- 1 yıl
Öncelikle Rabbim çocuklarınıza şifa nasip etsin böyle şeyleri kafanızı takmayın neden sorun olsun ki sonuçta bir misafir umduğunu değil bulduğunu yer yani sonuçta sizin durumunuz ortada u konuda anlayışsız davranan insanın kendisini suçu araması gerekir, bazı zamanlar hepimizin hayatında buna benzer şeyler olabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- 1 yıl
Olur tabii ki. Çocuğun hasta ve zamanın yoksa dışardan yemek söylemenin bir sakıncası yok. Güzel bir restorandan söyle tabii.
00 Yorumla - 1 yıl
Ailene çocuk hasta diyerek kırıcı olmadan reddetseydin keşke. Neyse olan olmuş. Bence dışardan söyle. Çocuk hastaydı kusura bakmayın de anlayışlı olurlar umarım
00 Yorumla - u1 yıl
Evet dışarıdan söylemeniz de olur tabi ki neden olmasın. yani önemli olan düşünmeniz zaten eğer zamanınız yoksa dışarıdan söylemelisiniz
00 Yorumla - 1 yıl
Bence ailesini ara cocugunun hastalandigini hastaneye goturdugunuzu soyle, yemege baska zaman gelseniz olur mu de,
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ben olsam çocuk hasta anne hazırlık yapamıyorum yarın gelin güzelce ağırlıyım içime sinmez böyle derdim.
00 Yorumla - 1 yıl
Neden ayıp olsun ki gadası
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Abla nasıl yemek yapamıyorsunuz anlamıyorum cidden. Ben baştan sona ev temizliği 3 çeşit yemek yapıyordum 18 yaşımda çocuğu bahane ediyorsunuz gibi geldi. Çorba, pilav, sulu patates yemeği yapsan 1 saatini almaz.
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. ne diyon kendi kendine eheue
01 Yorumla- Soran1 yıl
😑😑😑
- 1 yıl
Olmaz aşkım ya annem anlar rezil olursun
10 Yorumla - 1 yıl
Ne defi kocan buna
00 Yorumla Nabtın muhterem az sakin
00 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂 sormadan söyle hic ugrasma
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Kız kafayı yemiş çok üstüne gitmeyin
11 Yorumla- Soran1 yıl