Dogum günü hazirliklari tam gaz devam :) cilekli tiramisu ve konserve mandalinali muffin / cupcake. Menüde ev yapimi hamburger, steakhouse patates kizartmasi, ev yapimi sour cream ve salata var :) hamburger menüsü yarina kaldi artik :)
Benimde çarşamba doğum günüm… Keyfim yok bi planımda yok dolayısıyla ama.. Sevdiklerimle güzel keyifli huzurlu uzun bi brunch güzel olurdu… bir de işte kekinden kremasına beyaz çilekli bi pasta… ama bu sene sadece duymayı beklediğim bi haber var o gelse en büyük hediye olacak bana…
Çilekli tiramisunun tarifini bana bir ara yazar mısın? Ben doğum günümde en çok pasta yemeği seviyorum. O yüzden birden fazla pasta kestiğim oluyor çünkü herkes gelirken elinde bir pasta alıyor.
Yok yok ben sana atarim birazdan. Unutursamda mutlak yarin atarim. Bu cok kolay birsey hamursuz, sade kedi dili var hamur yerine ve kremasi. Cilek yerine baska meyvede kullanabilirsin
Doğum gününüz kutlu olsun ben aslında sadece sevdiğim şeyleri yerim çünkü kendi doğum günümü kutlamıyorum hiç bir şekilde. kutlayan da yok ve bugünü de sevmidiğim için anlam yüklemiyorum.
Doğrusu şu ki böyle günlere asla anlam yüklemiyorum. Özellikle bana doğum günü yapılmasını sevmiyorum lakin davetliysem ya da kız arkadaşımsa doğum günü için organizasyon yaparım.