Yeme & İçme Keke beyaz şeker yerine muz ve pekmez katsam olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor nasıl olur? ilk kez muzla yapacam. tabii blenderdan geçirecem. ve beyaz şeker kullanmayacam. pişmesinde sorun yaşar mıyım? yeterince kabarır mı acaba Güncellemeler+1 yıl eee Keke beyaz şeker yerine muz ve pekmez katsam olur mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 945 cevap paylaştı. Un kabartmaz kabartma tozu kabartir.Kullan ama pekmez koyu renkli yapiyor. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl kabartma tozu atıyorum bi paket. yşne de aşırı kabarmıyor Yorumla angelofthecity +1 yıl 2 tane koy Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olur neden olmasın ama muzu dilimleyerek koyarsan daha iyi olur ve kabartma tozu koyarsan kabarır 👌😃 1 6 Yorumla Soran +1 yıl muzu da bilenderden geçireceğim. öyle kekin içinde yuvarlak yuvarlak olmaz o Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bir dilim de bana ayırır mısın 😍🙃 Yorumla Soran +1 yıl haha neden olmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bakalım nasıl istiyorsan öyle yap 😃🙃🙏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim 😍❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gelirken bir şey ister misin 😃🙂 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence olur ama yapmadan önce YouTubeda bu tür tariflere biraz bak kafana göre yapma direkt atladığın gözünden kaçan bir detay olur 0 0 Yorumla
Frghge Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Muz varsa bence pekmezi az yok ben geçen muzlu keke birde şeker koydum aşırı tatlı oldu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Un kabartmaz kabartma tozu kabartir.
Kullan ama pekmez koyu renkli yapiyor.
kabartma tozu atıyorum bi paket. yşne de aşırı kabarmıyor
2 tane koy
Olur neden olmasın ama muzu dilimleyerek koyarsan daha iyi olur ve kabartma tozu koyarsan kabarır 👌😃
muzu da bilenderden geçireceğim. öyle kekin içinde yuvarlak yuvarlak olmaz o
Bir dilim de bana ayırır mısın 😍🙃
haha neden olmasın
İyi bakalım nasıl istiyorsan öyle yap 😃🙃🙏
Teşekkür ederim 😍❤️
Gelirken bir şey ister misin 😃🙂
Bence olur ama yapmadan önce YouTubeda bu tür tariflere biraz bak kafana göre yapma direkt atladığın gözünden kaçan bir detay olur
Muz varsa bence pekmezi az yok ben geçen muzlu keke birde şeker koydum aşırı tatlı oldu
Şeker başka bir olay.
hangi anlamda