪😂😂
Bunlari söylerken gofret yiyor olmamda oldukça ironik 😂😂
yok valla evim evim güzel evim oturur omlet yerim gerekirse
canım köfte çekti ya napicam şimdi yakinlardaysan konum at kalan köfteleri kapıya koy gelip alayım
ya da etli bulgur yesem. dokunur. mu bu saatte
dncjdsnckscnjs bak ya gelip ben yapıyım istersen
Yok ya zahmet olmasın şimdi gece gece
çok düşüncelisin
Sende oyle
ah teveccühünüz efendim
Ne demek efendim çok kibarsiniz. simdi gece gece babaannenizede rahatsızlık vermiş olmayalım dimi ama
duymaz o uyuyo
Aaa harbimi iyi geleyim ozmn
gel gel
Yol ya gece gece nereye geliyorum kırarım yumurtami yatarım
ermek salça gibi bir şey bul
yok işte
babannenin çocuklar için sakladığı gizli zula varsa onu bul
dolapta el yapımı atıştırmalık olabilir pestil falan
yok ki sorun o
git babanneni ye ersoyunkini yemişlerdi
youtube.com/shorts/yUe6CeFBuv0?feature=share
Buzdolabına ne varsa göm
Ya kıyamam kuzum şu an karnını doyurdun mu peki
Marketten çiğ köfte al
O evde ne varsa onu ye en kolay yapılan falan
Olur olur yeriz yeriz 😁😁👍👍
Peynir ekmek falan, ya da leblebi
Adana Kebabı
valla öyle bi şansım olsa bol acılı kuyruk yağlı ve sumaklı soğanlı ciğer yerdim yanında da acı biber
Heyeeeeeee Allahına gurban ağzının tadını biliyon 😃
ne sandın aslan parçası yarı adana yarı diyarbakırlıyız
Bende Osmaniyeliyim gardaşş
gece gece canımı çektirdin ama ben yemek için makarna bulamıyodum sen adana dedin
Ne bulursan idare et püsküvüt falan
yok ki anasını satayım dağda bile konserve barbunya pilaki var bu evde yiyecek bişi yok
Sen derhal terkett orayı 😂 acından ölün ha Allahını seven
mümkünse biri beni kaçırsın
Haydaaa niye öyle dedin
açım çünkü kaçırılırsam belki yemek verirler
Ben kaçırayım seni
olur kaçırsana beni valla hiç kaçmam demem oturur kebap yeriz
Adres ver 😃
özele gel veriyim
Sen bana mesaj at profilin gözükmüyor
Noddle yok mu
Ekmek arasï falan ye
Canım pizza çekti söyleyelim mi de :)