Tek başıma yemek yerken çok dertleniyorum. Siz de öyle misiniz?

Tek başıma yemek yerken çok dertleniyorum. Siz de öyle misiniz?

Uzun zamandır fırsat bulup kendime yemek ısmarlamadım ama en sevdiğim şeylerden biri olabilir. özellikle bir tiyatro gösterisi öncesiyse bu çifte mutluluk yaşıyorum. işin aslı, kendime zaman ayırmayı seviyorum.
Hayır. Bazı insanların hobisidir bu, mesela benim. Diğer insanların yalnız yemek yiyenlere "Yazık ya birlikte yemek yiyeceği bir kişi bile yok. Zavallı" gibi söylemleri de aşırı sinirimi bozuyor. Arkadaşlarımla birlikte yerken onlardan da duymuştum bunu. Aşırı sinirlendirdiler beni
Evet bence üzücü bir şey yani ben de her zaman yemekleri tek yiyorum ve üzülüyorum. ama insan alışınca o kadar da üzücü gelmemeye başlıyor. bu yüzden de alışıyorum zamanla
Cevap
13Cevap
Benim hoşuma gidiyor gadası
Oyuzden artık yemek yapmıyorum.
Masaya artık birden fazla tabak koymak istiyorum.
Sadece kendim için değil gönlümün kalbimin tek sahibine hünerlerimi göstermek istiyorum.
Yemek tarifi defterimi kendim için açmaktan çok sıkıldım.
Abi ne alakası var utanmasanız s. çmaya da biriyle gideceksiniz aç karnımı doyurmak icin illa biri mi olmalı yoksa açlıktan ölmeli miyim ne saçma böyle dusunenler ya ahahh
İnsan neşeli sofraların, sevdikleriyle bir arada olmanın tiryakisidir tabi fakat tek başına yemek te bazen dinlendirici oluyor. Tv falan açarım.
Hayır, üzülmüyorum aksine seviniyorum. Birine bağlı değilim, kendim ne zaman istersem kalkabiliyorum, falan..
Calisiyorsan rutin haline geliyor. Baska sey uzmesinde
Ben yemek yerken konuşmayı sevmeyen biriyim o yüzden tek yemek bazen daha iyi oluyor
Ben tek başıma yemek yiyeceğim zaman ya televizyona bakıyorum ya da pc'den dizi/film açıyorum
Üzücü değil de sıkıcı oluyor sohbet etmek daha güzel.
Bencede sıkıcı oluyor keyfini çıkartmak lazım yemeğin helede gzuel sözlü bir kızsa
Benim en sevdiğim aktivitelerden hahsh
tek başıma yemek yemek
Ben özellikle öyle tercih ediyorum. Karşıma da izleyecek bişeyler açarım miss
Utanmıyorum. Ne var onda takılma boş ver keyfine bak
Yo hayır ben senelerdir tek yaşıyorum, keyif alarak yiyorsun.
Aksine çok iyi ya en sevdiğim yemeği hazırlar televizyonun başına geçerim yavaş yavaş keyif yapa yapa yerim keşke hep tek yesem 🤣🤣
Yoo çok güzel kendi istediğin oluyor ve her şey sana kalıyor.
Aksine harika bişey. Biri konuşurken yemek yiyemiyorum ben. Bitane patlatasım geliyor
Benim daha çok hoşuma gider güzel bir film ya da dizi açarım.
En sevdiğim şeylerden bitanesi çünki hiç kimse vır vır yapıb konsantrasyonunu bozmuyo
Evet ya çok sıkıcı ama yine de bisiyler izleyerek de yenilebilir.
Alıştıktan sonra fark etmiyor.
Üzücü değil de biraz sıkıcı 😒
Ben de tek başına yemek yemeyi sevmiyorum
Video izlerken güzel olabiliyor
Değil ama bana da öyle geliyor
Hayır ben alışığım tek başıma yemek yemeye
Bence çok daha rahat ve keyifli.
Hayır ben çok seviyorum
Tek başına dışarda yemek sıkıcı
Gayet güzel
Hayir
Hayır değil
Yooo niye
hayır aksine insan kafa dinliyor
evet bazen
efsane olay açacaksın bi dizi izleeceksin miss
Ben her akşam tek başıma yiyorum. Ne var ki bunda?
Hayır
hayır
Keyifli
Hayır
Hayır daha keyifli
Değil
Yok kafa dinleyici
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?