Yeme & İçme Papatya çayı içip sakinleşen var mı? bejkadın Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl İçtim tadı fena değildi ama sakinlik falan vermedi üstüne çayı içtiğim bardağı duvarda parçaladım 😂😂 Papatya çayı içip sakinleşen var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet sakinleştiriyor 0 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 652 cevap paylaştı. Papatya değil de melisa çayı ya da kedi otunun sakinleştirici etkisi büyük. 0 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl her gün içiyorum hemen hemen de pek ölçemedim sakinleştiriyor mu yapmıyor mu 0 0 Yorumla
halililhan Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl sadece Kolimbiya kahvesi (filtre kahve) 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Ben. 0 0 Yorumla
Sebelepsblp Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Daha çok içerken konsantre olursan iyi geliyor 🤣 0 0 Yorumla
emreJ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 563 cevap paylaştı. Geriyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet sakinleştiriyor
Papatya değil de melisa çayı ya da kedi otunun sakinleştirici etkisi büyük.
her gün içiyorum hemen hemen de pek ölçemedim sakinleştiriyor mu yapmıyor mu
tadı bana kötü geliyor ve içtikçe daha çok sinirleniyorum :D
Yok midem bulanıyor
Başka bir artısını göremiyorum
Çok acı içemiyorum ki
Yalan hepsi ben inanmiyorum :)
sadece Kolimbiya kahvesi (filtre kahve)
Duvar yumruklamasam sakın olamiyorum
Ben.
Daha çok içerken konsantre olursan iyi geliyor 🤣
Geriyor
Denemedim hiç