Yeme & İçme Ramazan geliyor! Ramazanın favori tatlısı sence hangisi? cheetossevenyazar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Benim güllaç ve baklava. 😍 Güllaç Sütlaç Kadayıf Baklava Diğer (görüşlerde belirteceğim) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ramazan geliyor! Ramazanın favori tatlısı sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Baklavaya her bahaneyle varım. Güzel yapılmış bi güllaçla da uyumlu olabilirim. Tüm tatlıları seviyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 45,3b cevap paylaştı. Sütlaç olabilir ayda triliçe tatlısı olabilir bence 0 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 yıl Yeme & İçme konusunda 13,1b cevap paylaştı. Güllaç der susarım gadası 0 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bahlava 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Baklavaya her bahaneyle varım. Güzel yapılmış bi güllaçla da uyumlu olabilirim. Tüm tatlıları seviyorum.
Sütlaç olabilir ayda triliçe tatlısı olabilir bence
Güllaç der susarım gadası
Baklava yanında da dondurma
Güllaç tabii ki
Kadayıfff
Baklava
Kadayıf kaymak
Bahlava