Yeme & İçme Tatlıyı nasıl seversiniz? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gece gece dayanamadım 😂O değilde çileğin tekini yedim 🔪😀 Tatlıyı nasıl seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Çil Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sütlü tatlıları daha çok tercih ediyorum ve seviyorum. Şuruplu tatlıların şeker oranı yüksek olduğundan dolayı nadiren yiyorum. Çocukluğumda beri pudingi bayıla bayıla yerim 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Triliçe severim 0 0 Yorumla
Miaves Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Tatlı her türlü yenir. Şerbetli, sütlü, meyveli, çikolatalı hiç farketmez. İyi yapılmış olması yeterli. 0 0 Yorumla
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 435 cevap paylaştı. Kim sevmez ki bayılırımm ımmm 0 3 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Gel buyur Yorumla YezidinKizi +1 yıl Ayy çokk sağ oll🥳🥺 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Rica ederim Yorumla