Yeme & İçme Beef satay yaptım nasıl gözüküyor sizce? 34TUZLALIFenomen Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Evet evet bu saatte 👍🔪 Beef satay yaptım nasıl gözüküyor sizce? Cevapla 14 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SülfürükAsit Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 6 ay Yeme & İçme konusunda 369 cevap paylaştı. Eline sağlık. Bonfileyi normal kızartmak işte. Tek farkı bu Asya'da sokak lezzetlerinden olduğu için çöp şişe takılı halde yapılıyor yanında değişik soslar ile güzel olur 0 0 Yorumla
Jzjcjksjxkxdjjsj Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 6 ay İyi işte değişik değişik şeyler duyuyoruz 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 6 ay Kırmızı et bana yaramıyor. Eline sağlık.. 0 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Misss 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 86% 6 ay Yeme & İçme konusunda 814 cevap paylaştı. Güzele benziyor 😄 0 0 Yorumla
m MekanınSahibiHande Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Yeme & İçme konusunda 342 cevap paylaştı. Güzel afiyet olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Bu saatte mi 0 2 Yorumla 34TUZLALI 6 ay İşim bu Yorumla Cevap sahibi 6 ay Her gün mu et yapiyosunuz Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 23 6 ay Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. Güzel görünüyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Eline sağlık. Bonfileyi normal kızartmak işte. Tek farkı bu Asya'da sokak lezzetlerinden olduğu için çöp şişe takılı halde yapılıyor yanında değişik soslar ile güzel olur
İyi işte değişik değişik şeyler duyuyoruz
Cok güzel duruyor. Elinize sağlıkk
Kırmızı et bana yaramıyor. Eline sağlık..
Misss
Güzele benziyor 😄
Güzel
Güzel afiyet olsun
Görünüşü harika tadı bilemem sjjs
Pahalı
Güzel gözüküyor.
Güzel olmuş
Bu saatte mi
İşim bu
Her gün mu et yapiyosunuz
Güzel görünüyor.