Yeme & İçme 6 gü En sevdiğiniz kek hangisi, keki neli seversiniz? _eოeralԃ_ Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Neli kek seversiniz? 🥮 Güncellemeler6 gü Süper 🌸 En sevdiğiniz kek hangisi, keki neli seversiniz? Cevap Yaz 47 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77Fenomen Takip Et Master Yaş: 45 6 gü Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kakaolu cevizli veya fındıklı olmali en sevdiğim kek ve hafif islak olamali😋😋Havuçlu cevizli kekide severim. 1 0 Yorumla
Eoéa_EoéaFenomen Takip Et Master Yaş: 20 6 gü Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Havuçlu, cevizli çok severimmm. 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 6 gü Yeme & İçme konusunda 14,8b cevap paylaştı. Tarçınlı kek seviyorum ben kışın yemek güzel oluyor birde kakolu kekleri de severim ama çok sık yemediğim için sadece canım çok çekerse yiyorum. birde hindistan çevizli kekleri de severim 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 6 gü Islak kek mi ne var onu severim. Evlenince eşime bol bol yaptırcam ondan 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 6 gü Yeme & İçme konusunda 551 cevap paylaştı. Üzümlü, tarçınlı havuçlu cevizli, kakaolu ve fındık parçalı😋😋 1 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Bilge Yaş: 70 , eic 46% 6 gü Sıcak ve taze olduktan sonra hepsini yerim secmem 1 0 Yorumla
Matmazellz Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% 6 gü Öyle kupkuru kekler sevmiyorum illa ki bı çikolata sosu, kreması felan olmak zorunda. 1 0 Yorumla
İsimsiz_bir_kız Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 6 gü Portakal limon kakaolu falan Tarçınlı yiyemiyorum asla hiç sevemedim tarcını 1 0 Yorumla
_Güneş____00 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% 5 gü Üzümlü, kakaolu, hindistan cevizli ve ıslak kek 0 0 Yorumla
Bademlina Takip Et Xper 5 Yaş: 30 6 gü Çikolatalı ıslak kek, havuçlu cevizli tarçınlı kek. 1 0 Yorumla
Croyz1n26 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 94% 6 gü Offf tarçınlı havuçlu cevizliii enfess🤤. 1 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 99% 6 gü Yeme & İçme konusunda 328 cevap paylaştı. Sade, davul fırında 1 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 6 gü Tarçın, portikal ve ceviz karışımlı kek 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 23 , eic 72% 6 gü Yeme & İçme konusunda 329 cevap paylaştı. Kakao, portakal, limon gibi olabilur 😂 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 6 gü Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Havuçlu tarçınlıya bayılırım 1 0 Yorumla
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 6 gü Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kek sevmiyorum 🙄 1 0 Yorumla
İsimsiz7327382 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 6 gü Limonlu kesinlikle. Limonlu kek tadından yenmez. Fırsatım olsa kurban olucam 0 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 34 6 gü Yeme & İçme konusunda 760 cevap paylaştı. Senin yaptığın kek 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Kakaolu cevizli veya fındıklı olmali en sevdiğim kek ve hafif islak olamali😋😋
Havuçlu cevizli kekide severim.
Havuçlu, cevizli çok severimmm.
Tarçınlı kek seviyorum ben kışın yemek güzel oluyor birde kakolu kekleri de severim ama çok sık yemediğim için sadece canım çok çekerse yiyorum. birde hindistan çevizli kekleri de severim
Islak kek mi ne var onu severim. Evlenince eşime bol bol yaptırcam ondan
Üzümlü, tarçınlı havuçlu cevizli, kakaolu ve fındık parçalı😋😋
Sıcak ve taze olduktan sonra hepsini yerim secmem
Öyle kupkuru kekler sevmiyorum illa ki bı çikolata sosu, kreması felan olmak zorunda.
Portakal limon kakaolu falan
Tarçınlı yiyemiyorum asla hiç sevemedim tarcını
Üzümlü, kakaolu, hindistan cevizli ve ıslak kek
Çikolatalı ıslak kek, havuçlu cevizli tarçınlı kek.
Limonlu portakallı kek
Offf tarçınlı havuçlu cevizliii enfess🤤.
Sade, davul fırında
Tarçın, portikal ve ceviz karışımlı kek
Kakao, portakal, limon gibi olabilur 😂
Havuçlu tarçınlıya bayılırım
Kakaolu keke bayılırım. 🤍
Kek sevmiyorum 🙄
Limonlu kesinlikle. Limonlu kek tadından yenmez. Fırsatım olsa kurban olucam
Senin yaptığın kek 😂