Et mi seversiniz, sebze mi?

Sebzeler arasından da sevdiklerim var elbette ama ben etçiyim. Et yemeyi çok seviyorum. Özellikle bol kimyonlu lavaş arası çöp şiş, pirzola ve bonfile gibi etlere bayılıyorum gerçekten. Ve sadece koyun eti falan da değil tavuk eti, balık falan da çok severim.
Bana et olsun yeter 😋😋😋
Et tabi ki insan vücudunun en çok enzimlediği şey ettir sebze de salisalat var bin türlü alerjiniz olur sebze et yiyen insan yorulmaz cildi parlak olue enerjik olur daha güçlü olur dünyada ki besin değeri en yüksek şey
ANne sütü
Karaciger
Kırmızı et
Balık eti
Eic için teşekkürşer 🙏
Cevap
65Cevap
Tabii ki et seviyorum ama ne yazık ekonomik koşullardan dolayı çoğu insan alıp yiyemiyor
Sebze seviyorum
Sebzeyi daha çok seviyorum. 🌿
Etçilim
Ben genelde karışık tüketirdim yani eskiden et yerdim çok. ama hem ekonomi hem de sebzeler ile veya hamur işi yemekler ile de doyduğum ve yemek yediğim için şu an daha çok sebze ağırlıklı besleniyorum. ama fark etmezdi yani et olduğunda et yerim et olmadığı zaman da daha çok sebzelerden yiyorum
İnsan sindirim sistemi; diş yapısı, bağırsak uzunluğu, sindirim enzimleri vs. ile otobur canlılar gibidir. Özellikle kırmızı etin insan bünyesine toksik etkisi vardır. O yüzden sebze seviyorum ve tüketiyorum. 2 yıldır et yemiyorum ve kan değerlerim yerinde :)
Kırmızı et tüketmeyi sevmediğim için. Sebze tüketirim. Deniz börülcesi, enginar vs ne güzel 😊
😊🌹Sağlıklı beslenmek ne güzel.
Et severim.
Otları hayvanlar yiyecek hayvanları ben. Düzeni bozmaya gerek yok 😂
Kelle paça yanında roka falan yiyorum ya 😂
Tabi ki yiyorum yani , hayvanların hakkını yediğimi düşünüyorum şu an 🥺
İmkanım klsa savanalarda canlı canlı bizon dişlerim ben 😂
Kırmızı eti pişmiş sevmem , üstü mühürlensin içi sulu ve kanlı kalsın tamamdır 🤤
Eyvallah pınar 😂
İkisini de dengeli severim. Et sebzeye, sebze ete lezzet ve besleyicilik katıyor.
Bunun için soru açarsan cevap yağar 😄
SS bile olur üzerine git 😄🧡
Eti çok seviyorum. Her türlüsü ayrı bir güzel. Lakin şu sıralar çok yemek hem cebe hem de bünyeye zarar.
Her ikisini de seviyorum ama ayrı ayrı yemeyi tercih ederim. Et hariçten yemeliyim, sebzeyi de zeytinyağlı 😋
Et demek can demektir can en büyük fedakarliktir bana canını bagislayan ineğin varken sebzemi yiycem
Sebze severim ama eti çok çok severim tam. bir antrikot canavarıyım kilosu 380 tl olmuş
İkisinide severim özellikle salata 🥗 ama et önceliğim
Sebze dersem bütün sülale peşime düşer, et diyorum
Etin yanında mutlaka sebze yerim yoksa ağır geliyor
Şöyle az pişmiş bir venison ve yıllanmış kırmızı şarap
Et daha çok severim fakat sebze de tüketmeli bir denge olmalı her şeyde olduğu gibi
et yemeyi daha çok seviyor olsam da dengeli beslenmeye dikkat ediyorum..
Aslında ikiside sebze olmassa vitamin et olmazsa protein.
En İyi Cevap