Yeme & İçme Zamanında içki içtiniz mi? Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya da size bir faydası oldu mu gençlikte konserde cartta curtta size ne kattı Güncellemeler+1 yıl İçtiğiniz zamanlar oldu mu nasıl cümle kurmussam jsjdh Zamanında içki içtiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KırmızıBeber48 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hala içerimEğlenmemi sağlıyorDaha çok gülüyorum bağıra bağıra şarkı söyleyip saçmalama özgürlüğü veriyor. Sonra da libido artışı eksi olarak dönüyor bana ama olsundu 0 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bir şey katmasına gerek, yok seviyorum. Ben bilinçli bir içiciyim, içince sapıtmadığım için içmekte sakınca görmüyorum. 0 7 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl İşte neden seviyorsun Yorumla TheCursedCake_ +1 yıl Bir şeyi sevmek için illa bir neden gerekmez Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Gerekir aslında kimi insanın gülüşünü seversin kimi insanın görüntüsünü kimi insanın kalbini sen neyini sevdin Yorumla TheCursedCake_ +1 yıl Kahve seviyor musun ya da sevdiğin herhangibi bir içecek var mı? Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Yani çikolata severim mesela tadı güzel çünkü bdjdj Yorumla TheCursedCake_ +1 yıl Sen çikolatayı ne sebepten seviyorsan bende alkölü ondan seviyorum Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Tadından dolayı o zaman Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Sadece bir defa aldım eşlik etmek amaçlı ama iğrençti tövbe ettim sonra faydası yok zararı var tavsiye etmem iğrenç bir sey 0 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Evet bana eğlence kattı. Bak yine içeceğim sağol hatırlattığın icin 1 0 Yorumla
Enginn__ Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl İçiceksrn evde iç ama bi faydası bi şeyi yok birs keyif işi o iş 0 0 Yorumla
sojourn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl bağımlılığın en iyi tedavisi hiç başlamamaktır, hiç içmedim 0 0 Yorumla
uzatmaisterseen Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hiç içmedim ama sarhoş olmayı çok istiyorum içersem de ilerde eşimle içmek isterim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl İçmedim içmem de benim Rabbim onu ağzına sürme diyorsa bitmiştir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl İçki keyif için içilir. İçeceğim zaman alırım 70 lik rakıyı 4 5 kişi kurarız masayı hem sohbet eder yer içeriz sonra kalkar gideriz 0 0 Yorumla
_ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl İçtim. 🙄 Bir faydası olmadı ama içtim 0 2 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Hmm hala iciyor musun Yorumla _ᎶöᏝᎶᏋᏗᎴᏗᎷ_ +1 yıl Ne desem bilemedim 😃 Yok içmiyorum çok büyük bir şey olursa anca Yorumla
izmirli_beyy Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Ne sigara ne alkol hiçbir şey içmedim 0 0 Yorumla
eserbay Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Haftada 2 3 kerede olsa abartmada iciyorum. 0 0 Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Evet 0 4 Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Ne katıyor Yorumla Adembozkurt +1 yıl Nasıl ne katiyor Yorumla Kirginimcokk0 +1 yıl Yanu neden içiyorsun ne yapıyor ki Yorumla Adembozkurt +1 yıl Birsey yapmıyor normalde kullanan biri değilim tadını merak ettiğim için kullandım 2 defa o başka yok Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. İçtim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Hala içerim
Eğlenmemi sağlıyor
Daha çok gülüyorum bağıra bağıra şarkı söyleyip saçmalama özgürlüğü veriyor. Sonra da libido artışı eksi olarak dönüyor bana ama olsundu
Bir şey katmasına gerek, yok seviyorum. Ben bilinçli bir içiciyim, içince sapıtmadığım için içmekte sakınca görmüyorum.
İşte neden seviyorsun
Bir şeyi sevmek için illa bir neden gerekmez
Gerekir aslında kimi insanın gülüşünü seversin kimi insanın görüntüsünü kimi insanın kalbini sen neyini sevdin
Kahve seviyor musun ya da sevdiğin herhangibi bir içecek var mı?
Yani çikolata severim mesela tadı güzel çünkü bdjdj
Sen çikolatayı ne sebepten seviyorsan bende alkölü ondan seviyorum
Tadından dolayı o zaman
Sadece bir defa aldım eşlik etmek amaçlı ama iğrençti tövbe ettim sonra faydası yok zararı var tavsiye etmem iğrenç bir sey
Evet bana eğlence kattı. Bak yine içeceğim sağol hatırlattığın icin
İçiceksrn evde iç ama bi faydası bi şeyi yok birs keyif işi o iş
bağımlılığın en iyi tedavisi hiç başlamamaktır, hiç içmedim
Hiç içmedim ama sarhoş olmayı çok istiyorum içersem de ilerde eşimle içmek isterim
İçmedim içmem de benim Rabbim onu ağzına sürme diyorsa bitmiştir.
Ağzıma sürmedim çok şükür
Icmedim ck sùkur muslumanim
İçki keyif için içilir. İçeceğim zaman alırım 70 lik rakıyı 4 5 kişi kurarız masayı hem sohbet eder yer içeriz sonra kalkar gideriz
İçtim. 🙄 Bir faydası olmadı ama içtim
Hmm hala iciyor musun
Ne desem bilemedim 😃 Yok içmiyorum çok büyük bir şey olursa anca
Ne sigara ne alkol hiçbir şey içmedim
Kullanmıyorum , sadece 🚬
Sakın içme tubam böyle kal
Bünyem alkole hazır değil
bi şey katmadı ama seviyorum
Haftada 2 3 kerede olsa abartmada iciyorum.
Evet içmiştim ama 1 defa falan
Hiç içmedim çok şükür
Evet
Ne katıyor
Nasıl ne katiyor
Yanu neden içiyorsun ne yapıyor ki
Birsey yapmıyor normalde kullanan biri değilim tadını merak ettiğim için kullandım 2 defa o başka yok
Hayır
Oldu
İçtim
Hiç içmedim.
Hala içerim aramız iyidir
Dün içtim.
Ozel gunlerde icerim