Yemek yemek de zorlanıyordum ama bu sira daha beter zorlanmaya basladim. Dün ve önceki gün 2 gündür hatay usulü tavuk yemek istedim aldim 3 4 isirik alip midem bulandı kokusundan. Oysaki tavuk donerde boyle birsey ile karsilasmazdim cok feci oldum yiyemedim. Şimdi de oruç açtım annem tavuk yapmış pilavı yedim falan ama tavuğu yiyince yine bir tuhaf oldum
Zaten 48 kiloyum daha da zayıflamak istemiyorum napmaliyim yemek den midem bulaniyo yitemiom
Zaten 48 kiloyum daha da zayıflamak istemiyorum napmaliyim yemek den midem bulaniyo yitemiom
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yiyemiyorsan iç. Sağlıklı içecek karışımları yap. İçmek yemekten daha kolay ve hızlıdır.
Onlara param yok :(
Ne kadar paran var günlük
20
O paraya yüksek kiloya sağlıklı bir şekilde çıkmayı bırak, o kiloyu koruyamazsın. O halde üstünde çalışman gereken şey iştahın ve yeme isteğin
Kanka sagolasin dkdmdmkfdm. Sen yine de anlatsana parayi umursamadan anlat var param da borç çok. Neyse bir şekilde ayarlarim canımdan önemli değil
Öncelikle kilo almak için yemek çok zor bir şey. Miden küçük çünkü, kaşıkla zorladıkça daha kötü oluyorsun. O yüzden lıkır lıkır içmek daha kolay. Öncelikle tam yağlı süt lazım, yulaf ve fıstık ezmesi iyidir. Bu benim tarifim tabii ki. Arttırmak için içine pirinç unu eklenebilir. Blender şart gibi bir şey.
Bunlar var bende. Cici bebe ile sut deniyordum olmadi. Süt yulaf fistik ezmesini mi cekicem blenderda
Bu üc seyden kilo alinir mi ya ben daha degisik seyler dusunmustum findik ceviz fistik vs vs
Yulaf ezmesini önceden çekip un haline getireceksin. Sonra sabah ve akşam yatmadan önce 2 karışım olacak şekilde içeceksin. 500 ml süt koy, 100 gram yulaf, 1 yemek kaşığı fıstık ezmesi, 100 gram pirinç unu. 1 ay tekrarla bakalım kaç kilo olacaksın.
Onlarla da kilo alırsın ama çok pahalılar. Cevizin fiyatından haberin yok galiba. Ayrıca sivilce falan yapar ve fazla yağlandırır şimdi. Bir de çatlakla, sarkmayla yağ ile uğraşmayalım
Insallah ise yarar denicem bunu. Hem uygun hem iyi. Pahalı olması sorun değil yeterki sagligima kavusayim.
Harika
Başka tavsiyen varsa alabilirim cidden cok sagol ınsallah alırım Herbalife de denemistim aldığım gibi geri verdim alirsam sana çok dua ederim
Alırsın tabi ya, herbalife ve diğer benzeri bitkisel saçmalıklardan uzak dur. Para tuzağı. Sen dediklerimi yap rahat alırsın. Ben geçen sene 62 kiloydum, vücut geliştirmeyle beraber 91'e kadar çıktım. Hatta ilk 2 ayda 20 kilo almıştım. Gelişimini takip edeceğim
Tamam teşekkürler yemek yiyemiyorum ama sadece bu icecek ise yarar insallahh
Bende durum tam tersi, ama et yemeklerine karşı bencede bir hassasiyet var. Sebze ağırlıklı beslenebilirsin ya da diyetisyen desteği
Ama şimdiye kadar sorun yoktu olduysa 1 2 haftada oldu
Evet bende böyleyim bir süre sonra geçiyor, sonra tekrar falan kısır döngü
Spor sağlam kilo aldırır
Usenirim spordan
3 günden sonra üşenmezsin
Hali hazırda avantajlısın zatenn
Ama spor kilo aldırmaz sporla beraber yemek yemezsen yine zayiflarsin
İşte spor yapmak yediriyor püf nokta bu
Özellikle ağırlık antrenmanı çalışman gerek
Yediriyor mu erkek arkadaşım spor yaparak kilo verdi 10kilo benim iştahım yok
Kiloluyu zayıflatır
Zayıfa kilo aldırır :)