Yeme & İçme En sevdiğin yumuşak şeker hangisi? cheetossevenyazar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Hepsi benim bebeklerim 😍 Jelibon Haribo Yupo Bebeto Diğer (görüşlerde belirteceğim) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En sevdiğin yumuşak şeker hangisi? Cevapla Bebek Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bir arkadaşım var neredeyse hepsini sever @Bluebass 😁😁 3 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yumuşak şeker yersem ölüm fermanımı yazmış olurum herhalde 1 2 Yorumla cheetossevenyazar 1 yıl aa neden ki, alerjin mi var? Yorumla frenchgirl16 1 yıl Dişlerim çok kötü oluyor o his beni mahvediyor Yorumla
myasavul Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 65% 1 yıl Üzeri şekerli olan kolalı uzun solucan jelibon best 🥰 2 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Şöyle üzeri şeker gibi olanlar var ya ama ekşi de aynı zamanda onlar en sevdiklerim.. 🙃 0 1 Yorumla cheetossevenyazar 1 yıl offf çok iyi onlar :D Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 46,9b cevap paylaştı. Jelibon severim en çok aslında uzun süredir yemiyorum ama yersem de Jelibon yiyorum 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Yiyen biri değilim. Ayda yılda bir önüme heribo gelir onu da afiyetle yerim. 0 0 Yorumla
Nanace Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Haribo için kurşun atar kurşun yerim özellikle altın ayıcık 1 1 Yorumla cheetossevenyazar 1 yıl hahahah Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Master Yaş: 41 , eic 52% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. haribo severim ben yerim de arada:) 0 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Kolalı olsun kolalı 0 1 Yorumla cheetossevenyazar 1 yıl kolalıyı çok seviyorum ben de Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,5b cevap paylaştı. Haribo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir arkadaşım var neredeyse hepsini sever @Bluebass 😁😁
Yumuşak şeker yersem ölüm fermanımı yazmış olurum herhalde
aa neden ki, alerjin mi var?
Dişlerim çok kötü oluyor o his beni mahvediyor
Üzeri şekerli olan kolalı uzun solucan jelibon best 🥰
Şöyle üzeri şeker gibi olanlar var ya ama ekşi de aynı zamanda onlar en sevdiklerim.. 🙃
offf çok iyi onlar :D
Jelibon severim en çok aslında uzun süredir yemiyorum ama yersem de Jelibon yiyorum
Yiyen biri değilim. Ayda yılda bir önüme heribo gelir onu da afiyetle yerim.
Sevmiyorum bunları, yemem
Haribo için kurşun atar kurşun yerim özellikle altın ayıcık
hahahah
jelibonlar ve hepsi wozısks7swososw ♥️🦄🍭🍬🍫🍩🍨🍡
Hiçbirini sevmiyorum.
haribo severim ben yerim de arada:)
Kolalı olsun kolalı
kolalıyı çok seviyorum ben de
Haribo
Haribo
Jelibon
Domuzcuk lar👀