Yeme & İçme Tatlı yaptım nasıl olmuş? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Asla marketten almadım benim kadar hamarat var mıdır bilmem Güncellemeler+1 yıl Almışsın demeyin alınıyorum 🥺 Tatlı yaptım nasıl olmuş? Cevapla Market Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Afiyet olsun çok güzel olmuş bence. elinize sağlık. bende tatlı arada severim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Saol
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl güzel körünüyor.. kadife tatlısına benziyor... hani şu BİM de satılanlara... ondan mı yaptın... 0 0 Yorumla
yadsy Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl eline emegıne saglık afıyetle ye göbiş olsun :0) 0 0 Yorumla
Evdeyokum Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 652 cevap paylaştı. Elinize değil de ayağınıza sağlık diyeceğim 😄Afiyet olsun 😊 0 0 Yorumla
OpınHaymır Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Marketten alınmış gibi güzel o halde marketten alındı bu 0 0 Yorumla
kafamıngüzelligi Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Görünüş olarak harika duruyor ellerine sağlık 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Etiketi yapıstır koy markete sat o kadar marketteki ürün gibi maşallah 😂 0 0 Yorumla
İrelia00 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Üzerinde orman meyveli şeylerden mi var bilmiyorum ne olduğunu 😂 0 0 Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yaptiysan helal olsun eyi gozukuyor tadida oyleyse sıkıntı yok djdj 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Görüntüsü güzel görünüyor elbette tadı da güzeldir 0 0 Yorumla
UgROzcN Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 65% +1 yıl bayılırım devamı nerde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Midemde Yorumla UgROzcN +1 yıl afiyetler olsun Yorumla
Hullanza Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Gece gece canımızı çektirmeseydin iyiydi be 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ay abi özür Yorumla Hullanza +1 yıl Kek buldum evde, idare ediyom hejd Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Pöh ile evlen bari yaşça büyük erkeklerden hoşlandığını bilmiyordum! 0 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzel görünüyor. Ellerine sağlık, afiyet olsun. 🌸 0 0 Yorumla
Vedalarzamansızdır59 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Güzel duruyor ellerinize sağlık 0 1 Yorumla Vedalarzamansızdır59 +1 yıl Almışsın yeni gördüm 😑 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aynisini bimden alip yemistim 0 0 Yorumla
KatırKuturÇatırÇutur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bimdeki kadife tatlısı değil mi bu 😏 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Marketten almak marifetse ben de marifetim 0 0 Yorumla
alfonsaberg Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 68% +1 yıl Ağlıcam ama bakkkkk yiyemiyorum bunları ben 🥹 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 876 cevap paylaştı. Güzel görünüyor ellerine sağlık 💕 0 3 Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl Gerçek sandım ama sudjdjd Yorumla Emre_22- +1 yıl Bildiğin 9,75 lik kadife tatlısı işte 😅 Yorumla Cemrekaya701 +1 yıl @Emre_22- aynen eifiefjdj Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 958 cevap paylaştı. Güzel duruyor eline sağlık 0 0 Yorumla
Tost-Mühendisii Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Çok güzel görünüyor tatmak isterdim eline sağlık 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Mük duruyor 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 335 cevap paylaştı. Güzel duruyor 0 1 Yorumla anonimbirsey +1 yıl Disardan almisa benzemiyor zaten sallamasinlar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Afiyet olsun çok güzel olmuş bence. elinize sağlık. bende tatlı arada severim
Saol
güzel körünüyor.. kadife tatlısına benziyor... hani şu BİM de satılanlara... ondan mı yaptın...
eline emegıne saglık afıyetle ye göbiş olsun :0)
Elinize değil de ayağınıza sağlık diyeceğim 😄Afiyet olsun 😊
Marketten alınmış gibi güzel o halde marketten alındı bu
Görünüş olarak harika duruyor ellerine sağlık
Etiketi yapıstır koy markete sat o kadar marketteki ürün gibi maşallah 😂
Üzerinde orman meyveli şeylerden mi var bilmiyorum ne olduğunu 😂
Yaptiysan helal olsun eyi gozukuyor tadida oyleyse sıkıntı yok djdj
Görüntüsü güzel görünüyor elbette tadı da güzeldir
Market değil mi ama? Pastaneden alınmıs ahaha
bayılırım devamı nerde
Midemde
afiyetler olsun
Gece gece canımızı çektirmeseydin iyiydi be
Ay abi özür
Kek buldum evde, idare ediyom hejd
Pöh ile evlen bari yaşça büyük erkeklerden hoşlandığını bilmiyordum!
😳😳 çok güzel görünüyor 🙄
Bana yapmadıysan anlamı yok sıdjd
bin yıl uğraşsam yapamam helal be
Güzel görünüyor canım istedi
Bu bimdeki değil mi zkfkdkkc
Güzel görünüyor, ellerine sağlık.
Ne ki bu? Red velvet gibi ama değil
Kıbrıs tatlısı bu dimi
Güzel görünüyor. Ellerine sağlık, afiyet olsun. 🌸
Güzel duruyor ellerinize sağlık
Almışsın yeni gördüm 😑
Aynisini bimden alip yemistim