En uygun külahta dondurma olarak satılan keyif 10 lirayı, Magnum 25 lirayı buldu! Aile boyu paketler ise 100 lirayı gördü! Ben açıkta satılan külah dondurmacıyım ama muhtemelen ona da zam gelmiştir. En sevdiğiniz dondurma hangisi?

En uygun külahta dondurma olarak satılan keyif 10 lirayı, Magnum 25 lirayı buldu! Aile boyu paketler ise 100 lirayı gördü! Ben açıkta satılan külah dondurmacıyım ama muhtemelen ona da zam gelmiştir. En sevdiğiniz dondurma hangisi?
Ben en çok magnum seviyorum yani magnum dışında pek sevdiğim dondurma yok şu an için.
genelde yaz kış fark etmiyor bazen canım çok çok çekerse ve canım sıkılırsa yiyorum o kadar bunun dışında da sevdiğim ya da beğendiğim pek dondurma yok. bazen de şu açık olanlarından seviyorum burgerci de satılanlardan.
Magnum bademli seviyorum, bir de buz parmak🤤
Ama tercihim mado dondurma ve moda da Ali ustadan çikolatalı karamelli ve vişneli dondurma😋🤤
Magnum böğürtlenli alırım ancak geçen seneden beri evde biz yapıyoruz dondurma hem sağlıklı oluyor hem de çok güzel.
Evdeki tat bir magnumu vermez…
Doğalında çikolata kullanıyor musunuz?
Boğazım için dondurma yemiyorum ve bu soru beni duygulandırdı... ühüüü ühüüü djhhh
Genel olarak mı yemiyorsun şu an hasta mısın da yemiyorsun 🤓
Genel olarak skskks
Cevap
7Cevap
Ucuz ne kaldı ki bro en basitinden cips kola yapardım film izlerken o bile bazen lüks kaçıyor.. Ben magnumcuyum
Dondurmadaki stajım Gözümde canlanır koskoca mazi 🙄
Stajyerlere bedava dondurma veriyorlar mıydı
Şöyle iza ediyim evet stajyer oldum sonra yaz dönemine bırakıldım normal asistan normal stajda da asistandım. Sonra beğenildiğim için seni biz yetiştirdik aramızda görmek istiyoruz dediler yine aynı ☺️ ama orada olduğun için önünde envahi çeşit ürün, paketli, dökme, meyve sosları bir süre bıkmıştım desem. O kadar ki sade sevmeye başladım. ☺️ Kısaca evet orada her şey serbest. Sadece dışarı çıkarma yok
Sizin sevdiğiniz hangisiydi, devam etsem getirirdim sizede ama o dönem tanışmamışız 🙄
Ne güzel yermiş hahah magnum classic benim fav
Baya fazla hem orada yiyince boğazlarıda şişiyor insanın. Böyle normal yemek yermiş gibi hastada olmuyorsun normalde Annem kızardı benim ama 3er 5er yerdik. Hatta çalışanlara 1 kutu magnumda hediye alabiliyorsun evine. Vardiyalarda tüm dünyaya yeticek kadar dondurma çıkıyor.
aynen öyle ben geçen yaz ben Magnum almıştım yine çok pahalıydı çubuğunu atmadım kışın bademciklerime bakarım diye 🤣🤣
12 liraya aldığım 20 lira oldu.
Golf maraş usulü.
Bir dondurma keyfimiz vardı onu da mahvettiler. Şu mini magnumlar bile 100 TL sanırım, üzücü🥺
Geçen Magnum mangolu yedim güzeldi. Frigolayida seviyorum
Maraş dondurması güzel.. vay be lezzet ve kültür diyarlarımız ne durumda şu an..
Bugün AVM de yedik 6 top dondurma 210 TL
Öhh o ne öyle topu 35 lira
Belki AVM diyedir diyeceğim de artık fiyat algımı kaybettim gökay 35 lira bir topa çok mu az mı bilemiyorum şaşırıyorum ama başkası 35 lira para mı dese haklısın derim 😄
Carte dore vanilyalı Kaloğlu antepfistikli
BİM dondurması bile kac olmuş
Magnum 2 liraydı, max henüz çocuktu ve 25 kuruştu
Yag oranim yüksek olduğu için yeniyordum
gökkuşağı ve buz barnak
Oha bu ne uzun süredir yemediğimizden olsa gerek
Magnum kaç para olursa olsun alırım.
Çilekli dondurma.
Magnum oreoli
Allahtan sevmiyorum
Magnum
Cornetto oreo