Yeme & İçme Meybuz mu, dondurma mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangisi sizce daha ferahlatıcı? 🍦 Dondurma Meybuz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Meybuz mu, dondurma mı? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Dondurma tabi ki :) dondurma yemeği daha çok severim özellikle yazın çok sıcakken. ama yanında mutlaka kola da olmalı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden yaa 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Dondurma yemek mi yanında kola içmek mi neden 😅 Soran +1 yıl 2. si 😃 u Barış_LonelyForever +1 yıl Çünkü seviyorum boğazı yakıyor ya içerken :D
NatureCycle Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Nedendir bilinmez lakin buz parmak en sevdiğim dondurmalar arasındadır :) 2 0 Yorumla
u Askiyasamak Takip Et Master Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 768 cevap paylaştı. Merhaba, meybuz içimi çok dondurmasına rağmen çok lezzetli buluyorum yani o yüzden meybuz olarak işaretlemek istiyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 0 3 Yorumla u Askiyasamak +1 yıl Pardon ben onu buz parmak ile karıştırdım ama meybuz diyorum yine de :) Yorumla Soran +1 yıl Pisi pisi kedicik 🙂 Yorumla u Askiyasamak +1 yıl Ahaha üye oldum olalı benimle bu kedicik :) Yorumla
Gizliyim026 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Bence mevbuz ben daha cok seviyorum ve ferahlatiyor 0 0 Yorumla
Ezgiiicik Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl Twisterdan şaşmam asla. O yüzden dondurma diyorum. 0 0 Yorumla
Rsklnkv Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Ferahlatıcı dersek kesinlikle meybuz. Dondurma daha tatlı ve lezzetli orası ayrı 0 0 Yorumla
SoleilGoddeS Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Meyveli buzlar daha ferahlatıcı oluyor, dondurma bana daha çok sütlü tatlıları anımsatıyor 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İkisinide şeker olduğu için yememde , yemek istesem emek verildiği için dondurmayı yerdim. 0 0 Yorumla
kralice_taci Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Dondurma daha iyi meybuz fazla buz boğaz ağrıyabilir 0 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Meybuz daha ferahlatıcı ama lezzet açısından dondurmayı tercih ederim 0 0 Yorumla
dreamy07 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl İkisinin de yeri farklı ama öncelik dondurmada 0 0 Yorumla
Balloons Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Meybuz bir zamanlar güzeldi ama buz yemek iyi olmuyor, Dondurma 0 0 Yorumla
kırmızıayıcıkk Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl O meybuzun kalitesiz tadı hiçbir dondurmada yok biliyor Musun 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Buz parmak güzel😅 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Dondurma, rahatkatmak için ise meybuz 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yazın kesinlikle dondurma 😊🍨🍧 0 0 Yorumla
Anofel_anofel Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Dondurma tabiki 0 4 Yorumla karizma14 +1 yıl Nerelerdesin sen Yorumla Jsjcjftr +1 yıl Hatrldnmi beni Yorumla Anofel_anofel +1 yıl @Jsjcjftr hayır Yorumla UFKSYKN5 +1 yıl @Anofel_anofel para kazanmak için sen kabul edermiydin Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Meybuz hiç yemedim sevmem diye dondurma iyidir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu mesaj mı içermekte? 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Meybuzlar şekil olarak tuhaflardı. Yorumla Soran +1 yıl Ben koymadım, süper soru seçildiği için site koymuş. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım. Özür dilerim sizden. Yorumla Soran +1 yıl Sorun değil☺️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. dondurma 0 0 Yorumla
endîşnâk Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 656 cevap paylaştı. meybuzzz 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. dondurma 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Dondurma 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Buz parmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Dondurma tabi ki :) dondurma yemeği daha çok severim özellikle yazın çok sıcakken. ama yanında mutlaka kola da olmalı
Neden yaa 😅
Dondurma yemek mi yanında kola içmek mi neden 😅
2. si 😃
Çünkü seviyorum boğazı yakıyor ya içerken :D
Nedendir bilinmez lakin buz parmak en sevdiğim dondurmalar arasındadır :)
Merhaba, meybuz içimi çok dondurmasına rağmen çok lezzetli buluyorum yani o yüzden meybuz olarak işaretlemek istiyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Pardon ben onu buz parmak ile karıştırdım ama meybuz diyorum yine de :)
Pisi pisi kedicik 🙂
Ahaha üye oldum olalı benimle bu kedicik :)
Bence mevbuz ben daha cok seviyorum ve ferahlatiyor
Twisterdan şaşmam asla. O yüzden dondurma diyorum.
Ferahlatıcı dersek kesinlikle meybuz. Dondurma daha tatlı ve lezzetli orası ayrı
Meyveli buzlar daha ferahlatıcı oluyor, dondurma bana daha çok sütlü tatlıları anımsatıyor
İkisinide şeker olduğu için yememde , yemek istesem emek verildiği için dondurmayı yerdim.
Dondurma daha iyi meybuz fazla buz boğaz ağrıyabilir
Meybuz daha ferahlatıcı ama lezzet açısından dondurmayı tercih ederim
İkisinin de yeri farklı ama öncelik dondurmada
Meybuz bir zamanlar güzeldi ama buz yemek iyi olmuyor, Dondurma
O meybuzun kalitesiz tadı hiçbir dondurmada yok biliyor Musun
Limonlu olan hangisiyse😅
Buz parmak güzel😅
İkisini de tercih etmem
Dondurma, rahatkatmak için ise meybuz
Seninkinden meybuz 😛
Yazın kesinlikle dondurma 😊🍨🍧
Kesinlikle meybuz
Dondurma tabiki
Nerelerdesin sen
Hatrldnmi beni
@Jsjcjftr hayır
@Anofel_anofel para kazanmak için sen kabul edermiydin
Meybuz hiç yemedim sevmem diye dondurma iyidir
Bu mesaj mı içermekte?
Hayır
Meybuzlar şekil olarak tuhaflardı.
Ben koymadım, süper soru seçildiği için site koymuş.
Anladım. Özür dilerim sizden.
Sorun değil☺️
Teşekkürler
Dondurma
dondurma daha iyi
Meybuz titretir :)
dondurma
Dondurma 🍦😋
Canım çekti
Buz iyidir
Hiçbiri
Dondurma