Ramazan gelince içim huzurla doluyor. Yarın çıkıp mutfak alışverişi yapacağım çünkü birkaç eksik var. Ramazanda abartılı sofralar kurma taraftarı olmasam da evdeki eksikleri tamamlamak istiyorum. Siz ramazan için mutfak alışverişine çıktınız mı?

Ramazan gelince içim huzurla doluyor. Yarın çıkıp mutfak alışverişi yapacağım çünkü birkaç eksik var. Ramazanda abartılı sofralar kurma taraftarı olmasam da evdeki eksikleri tamamlamak istiyorum. Siz ramazan için mutfak alışverişine çıktınız mı?

Şimdi müslüman esnaf ramazan zamlarını yaptı bekliyor. Tüm İslam alemine hayırlı Ramazan olmasını dilerim. Azicikta bizim esnafımıza vicdan dilerim. Bizde hiç toplu alışveriş yapılmaz. Akşam işe giderken ne eksik var diye sorarım alıp giderim.
:(
Hayır yapmadım benim için sıradan geçiyor yani her zaman haftalık neler alıyorsam yine onları alıyorum. zaten pek sık alışveriş yapmaya da gitmiyorum sadece gerektiği zaman gidiyorum. oda haftalık oluyor veya daha sık gidiyorum.
Evet, dün alışverişe çıktım. Her zamanki gibi her şeyi fazla almadım ama bazı temel şeyleri tamamladım. Siz de alışverişe çıkmadan önce mutfak dolabını kontrol edip eksikleri yazıp gitmek daha sağlıklı olur.
Cevap
20Cevap
Genelde normal alışverişimi yapıyorum. Çünkü ramazanda cok fazla israfa giriyoruz. Sevap işleyelim derken gunaha girmeyelim.
Nasipse cuma günü yapıcam ben maaş ozaman yatacak ilk bir kaç gün evde olanlarla idare edicem
maaş beklemek lazım, borç yapınca iyi olmuyor
maalesef var evde yarına yapacak yemek çok şükür
Eskidendi şimdi internetten sipariş ver gelsin
aynen çoğu kişi interneti tercih ediyor
Marketler orada zaten haftalık alışveriş yapılıyor bir şey eksik olursa alınır. Tabi sahur için aldık bazı şeyler.
Yaptık dün çok şükür Allah ağız tadıyla yemeyi nasip etsin
amin
ramazana veya bayramlara özel alışverişler için son günleri beklemıyoruz , mevcut alışveriş düzeni biraz daha genişliyor hepsi o kadar
ben de onu kastettim zaten :)
Elbette yaptım. Hatta her gün yapılır bizim evde mutfak alışverişi. Ramazan demek bereketli sofra demek.
Ne gerek var zaten bakkal mahalle pazarı kaoi önünde kapı önünde olmasaydı da yine acele edip almazdik çünkü fiyatlar atıyorlar heo böyle yıllarca böyle oldu zaten
bazı insanlar toplu alışverişi seviyor, her gün çıkmayı sevmiyor
Hayır Allah ne verdiyse kaldisa. yicem suyumu icicem
kimsenin öyle aman aman mutfak alışverişi yapabileceğini sanmıyorum.
bizim evde çok şükür her şey alındı ama şunu biliyorum bu hafta herşeye 2 3kat zam geldi
ramazan ayı diye sağolsunlar geçirmece parası az olanın allah yardımcısı olsun
Bu ramazan için mutfak alışverişi yaptım!!! Ancak deli gibi para harcadım :( Nerde o eski ramazanlar? :(
Gerek yok hiç bir ramazan mutfak alışverişi yapmam çünkü ramazan ayı nefsimizi terbiye ettiğimiz ve aynı zaman aç insanların halini anlamak içindir
Evet. Sadece atıstırmalık aldım 700 tuttu. Ekonomi batık
off 700 l'ye bir şey de alınmıyor üstelik
Evet, corba en onemlisi. Yumurta da cok onemli, protein var
Sürekli yaptığım mutfak alışverişine ek olarak bikaç parça ürün aldım
evet fazlasından neden okadar çok nakit gtti bilmiyorum
Evet yaptım.1500 le çıktık marketten hayırlısı artık
yaptım her şey ateş pahası
Yapcaz bugün inşallah
Evet yapıldı
Henüz yapmadık
Özel bi şey almadık..
Eşim için yaparım yarın ben Hristiyanim