Çevremde yapan çok insan var ama ben çok utanıyorum. Ödeme yapmadan hiçbir şey yiyemem markette.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- u1 yıl
Saygısızlık bence. yani ben bu yüzden parasını vermeden her hangi bir ürünü yemezdim çünkü belki ödeme yaparken sorun da çıkabilir ayrıca yedikten sonra boş paketi geçirmek de görgüsüzlük bence. yani bu yüzden de insanların için de özellikle markette bir şeyler yemek istemezdim ben hiç bir şekilde. yani bir az daha beklerdim. yani sonuç olarak ev de yemek varken markette yemek yemeyi ben doğru bulmuyorum hiç bir şekilde bu yüzden de yemezdim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Restoranlarda yiyeceği yedikten sonra ödüyoruz. Bizi yerken insanlar görebiliyor. Markette de ödemeden önce yemek ve o an bizi insanların görmesinde herhangi bir problem yok bence. Sadece böyle alışkanlık olmadığı için tuhaf gelebiliyor. Ama yememek daha uygun olur. Ayakta bir şey yemek hem uygun değil hem de zevk vermez yediğimiz şey.
00 Yorumla
- 1 yıl
Gereksiz abla yaaa :( O kadar beklemişsin de 15-20 dakika alışverişin bitişini bekleyemiyor musun sanki :( Gereksiz şov :( Ayrıca market çalışanı acaba parasını ödeyecek mi yoksa yedikten sonra paketini kenara atıp çıkıp gidecek mi diye sizi takip etmek zorunda değil :( Hoş değil bence :(
20 Yorumla
- u1 yıl
Yazları özellikle su alıp içtiğim oluyor. Kasada ödüyorum. Veya yeğenlerim varsa yanımda bazen çikolata veya sütü açmış oluyorlar, çok takılmıyorum çünkü kasada hepsini ödüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
31Cevap
- 1 yıl
Ben hiç yemedim yemeyide sevmiyorum gadası. Ama bazen çok susayınca su içtiğim oluyor.
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
zaten ödeyeceğim deyip paketi açmak çok saçma. parasını ödemediğin mal kimsenin değildir. kimse kafasına göre öyle yapamaz ay şekerim düştü vs de inandırıcı gelmiyor. git reyondan al hızlı hızlı kasaya git o zaman. Su dışındaki ürünlerin açılmasını mantıksız buluyorum
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)1 yıl
Yooo. Millet annesine, evladına sokak ortasında sarılınca ayıp değil de, markette önce yiyip sonra ödemesi mi ayıp? Ne alaka diyebilirsin. Şu alakalı; annesi, babası, evladı olmayan bir sürü kişi var. Çoğu kişi bunu düşünmeden, olmayanın canı yanar düşünmeden ulu orta sevgi yaşıyor ailesiyle. Markette ya da sokakta bir şey yiyince boşkosononn cono ister. Çok mu duyarlısın. *k. Ay kusura bakma, sinirliydim bu konuda 😔🤭
00 Yorumla - 1 yıl
Markette aldıklarını ödemeden yemeye başlamak epey tuhaf ve sonradan görme bi tavır. Tasvip etmiyorum ve rastlasam cidden sinir olabilirim. En fazla sağlık durumu gibi hassas bir konuda tuzlu kraker, su vb. hoşgörülebilir.
20 Yorumla bence değil bazen çok kan şekerim düşüyor açıp çikolatayı yiyip ambalajını kasaya uzatıyorum ya da su çok susamış oluyorum kasada uzun kuyruk var açıp içiyorum sonra kutusunu kasada okuttuktan sonra ödeme yapıyorum
00 Yorumla- 1 yıl
Çok acil olmadığı sürece yapılacak bir şey değil. Sabretmek gerekiyo çünkü kamera başındaki adam acaba ödeyecekmi diye birde seni takip etmek zorunda kalıyo.
10 Yorumla - 1 yıl
Parasını ödemeden ne bir şey yer ne de bir şey içerim. Ödesem de açıp yemem bir şeyler ulu orta. Benim gözümde hoş olmayan bir davranış. Parası ödendikten sonra istenen yapılabilir.
00 Yorumla Hiç parasını vermeden bedava yenmesi zaten kabul edilemez. Ama sonuçta parasını veriyorsa yenebilir. Bedava yemek, zaten hiç çalışmadan yemektir. Bu durum hırsızlıktır.
00 Yorumla- 1 yıl
Ödeme yapmadan su içerim sadece, genelde de hep su içerim zaten. Cips paketini ya da herhangi birşeyi açıp yemem marketin ortasında biraz görgüsüzce geliyor bana.
00 Yorumla - 1 yıl
Öyle bir şey de mi yapılıyormuş? Şahsen ben, ödemesini yapmadan haram olacağı düşüncesiyle küçük bir kırıntı dahi yemem.
01 Yorumla- 1 yıl
Bence bu saygısızlıktan önce günahtır, haramdır. Allah'tan korkmayan, utanmayan bir insan kulundan da korkmaz, utanmaz.
Yeme & İçme konusunda 320 cevap paylaştı. Benim şekerim düştü bir gün. Çikolatalı gofreti açtım birde vişne suyu açtım zorunlu bir durum olduğu için.
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben genelde böyle aşırı susayan insanlarda görüyorum ama yapabilir ayıp kaçan bir durum yok bence sonuçta parasını ödüyor
00 Yorumla- 1 yıl
bir kaç kere yemek zorunda kaldım ama paketi kasadan paşa paşa geçirp parasını ödedim.
Aksi HIRSIZLIKTIR00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben çatır çutur yiyorum, finalde ödemesini yapıyorum. Saygısızlık hiç ödeme yapmamaktır, önden yiyip kasada ödemek değil
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 551 cevap paylaştı. Hayır yemem sadece çok aşırı susadıysam yaz aylarında suyu içtiğim oluyor
00 Yorumla- 1 yıl
ben yapıyorum. cips açıyorum su içiyorum falan :D sonucta oduceğim :D
00 Yorumla - 1 yıl
Parasını ödeyeceğim için sorun olmaz saygısızlık olacağını sanmıyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Parasını ödediğin müddetçe saygısızlık olmaz
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Su içiyorum ben ya haricinde saygısızlık gibi görmüyorum sonuçta hırsızlık yapmıyorum
00 Yorumla- 1 yıl
Yaa hiç yapmadım aklıma bile gelmedi boyle bir şey yapmak bilemedim şimdi
00 Yorumla Bana göre görgüsüzlük. Biryerde ayak üstü bir şey yiyemem, hele markette ödeme yapmadan asla.
00 Yorumla- 1 yıl
Sadece zaruri ise su içerim onun dışında bir zahmet ödeyip çıkana kadar beklerim
00 Yorumla - 1 yıl
Bazen görüyorum ve çok yadirgiyorum doğrusu.
00 Yorumla Birkaç defa yaparsan utangaçlığın gider. Ben çok su aldım içip kasada okuttum
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 10,5b cevap paylaştı. Saygısızlık değil ya sonuçta kasiyere bir şey yapılmıyor
00 Yorumla- 1 yıl
odem yapmadigin birsey senin degildir. yanlis buluyorum
10 Yorumla Kurallara göre yaşama başkan canın nasıl istiyosa ona göre yasa
00 YorumlaParasını ödemediğin malı açıp yiyemezsib kimse kusura bakmasında
10 Yorumla- 1 yıl
Bana o olay çok saçma geliyor. Kasada öde parasını, çık dışarıda ye. O kadar mı zor 😂
10 Yorumla Bn bebeğime paketi açıp veriyorum kasaya gelince de ödüyorum parasını
00 Yorumla- 1 yıl
Sebep canım çekiyorsa yerim sonuçta ödeme yapacağım
00 Yorumla - 1 yıl
Acil bir şey olmadıkça yemem ya da içmem. O kadar beklemişim zaten kasaya kadar da beklerim
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
Önce ödeme yapılır sonra yenilir onun dışında garip geliyor
10 Yorumla Ödeme yapmadan yemek derken kasaya doğru giderken paketi açmayı kastediyorsan bunda bir saygısızlık falan yok
00 Yorumla- 1 yıl
Yaptığım oluyor. Su içiyorum sonra da kasa da parasını ödüyorum
00 Yorumla - 1 yıl
odeyeceksin sonucta ama yine de biraz beklemek zor degil diye duusnuyorum
00 Yorumla Neden saygısızlık olsun ya etiketi barkottan geçirip parasını veriyosun zaten
00 Yorumla- 1 yıl
Bende yemem/ yiyemem..
00 Yorumla - 1 yıl
Görgüsüzlük yüzsüzlük olmaz yanlış ters
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 9,2b cevap paylaştı. ben yemezdim ama su olsa içerdim
00 Yorumla- 1 yıl
Bana saçma geliyor
00 Yorumla - 1 yıl
Yoo çalmadık ya kasadan geçircez yine
00 Yorumla Sorun yok bence yenilebilinir
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. öldünüzmü açlıktan 5 dakka bekleyin dışarda yiyin
00 Yorumla- 1 yıl
Hiç hoş bir davranış değil
00 Yorumla Yeme & İçme konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bana göre saygısızlık.
00 YorumlaHiç yemedim o şekilde
00 Yorumla- 1 yıl
Hic denk gelmedim öyle yiyenlere.
00 Yorumla - 1 yıl
Hiç yapmadım yapmam da
00 Yorumla Saygısızlık değil hırsızlık ksjsjdjjdjd
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)1 yıl
Yemem ama su içerim çok susdıysam.
00 Yorumla - 1 yıl
Su hariç gereksiz buluyorum
00 Yorumla - 1 yıl
Evet öyle görgüsüzlük belirtisi hatta😒