Yeme & İçme Kinder Pingui mi yoksa Kinder Süt Dilimi mi? anewliz Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kinder Pingui mi Kinder Süt Dilimi mi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kinder Pingui mi yoksa Kinder Süt Dilimi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Ne alaka bilmiyorum ama bana hep süt dilimi köyü, pingui de şehri hatırlatıyor. Köyü, doğal yaşamı sevsem de pingui'den yana olmam da ayrı bir ironi ‽ 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. ikisi de güzel ama pingui daha iyi. fakat, çabuk bitiyor ikiside 1 0 Yorumla
MaviDolunay Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 842 cevap paylaştı. Kinder süt diliminin tadı daha yumuşak. Bu yüzden süt dilimi. 0 0 Yorumla
Eliiflendim Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu mu yani simdi yillardir takildim soru bu mu cidden trollcu seni 0 0 Yorumla
Turankarahan Takip Et Xper 1 Yaş: 48 +1 yıl Sadece süt ve çikolata tadı keki pek sevmem Hatta hiç sevmem. 0 0 Yorumla
MrsCanselll-_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 305 cevap paylaştı. Kıtır çikolata sevdiğim için kinder pingui 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kinder süt dilimi 0 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. süt dilimi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ne alaka bilmiyorum ama bana hep süt dilimi köyü, pingui de şehri hatırlatıyor. Köyü, doğal yaşamı sevsem de pingui'den yana olmam da ayrı bir ironi ‽
ikisi de güzel ama pingui daha iyi. fakat, çabuk bitiyor ikiside
Kinder süt diliminin tadı daha yumuşak. Bu yüzden süt dilimi.
Bu mu yani simdi yillardir takildim soru bu mu cidden trollcu seni
Sadece süt ve çikolata tadı keki pek sevmem Hatta hiç sevmem.
Kinder Pingui kesinlikle.
Kinder Pingui tabii ki
Kıtır çikolata sevdiğim için kinder pingui
şaldödöd ya ben de okuyom
Pingui daha güzel
İkiside
Alayı
Kinder süt dilimi
süt dilimi