Tek yaşadığım için aldım açıkçası yemek yapmaya hevesliyim önerilerinizi bekliyorum.

Tek yaşadığım için aldım açıkçası yemek yapmaya hevesliyim önerilerinizi bekliyorum.
Ben daha çok tavuk butları ve elma dilim patatesleri iyice yıkıyorum. Yıkadiktan sonra bir boş kaba biraz domatesli salçası, biraz zeytinyağı, kekik, karabiber ve toz biber ekledikten sonra karıştırıyorum. Bu karışımın içerisinde tavukları ve patatesleri harmanlayıp airfryer ile pişiriyorum. Hem pratik oluyor, hemde çok lezzetli oluyor. Klasik fırından daha iyi pişiriyor. Yanına ekstra pilav vb birşeyler yapmakta size kalmış tabi ki. Ben genelde makarna ile beraber yiyorum.
sebze tavuk et balık börek vs yemekleri yapabilirsin. kullanmadım ama bunla ilgili pek çok video izledim sonra gerek olmadığına karar verdim. fırın gibi ama daha küçük tek kişi için iyi olabilir. bide tavada yapılan şeyleri deniyorlar bence uygun değil her şey için çoğu olmuyor bazı yiyecekler bol yağda pişer bunda az yağ kullanmak gerekir fırında olan çoğu şeyi yaparsın
Tek yaşıyorsanız niçin bu kadar büyük bir airfryer tercih ettiniz ki çok yer kaplar bu bende Xiaomi var size daha uygun olurdu. Ayrıca içerisinde bir kaç damla yağ ile sebze kızartma, köfte, tavuk, et ve hatta hamsi tava bile yapabilirsiniz😋Zaten azami miktarda yağ kullanıldığı için sağlıklı hale dönüşüyor.
Xiomi'leri bilemedim almışken büyük ve iyi olsun dedim. Somon/şinitzel/sebze favorim olur gibi.
Hamburger ekmeği, sufle ve muffin bile yapılabilir ama siz sağlıklı tarif istediniz 😀 Ayrıca mikrodalga gibi de kullanılabiliyor. Hayırlı olsun✨
Teşekkür ederim.
Cevap
4Cevap
Bende almayı düşünüyorum ama iyi mi değilmi arasında kaldım
İyi bakalım hayırlı olsun güle güle kullanın
Niye aldın philips bir ikincisi bu kadar büyük arifryeri ne yapacaksın xiaomi alsaydın sana uygundu🤦♀️
almışken büyük ve iyi marka olsun dedim kötü mü yapmışım
Philips iyi değil ki
neden?
Ayferde marka çok önemli değil bence sistem aynı.
Patates kızartması
Bir erkekten de bu beklenirdi
Nugget diyecektim ☺️
Airfryer almandan belli. Ben bekar evinde ütüde yumurta yiyorum. Tebrikler valla
Evin de düzenlidir. Kızlar bayılır bro senin gibilere
Nerde yaşıyorsun?
Keyfini çıkar brom..
Patates
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?