Yeme & İçme Airfryer kullanıyor musunuz? windman107 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Airfryer kullanıyor musunuz 😳😳😳? Evet Hayır Almayı düşünüyorum Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Airfryer kullanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Hayır kullanmıyorum 1 0 Yorumla
BirazAgresif Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum bir çok yemeğin yapımında. 😊 0 0 Yorumla
rapunzely Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Yeni aldı eşim kullanmaya başladım.Zamandan tasarruf ediyor gerçekten ama çok elektrik yakar mı bilmem. 1 0 Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. 2-3 yıldır kullanıyorum. Özellikle yağsız yemekler için çokoş 2 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 679 cevap paylaştı. Fırından farkı ne ben anlamadım patateside lezzetli pişirdiğini düşünmüyorum 1 0 Yorumla
Son_esmer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% 1 yıl Hayır kullanmıyorum kullanımı karışık geliyor bana 😒 0 0 Yorumla
NAZZVFS Takip Et Xper 4 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Ben daha doğrusu biz henüz kullanmıyoruz bizim evde fakat amcam alıcakmıs bize geldiğinde 0 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 883 cevap paylaştı. Annem her şeyi ona atar oldu 1 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 446 cevap paylaştı. gereksiz pahalı alan enayidir. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Airfey almayan 5 kişiden biriyim 1 0 Yorumla
Sakaryalim Takip Et Master Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kullanıyorum. Eve almıştım. 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. Evet annem kullaniyo yararli 1 0 Yorumla
xxbosvergitsin Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 350 cevap paylaştı. Daha yeni tavuk yaptım efso bişey 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Evet çok memnunum 1 1 Yorumla BenLookie +1 yıl Ayfer kullanin Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır kullanmıyorum
Yaklaşık 8 aydır kullanıyorum bir çok yemeğin yapımında. 😊
Yeni aldı eşim kullanmaya başladım.
Zamandan tasarruf ediyor gerçekten ama çok elektrik yakar mı bilmem.
2-3 yıldır kullanıyorum. Özellikle yağsız yemekler için çokoş
Fırından farkı ne ben anlamadım patateside lezzetli pişirdiğini düşünmüyorum
Tek yaşadığım için rahat oluyor Philips xxl kullanıyorum.
Hayır kullanmıyorum kullanımı karışık geliyor bana 😒
Ben daha doğrusu biz henüz kullanmıyoruz bizim evde fakat amcam alıcakmıs bize geldiğinde
Annem her şeyi ona atar oldu
gereksiz pahalı alan enayidir.
Airfey almayan 5 kişiden biriyim
Kullanıyorum. Eve almıştım.
Philips 9650 XXL evet
Evet annem kullaniyo yararli
Daha yeni tavuk yaptım efso bişey
Philips marka var
Olsaydı güzel olurdu
Hayırr..
Hayirrrr
Evet çok memnunum