Yeme & İçme Hiç pizza dilimi olmak istediniz mi? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Ben şu an istiyorum ya? Güncellemeler+1 yıl Pizza Hiç pizza dilimi olmak istediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Olmak istemem gadası 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Sık sık aklıma geliyor ama ben daha çok Adana dürüm olmak istiyorum 1 0 Yorumla
sakat_çocuk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl hayir pizza kasari olup ekmegimde erimek istiyorum 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl eğer pizza dilimi olursan yerim seni ama :D :Dbende dondurma olmak istiyom :D 0 0 Yorumla
Zeynep530620 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Mükemmel soru cidden 😅Ben şahsen her gün en az bir kere pizza dilimi olmak istiyorum jxjxnxn 0 0 Yorumla
VolkanSHNN Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl seni yerler yerler seni ham yapar bu deliler :) 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. ene kediciğe bak istemem çiçeğim 0 0 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 354 cevap paylaştı. Hayır 0 1 Yorumla terziayca +1 yıl Bunun gelecek zamanı midede yaşayïp sonra şey işte neyse boş ver Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Olmak istemem gadası
Sık sık aklıma geliyor ama ben daha çok Adana dürüm olmak istiyorum
hayir pizza kasari olup ekmegimde erimek istiyorum
eğer pizza dilimi olursan yerim seni ama :D :D
bende dondurma olmak istiyom :D
Mükemmel soru cidden 😅
Ben şahsen her gün en az bir kere pizza dilimi olmak istiyorum jxjxnxn
seni yerler yerler seni ham yapar bu deliler :)
ene kediciğe bak istemem çiçeğim
ahaah surata bak tam ısırmalık
Ama seni yerler o zaman.
Yerim seni
Hayır
Bunun gelecek zamanı midede yaşayïp sonra şey işte neyse boş ver
Olabilir
İstemezdim
İstemedim.