Yeme & İçme Şekerpare tatlısı yaptım, nasıl görünüyor? Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Çok pratik ve lezzetli bir tatlı değil mi 💜 Güncellemeler+1 yıl Aşağıda bir iki kişi nimeti başka birşeylere benzetmeye çalışmış ama hiç hoş olmadı bu çok ayıp. Şekerpare tatlısı yaptım, nasıl görünüyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun çok güzel görünüyor elinize sağlık. ama ben bu tatlıyı sevmiyorum pek genelde sadece triliçe tatlısını seviyorum 1 3 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Teşekkür ediyorum 😊 Trileçe yapıp paylaşayım bari yarın 😄 u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler :D şimdiden afiyet olsun 🤗 Evdeyokum +1 yıl Teşekkür ediyorum 😊
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Güzel görünüyor elbette ben sütlü tatlılar seviyorum 1 2 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Damak tadı tabi Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Aynen Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl baya güzel görünüyor eline sağlık afiyet olsunkıvamı da iyiyse yani yumuşak bir kıvamı varsa tadından yenmez 1 2 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Kesinlikle kıvamında oldu. Teşekkür ediyorum 😊 Yorumla KremalıKraker +1 yıl rica ederim :) Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 862 cevap paylaştı. Offf, hem de ağızda dağılan cinsten ve jel kıvamında. Eline, emeğine, gözlerine sağlık hayatım♥️ 1 3 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Sende anlıyorsun haaa yemekten 😄gerçi benim icin baklava yapmış adamsın 🥰 Yorumla Leading_Leader +1 yıl Ee şey kem küm. 😁 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Hahahahahah 😄 neyse zora sokmayayım seni 😄 Yorumla
curiousminee Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Yemekhane şekerparesi gibi olmuş.Bu ne demek bilmiyorum.İyi mi, kötü mü anlamda, onu da bilmiyorum.Ama fotoğrafa on saniye bakınca elime melamin tepsi alıp kaydıra kaydıra şekerparelerin oraya kadar gidiyorum... 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Kabak tatlısı ve ekler hariç hepsini seviyorum tatlı türü. Bu da güzel görünüyor. 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl afiyet olsun güzel gözüküyor 1 1 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla
Kaphiedral Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl 4700 takipçi nasıl topladin wtf? 1 5 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Eski gündem fenomeniyim takipçiler ordan kalma Yorumla Kaphiedral +1 yıl Ha anladım. Bu arada bizimkiler de yaptı dün. Seviyorum baya. Çay ile iyi gidiyor. Yorumla Evdeyokum +1 yıl Afiyet olsun çay kırmızı çizgimiz 😄 Yorumla Kaphiedral +1 yıl Ben kaçak caya bayılıyorum. Çok çok sağolun. Fransa dan getirttik. Termus doldurup bilgisayar önünde her gün içerim. Yorumla Evdeyokum +1 yıl Kaçak çay extra kırmızı çizgimiz 😄 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl İçim giti şu an neden gösterdin 1 2 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Kusura bakmayın lütfen 😊 Yorumla Jöh06 +1 yıl Kusurluk durum değil ya Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Şekerpare sertleşmiş 1 2 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Aksine gayet kıvamında oldu Yorumla Culdesac +1 yıl Uçları :D Yorumla
AaBaCaDde Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Güzel eline sağlık 1 1 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Teşekkür ediyorum 🌸 Yorumla
mışgibizm Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Sevdiğim bir tatlıdır. Afiyet olsun. 1 1 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Teşekkür ediyorum 🌸 Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Ellerine sağlık 1 1 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla
soruperisi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Nefiss 1 1 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Teşekkür ediyorum 🌸 Yorumla
ohshiit Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl çok güzel eline sağlık 0 2 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Teşekkür ederim 🌸 Yorumla ohshiit +1 yıl ❤️❤️ Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Şerbetli tatlı pek sevmem ama güzel görünüyor 😄 0 1 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Teşekkür ediyorum 🌸 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmamış canım bu daha çok pratik yap 0 1 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Teşekkür ediyorum 🌸
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl başarılı 1 1 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. Olsa da yesem 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Meme ucu giib duruyor 0 0 Yorumla
ZEYNPPZM Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Harika 0 1 Yorumla Evdeyokum +1 yıl Teşekkür ediyorum 🌸 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. güzel 0 0 Yorumla
Mandalinaağacı1 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 365 cevap paylaştı. Eline. saglik 0 0 Yorumla
Lnmac Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Afiyet olsun 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Afiyet olsun çok güzel görünüyor elinize sağlık. ama ben bu tatlıyı sevmiyorum pek genelde sadece triliçe tatlısını seviyorum
Teşekkür ediyorum 😊 Trileçe yapıp paylaşayım bari yarın 😄
Teşekkürler :D şimdiden afiyet olsun 🤗
Teşekkür ediyorum 😊
Güzel görünüyor elbette ben sütlü tatlılar seviyorum
Damak tadı tabi
Aynen
baya güzel görünüyor eline sağlık afiyet olsun
kıvamı da iyiyse yani yumuşak bir kıvamı varsa tadından yenmez
Kesinlikle kıvamında oldu. Teşekkür ediyorum 😊
rica ederim :)
Offf, hem de ağızda dağılan cinsten ve jel kıvamında. Eline, emeğine, gözlerine sağlık hayatım♥️
Sende anlıyorsun haaa yemekten 😄gerçi benim icin baklava yapmış adamsın 🥰
Ee şey kem küm. 😁
Hahahahahah 😄 neyse zora sokmayayım seni 😄
Yemekhane şekerparesi gibi olmuş.
Bu ne demek bilmiyorum.
İyi mi, kötü mü anlamda, onu da bilmiyorum.
Ama fotoğrafa on saniye bakınca elime melamin tepsi alıp kaydıra kaydıra şekerparelerin oraya kadar gidiyorum...
Kabak tatlısı ve ekler hariç hepsini seviyorum tatlı türü. Bu da güzel görünüyor.
afiyet olsun güzel gözüküyor
Teşekkür ediyorum
4700 takipçi nasıl topladin wtf?
Eski gündem fenomeniyim takipçiler ordan kalma
Ha anladım. Bu arada bizimkiler de yaptı dün. Seviyorum baya. Çay ile iyi gidiyor.
Afiyet olsun çay kırmızı çizgimiz 😄
Ben kaçak caya bayılıyorum. Çok çok sağolun. Fransa dan getirttik. Termus doldurup bilgisayar önünde her gün içerim.
Kaçak çay extra kırmızı çizgimiz 😄
İçim giti şu an neden gösterdin
Kusura bakmayın lütfen 😊
Kusurluk durum değil ya
Şekerpare sertleşmiş
Aksine gayet kıvamında oldu
Uçları :D
Güzel eline sağlık
Teşekkür ediyorum 🌸
Sevdiğim bir tatlıdır. Afiyet olsun.
Teşekkür ediyorum 🌸
Ellerine sağlık