Nedeni çok basit şifa kaynağı olan boza sıcak saatlerde dışarı çıkarsa hemen bozulur. Bu sebeple boza gece satılır.

Boza

Sahlep

İkisini de sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkisini de çok severim boza gerçekten harika bir tat denemeye hala varsa denemeli sahlebede bayılıyorum orijinal olduğu sürece özellikle ama çok pahalı tabiki😅🙈
Sahlep daha çok seviyorum. Boza sıcakta bozulmaya müsait bir ürün olduğu için genelde akşamları hazırlanıp satılır
Teşekkürler 🌷
Sahlep candır :)
EİC için teşekkür ederim
Cevap
33Cevap
Kış aylarında vazgeçilmezim salep olur gerçi içmedim ama fırsatım olsa salep olurdu
Bozada seviyorum, salepte seviyorum, ama bir ara o Vefa denen mekana gittim bana bozuk boza verdiler, bir yudum almamla af edersin tükürmem bir oldu, birde bana yok abi onun tadı öyle demez mi satıcı, kardeşim biz bozanın tadını bimiyor muyuz, bana verdiğin boza ekşilikten turşuya dönmüş, sanki daha önce hiç boza içmedik, o zamandan bu son bir kaç aya kadar ağzımı bozaya sürmemiştim,
Afiyet bal olsun✌🏻
Bir şey değil
ben neden gece satılır bilmiyorum. sanırım gece daha faydalı olduğu ya da uyku getirdiği için olabilir. ama ben hiç sevmem boza içmeyi. bunun dışında salep de bir kaç yıl önce hasta olduğum için içmiştim yani ikisi de sevdiğim tatlar değil
Nedeni çok basit şifa kaynağı olan boza sıcak saatlerde dışarı çıkarsa hemen bozulur. Bu sebeple boza gece satılır.
Evet.
Boza geçen aldım. Bardağı 25 lira çay bardağı.
Beş para etmez sjsjaj
Ben sevemedim benlik değilmiş :D
Neden biliyonuz mu. Uykusuz gecelere iyi geldiği için
Sadece gece satılmaz, marketlerde istediğin saat alabiliyorsun
Boza içmediğim için bozanın hangi saatlerde satıldığı umurumda değil. Ben genel olarak sahlep insanım.
Gerçekten boza sevmem ve içmem diyenler özellikle leblebi ve tarçın ile denedikten sonra karar vermeli
Gündüz güneş olmadıığı zaman çıksın o zaman da-dı-de 🙄
Kışın sahlep çok iyi gidiyor üstüne bol tarçın.. hatta el ısıtmak için birebir bardak çok geç soğuyor :)
Aslında ikiside severim ama üzerine tarçın konulmasından nefret ederim
Leblebi de yanında olacak.
Bir de yerinden aldığımda offf
sahlep daha bir favorim
Soruma gelmeniz için yazmıyorum ben görüş :)
Yok görüs yazinca tiklayip son soruna ulasmis oluyorum ;) sorularina denk geldikce cevap veriyorum ki zaten 😊
Bozayı pek sevemedim.
Salep diyelim.
Sıcak çikolata olabilir mi çok severim de
Adaaaaaaammmm
C şıkkı nerede yahu
Evet biliyorum.
Askerdeyim ^^
Klavyeye boyun mu yetmedi yoksa :D
Ups
Başın sağolsun, Allah mekanini cennet eylesin..
Nasıl hissediyorsun?
Çok iyi anlıyorum. Ve sen artık veda etmelisin.
Kendine şunu sor baban seni böyle görmek ister miydi? evetse alkolede başla yok hayırsa ona göre davranmaya başla.
Çalışmak olursa olur olmazsa olana devam edeyim demek bu kadar sulu göz olma. Senin için pek çok anlam ifade edebilir ama sen artık veda etmek zorundasın.
İkisini de sevmem... Neden gece satılır?
Afiyet olsun : ))
Tabiki salep daha iyi ama onu da pek sevmem.
Boza da afrodizyak etkisi olduğu için gece satılır
Yanlışlıkla sahlep dedim ikisinide sevmem dicektim
Boza dan iğreniyorum kokusu cok kötü geliyor ama sahlep içebilirim
En İyi Cevap