Çevremde yapan çok insan var ama ben çok utanıyorum. Ödeme yapmadan hiçbir şey yiyemem markette.

Çevremde yapan çok insan var ama ben çok utanıyorum. Ödeme yapmadan hiçbir şey yiyemem markette.

Saygısızlık bence. yani ben bu yüzden parasını vermeden her hangi bir ürünü yemezdim çünkü belki ödeme yaparken sorun da çıkabilir ayrıca yedikten sonra boş paketi geçirmek de görgüsüzlük bence. yani bu yüzden de insanların için de özellikle markette bir şeyler yemek istemezdim ben hiç bir şekilde. yani bir az daha beklerdim. yani sonuç olarak ev de yemek varken markette yemek yemeyi ben doğru bulmuyorum hiç bir şekilde bu yüzden de yemezdim
Restoranlarda yiyeceği yedikten sonra ödüyoruz. Bizi yerken insanlar görebiliyor. Markette de ödemeden önce yemek ve o an bizi insanların görmesinde herhangi bir problem yok bence. Sadece böyle alışkanlık olmadığı için tuhaf gelebiliyor. Ama yememek daha uygun olur. Ayakta bir şey yemek hem uygun değil hem de zevk vermez yediğimiz şey.
Gereksiz abla yaaa :( O kadar beklemişsin de 15-20 dakika alışverişin bitişini bekleyemiyor musun sanki :( Gereksiz şov :( Ayrıca market çalışanı acaba parasını ödeyecek mi yoksa yedikten sonra paketini kenara atıp çıkıp gidecek mi diye sizi takip etmek zorunda değil :( Hoş değil bence :(
Yazları özellikle su alıp içtiğim oluyor. Kasada ödüyorum. Veya yeğenlerim varsa yanımda bazen çikolata veya sütü açmış oluyorlar, çok takılmıyorum çünkü kasada hepsini ödüyorum.
Cevap
31Cevap
Ben hiç yemedim yemeyide sevmiyorum gadası. Ama bazen çok susayınca su içtiğim oluyor.
zaten ödeyeceğim deyip paketi açmak çok saçma. parasını ödemediğin mal kimsenin değildir. kimse kafasına göre öyle yapamaz ay şekerim düştü vs de inandırıcı gelmiyor. git reyondan al hızlı hızlı kasaya git o zaman. Su dışındaki ürünlerin açılmasını mantıksız buluyorum
Yooo. Millet annesine, evladına sokak ortasında sarılınca ayıp değil de, markette önce yiyip sonra ödemesi mi ayıp? Ne alaka diyebilirsin. Şu alakalı; annesi, babası, evladı olmayan bir sürü kişi var. Çoğu kişi bunu düşünmeden, olmayanın canı yanar düşünmeden ulu orta sevgi yaşıyor ailesiyle. Markette ya da sokakta bir şey yiyince boşkosononn cono ister. Çok mu duyarlısın. *k. Ay kusura bakma, sinirliydim bu konuda 😔🤭
Markette aldıklarını ödemeden yemeye başlamak epey tuhaf ve sonradan görme bi tavır. Tasvip etmiyorum ve rastlasam cidden sinir olabilirim. En fazla sağlık durumu gibi hassas bir konuda tuzlu kraker, su vb. hoşgörülebilir.
bence değil bazen çok kan şekerim düşüyor açıp çikolatayı yiyip ambalajını kasaya uzatıyorum ya da su çok susamış oluyorum kasada uzun kuyruk var açıp içiyorum sonra kutusunu kasada okuttuktan sonra ödeme yapıyorum
Çok acil olmadığı sürece yapılacak bir şey değil. Sabretmek gerekiyo çünkü kamera başındaki adam acaba ödeyecekmi diye birde seni takip etmek zorunda kalıyo.
Parasını ödemeden ne bir şey yer ne de bir şey içerim. Ödesem de açıp yemem bir şeyler ulu orta. Benim gözümde hoş olmayan bir davranış. Parası ödendikten sonra istenen yapılabilir.
Hiç parasını vermeden bedava yenmesi zaten kabul edilemez. Ama sonuçta parasını veriyorsa yenebilir. Bedava yemek, zaten hiç çalışmadan yemektir. Bu durum hırsızlıktır.
Ödeme yapmadan su içerim sadece, genelde de hep su içerim zaten. Cips paketini ya da herhangi birşeyi açıp yemem marketin ortasında biraz görgüsüzce geliyor bana.
Öyle bir şey de mi yapılıyormuş? Şahsen ben, ödemesini yapmadan haram olacağı düşüncesiyle küçük bir kırıntı dahi yemem.
Bence bu saygısızlıktan önce günahtır, haramdır. Allah'tan korkmayan, utanmayan bir insan kulundan da korkmaz, utanmaz.
Benim şekerim düştü bir gün. Çikolatalı gofreti açtım birde vişne suyu açtım zorunlu bir durum olduğu için.
Ben genelde böyle aşırı susayan insanlarda görüyorum ama yapabilir ayıp kaçan bir durum yok bence sonuçta parasını ödüyor
bir kaç kere yemek zorunda kaldım ama paketi kasadan paşa paşa geçirp parasını ödedim.
Aksi HIRSIZLIKTIR
Ben çatır çutur yiyorum, finalde ödemesini yapıyorum. Saygısızlık hiç ödeme yapmamaktır, önden yiyip kasada ödemek değil
Hayır yemem sadece çok aşırı susadıysam yaz aylarında suyu içtiğim oluyor
ben yapıyorum. cips açıyorum su içiyorum falan :D sonucta oduceğim :D
Parasını ödeyeceğim için sorun olmaz saygısızlık olacağını sanmıyorum
Sebep canım çekiyorsa yerim sonuçta ödeme yapacağım
Parasını ödediğin müddetçe saygısızlık olmaz
Su içiyorum ben ya haricinde saygısızlık gibi görmüyorum sonuçta hırsızlık yapmıyorum
Yaa hiç yapmadım aklıma bile gelmedi boyle bir şey yapmak bilemedim şimdi
Bana göre görgüsüzlük. Biryerde ayak üstü bir şey yiyemem, hele markette ödeme yapmadan asla.
Sadece zaruri ise su içerim onun dışında bir zahmet ödeyip çıkana kadar beklerim
Bazen görüyorum ve çok yadirgiyorum doğrusu.
Birkaç defa yaparsan utangaçlığın gider. Ben çok su aldım içip kasada okuttum
Saygısızlık değil ya sonuçta kasiyere bir şey yapılmıyor
odem yapmadigin birsey senin degildir. yanlis buluyorum
Kurallara göre yaşama başkan canın nasıl istiyosa ona göre yasa
Parasını ödemediğin malı açıp yiyemezsib kimse kusura bakmasında
Bana o olay çok saçma geliyor. Kasada öde parasını, çık dışarıda ye. O kadar mı zor 😂
Bn bebeğime paketi açıp veriyorum kasaya gelince de ödüyorum parasını
Acil bir şey olmadıkça yemem ya da içmem. O kadar beklemişim zaten kasaya kadar da beklerim
Önce ödeme yapılır sonra yenilir onun dışında garip geliyor
Ödeme yapmadan yemek derken kasaya doğru giderken paketi açmayı kastediyorsan bunda bir saygısızlık falan yok
Yaptığım oluyor. Su içiyorum sonra da kasa da parasını ödüyorum
odeyeceksin sonucta ama yine de biraz beklemek zor degil diye duusnuyorum
Neden saygısızlık olsun ya etiketi barkottan geçirip parasını veriyosun zaten
Bende yemem/ yiyemem..
Görgüsüzlük yüzsüzlük olmaz yanlış ters
ben yemezdim ama su olsa içerdim
Bana saçma geliyor
Yoo çalmadık ya kasadan geçircez yine
Sorun yok bence yenilebilinir
öldünüzmü açlıktan 5 dakka bekleyin dışarda yiyin
Hiç hoş bir davranış değil
Bana göre saygısızlık.