Yeme & İçme konusunda 651 cevap paylaştı. Bir tık özensiz geldi ben çok dikkat ederim sararken ama işten gelmiş yapmışsın puan kırmıyorum🙈 Ellerine sağlık birde yaprağın güzel görünüyor afiyetle ye. ❤️
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın gülüm ama işten gelince hem yorgun oluyorsun hem zamanla yarışıyorsun anca bujadar oluyor samimiyetin ve yorumun için çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏 güzel bayan 🌺🌿🌺
En İyi Cevaplar
Gözümle görmeden inanmam. Siz becerikliyim imaları yapıp takdir toplayacaksınız. Bizde aval aval limon ve zeytinyağlının çarpışmasındaki enfes tadı hayal edeceğiz. Ne diyeyim afiyet olsun...
16 Yorumla- +1 yıl
İsmin Medine mi yorumdan sonra profiline baktım. Eğer sen isen çünkü ona çok benziyosun yıllar sonra hatırlamış olmama sevineceğim seni. Hatta ve hatta gecen gün bir arkadasıma söylemiştim Medine de Kahramanmaraştaydı diye acaba hayattamı? Belki 10 11 sene gecti üzerinden halen numaranı dahi hatırlıyorum. Evet o benim ya da değilim dersen sevinirim Kahramanmaraşlı Medine E.
- +1 yıl
Tekrar tekrar bakıyorum. Fotografa %90 bir benzerlik bu benim için çok önemli. Aramızda geçen konusmalardan sen hep hep hep hep hep diye seslenirdin ben mandalina şu an hatırlamana az yatdımcı olayım. O isen Numaranın sonu 38 46 ydı. Lütfen cevap bekliyorum. Sen Çanakkale de öğrenciydin o zamnlar
- +1 yıl
Hayır gülüm ismim medine değil birisine benzetmissiniz sanırım ama ben İstanbul'da yaşıyorum muhaseciyim ve doğma büyüme buraliyim
- +1 yıl
Doğrudur insan insana benzer derler çok teşekkür ederim sizde Allah'a emane olun iyi günler 🙋🙋🙋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. İyi yapmışsın hocam. Afiyet olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı.
u +1 yılAfiyet olsun güzel olmuş
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılİşte bu ellerine emeğine sağlık söylemesemde aradığım kriterlerden birisi sarma konusunda çok iyi olması
16 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
35 yaşında bir genç adam :) teşekkürler
- +1 yıl
İnsan olduğu değil hissettiği yaştadir genç adam öyle değil mi?
- +1 yıl
Aynen öyle tekrar teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim ne demek asıl ben teşekkür ederim 🙏 iyi geceler Allah'a emanetsin
- +1 yıl
Sizde efendim tanışmak isterdim de burada seviyem düşük yazamadım da öyle kaldı yani:)
Yeme & İçme konusunda 6,6b cevap paylaştı. Yaa yerim senin dolmalarini güzel arkadaşım süper bir arkadaşsın afiyetler olsun. Tabiidirki senden ve çocuklardan kalırsa dermişim
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏
Böyle hamarat kadınlar görünce neden ben diyorum :')
22 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏 merak etme zamanı gelince sende yaparsın hatta daha güzelini yaparsın emin ol...🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
Enerjine hayran kaldım😄 ellerine sağlık muhteşem 👍🌺
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🌹☘️🌿🌹🌿🌹🌿🌹
+1 yılBi tbak da brn alabilir miyim? Yoğurt var mıydı bu arada?
13 Yorumla- +1 yıl
senin canın sağolsun 🤗 Yoğurt olmazmi yanında en güzel giden şey yoğurt tıur zaten... yorumun için çok teşekkür ederim genç adam 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Asıl senin eline sağlık. Çok da genç sayılmam ama teşekkürler :)
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Yeme & İçme konusunda 709 cevap paylaştı. Eline sağlık gönder 1 tabak kiminyer kimi bakar kıyamet ondan koparmis
14 Yorumla- +1 yıl
Senin canın sağolsun 🤗 nasip belli mi olur belki bir gün senin için de yaparız... yorumun için çok teşekkür ederim genç adam 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Aynen öyle ve ne kadar koşarsan koş varacağın tek yer nasibindir derler
- Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılO kadar enerjin kalıyorsa helal sana. Ben kendimi yatağa zor atıyorum yorgunluktan. 🙄
12 Yorumla- +1 yıl
Mecbur gülüm iki tanede evladım var onlar isteyince yorgunluk filan kar etmiyor anne olunca dinlenme gibi bir lüksün olmuyor biz alışkınız oyuzden de zor olmuyor emin ol ilerde anne olunca bu hissi yaşıyacaksın ve çokta güzel üstesinden gelirsin ❤️ yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
🙏🌺
Sarmaya bayılırım , gece gece görmek hiç hoş olmadı 🙈
12 Yorumla- +1 yıl
Bende çok severim ama biraz mesekkatli bir iş çok zamanınızı alıyor yapicak bir şey yok enek vermeden de bir şey olmuyor... yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan ağzına yüreğine sağlık 🌹☘️🌹☘️🌹☘️🌹☘️🌹
- +1 yıl
Herkes atıyor diye bende attım hakkını helal et kusuruma bakma olur mu 🤗
- Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıliyi yapmışsın bende bugün anemle sarma sardım 😄😌😌
11 Yorumla- +1 yıl
Ohh miss çok iyi yapmışsınız elinize emeğinize sağlık 🙏 sağlıkla huzurla yemek nasip olsun inşallah 🙏 yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık güzel bayan 🌺🌿🌺
Yeme & İçme konusunda 527 cevap paylaştı. Maşallah ellerine sağlık. Bayadır yapmadım. Çok zahmetli oluyor. Ellerinize sağlık
15 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam evet maalesef biraz yorucu bir iş zamanınızı alıyor ama ben seviyorum mutfağı oyuzden alışkınız... yorumun ve samimiyetin için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Estafurullah insan olduğu değil hissettiği yaştadir asıl ben teşekkür ederim saygılar 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Ooo ablama bak sen, tek başına yemezsin umarım 😂😂
11 Yorumla- +1 yıl
Var mı böyle kizlar ya bekarsa hemen bı görücü göndereyim 😂
11 Yorumla- +1 yıl
İllaki vardır niye olmasın ki... yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏🙏
- Yeme & İçme konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılFarklı boyutta yapraklar varmış sanki, iyi gözüküyor abla
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle yapraklar büyüklü küçüklü çıktı ama tazeydi önemli olan yaprak taze olursa hem daha kolay sarılır hem daha çabuk pişer... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
İyi yapmissin ama ben yiyemedigim icin ayip ettin 😌
13 Yorumla- +1 yıl
Senin canın sağolsun belli mi olur nasip belki birgün sanada yaparız... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Rica ederim ne demek iyi akşamlar asıl ben teşekkür ederim 🙏 Allah'a emanetsin 🤗
Yeme & İçme konusunda 683 cevap paylaştı. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık bende istiyorum ama göz hakkı sonuçta 😊
14 Yorumla- +1 yıl
Senin canın sağolsun nasip belli mi olur belki bir yaparız... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
🤗🤗🤗🤗
pişirmeden bir tane ver de tuzuna bakayım 😊😊😊
13 Yorumla- +1 yıl
Senin canın sağolsun paşam ama ben bskitim senin yerine merak etme gerçekten çok güzel olmuştu biraz yoruldum çünkü insanın çok zamanımı alıyor ama yapicak bir şey yok enek vermeden yemek olmuyor
.. yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏 - +1 yıl
🙋🙋🙋
- Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSarma saran ellerin dert görmesin. Konum at geliyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Senin canın sağolsun 🤗 nasip bellimi olur belki bir gün yaparız.. yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏
- Yeme & İçme konusunda 543 cevap paylaştı.
+1 yılEvet güzel olmuş görünüşü lezzeti de güzeldir sen yaptığın için ellerine sağlık
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏
+1 yılEvet tadı çok güzeldi eline sağlık
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Rica ederim efenim 🙏🌹
- +1 yıl
🙋🙋
Yeme & İçme konusunda 366 cevap paylaştı. birazcık gevşek görünüyorlar ama eminim çok lezzetlidirler ellerine sağlık
13 Yorumla- +1 yıl
Hayır değiller gülüm sana öyle gelmiş çünkü hiç açılmamışti hatta yaprak çok taze çıktı oyuzden hem çabuk pisti hem tadı da çok güzel olmuştu yarısı bitti zaten birazınıda yarın işyerine getiricem 🤗 yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
Harika olmuş valla ellerine sağlık Normalde sevmem iştahımı açtı 🫡
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim güzel bayan 🌺 ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılEn son ne zaman sarma yedim unuttum. Anamın yanına gitme vakti gelmiş. 😂😂
05 Yorumla- +1 yıl
Yaa kıyamam sana bencede anneler yaparsa zaten tadı bambaşka olur en kısa zamanda gitmeniz dileğiyle 🙏.. yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Bu akşam inşallah.
Katılıyorum her insanın annesinin yemegi bir başka oluyor.
Ben teşekkür ederim. - +1 yıl
Aynen öyle rabbim annemizin de eksikliğini göstermesin inşallah 🙏 bir insanın nazını kahrını bir tek anneler çekiyor ve hiç karşılık beklemiyorlar annenizede burdan sevgi ve saygılarımı gönderiyorum 🙋 yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık
- +1 yıl
Uzun zamandır böyle hoş görülü, tatlı dilli bir insan görmemiştim. Afalladım şimdi. Tüm iyi dileklerin ve düşüncelerin için teşekkürler. 😅
- +1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek asıl ben teşekkür ederim 🙏
Ben işten gelince sanki tüm dünyayı kurtarmışım yorgunluğuyla koltuğa yığılıp kalıyorum. Enerjine hayran kaldım :)) ellerine sağlık.
00 YorumlaEvli misin bekar misin? Gel evlenelim bana sarmalar sar soyle baska bir sey istemem :D cok guzel gorunuyorlar yaaa canim cekti
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılEline saglık pozitif kadın
11 Yorumla- +1 yıl
Tadına bakmam gerek buradan anlaşılmıyor 😀
11 Yorumla- +1 yıl
🤗🤗
Canımı cektimeye hakkın yoktu
13 Yorumla- +1 yıl
Senin canın sağolsun ben sana yaparım güzel bayan 🌺
- +1 yıl
🌹🌿🌹☘️🌹☘️🌹☘️🌹☘️🌹🌿
+1 yılÜff eline sağlık afiyet olsun 🌸
16 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Rica ederim. Emeğine yüreğine sağlık güzel kadın 🌸
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Profiline baktım şimdi bil bakalım dikkatimi ne çekti genç adam
- +1 yıl
Rica ederim 😌
- +1 yıl
Nedir acaba güzel kadın? Söylersen ben de bilebilirim
+1 yılMaşallah. Güzel görünüyorlar👌🏻👌🏻
12 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🌹☘️🌿🌹🌿☘️🌹☘️🌹☘️
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🌸🌸
Güzel parlıyorlar
Ellerine sağlık11 Yorumla- +1 yıl
- Yeme & İçme konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok iyi yapmışsın ellerine kollarına sağlık
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim güzel bayan 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılEline sağlık afiyet olsun güzel görünüyor
12 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
☺️☺️
ellerine sağlık süper olmuş
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim genç adam 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
10 parmağında 10 marifet maşAllah olsada yesek 😊
12 Yorumla- +1 yıl
+1 yılÇok güzel olmuş. Ellerine sağlık 🌻
13 Yorumla- +1 yıl
Vsnim benim çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Canim
- +1 yıl
🥰
- Yeme & İçme konusunda 965 cevap paylaştı.
+1 yılEline sağlık çok güzel gözüküyor
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür gülüm sağolasın 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılGüzel duruyor eline sağlık
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Sitedeki en pozitif insan sensin galiba hsjsjs , rica ederim
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılhelal olsun eline saglık
11 Yorumla- +1 yıl
Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Beş on tane alsam ordan 🥲💘
11 Yorumla- +1 yıl
Senin canın sağolsun 🤗 yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan ağzına yüreğine sağlık 🙏
Yeme & İçme konusunda 330 cevap paylaştı. Çok iyi yapmışsın. Gece gece olsada yesem 🤤
11 Yorumla- +1 yıl
Senin canın sağolsun 🤗 yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan ağzına yüreğine sağlık 🙏❤️
+1 yılŞimdiden afiyet olsun ablacim 💙
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🌹☘️🌹☘️🌹
+1 yılEline sağlık bu ne hız
13 Yorumla- +1 yıl
Hizmi ne hızı bee iki 1.5 saatten fazla zamanımı aldı bitirmek belim ağrıdı artık güzel ama biraz meşakkatli bir iş ama yapicak bir şey yok emrk vermeden yemek te olmuyot... yorumun için çok teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Afiyet olsun bal şeker bereketli olsun
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
+1 yılOf ekşi ekşiyse bayılırım
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen o yüzden limon koydum üstüne bende ekşi severim... yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan ağzına yüreğine sağlık 🙏❤️❤️
+1 yıleline sağlık güzel görünüyor afiyet olsun
11 Yorumla- +1 yıl
- Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBayağı lezzetli görünüyor eline sağlık.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏❤️❤️❤️❤️
Masaj yapan parmaklar aranıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Masaj yapan parmaklarda vardır illski aramak lazım
- +1 yıl
🤗🤗🤗
+1 yılÇiğ yiyecen pisirmeyecen mükemmel olur
15 Yorumla- +1 yıl
Sararken yedim valla 😂 doydum desem yeridir çünkü çiğde çok güzel oluyor hem sariyorum hem yiyorum 😂😂
- +1 yıl
Ciğin tadı bı ayrıdır yahu :) lahana da öyle bak ama sarma sert ya bı de hafif ekşi oluyor. Gece gece yaptığına bak Allah sormaz mı bunun hesabını :)
- +1 yıl
Bunun için gerçekten çok özür dilerim herkes attığı için bende atmak istedim hakkını helal et kusuruma bakma olur mu 🤗
- +1 yıl
Amanın kız ciddiye alacağını hiç düşünemedim ki ben :) at sen at yemeyi içmeyi seven biri hayata 1-0 önde başlar:)
- +1 yıl
🤗🤗🤗
- Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılCanım çekti loo
11 Yorumla- +1 yıl
😊😊😊
Yeme & İçme konusunda 5,5b cevap paylaştı. enim çin şöyle şeler yapmayınya :D
14 Yorumla- +1 yıl
Senin canın sağolsun nasip belli mi olur belki bir gün senin içinde yapanz... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim saygılarımla 🙋🙋
+1 yılAlam yaşadı mi diyelim 😂
13 Yorumla- +1 yıl
Alan
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık genç adam 🙏
- +1 yıl
Biz alma verme işlerini geçeli çok oldu ama yinede teşekkür ederim 🙏
Bizde dün sardık annemle. Belim cidden koptu sandım bi ara
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmisssin uzun makarna gibi demissin iyi yapmismiyimi
00 YorumlaYeme & İçme konusunda 23b cevap paylaştı. Güzel gözüküyor , afiyetolsun
17 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Niyeki srn kendini yaşlı mi hissediyorsun deliğganlı 😂
- +1 yıl
İnsan olduğu değil hissettiği yaştadir derler sen eski topraksin kolay kolay çökmezsin
- +1 yıl
🤗🤗
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeteliksiz sarma böyle mi sarılır bune hiç mi utanmadin bunu paylaşmaya
00 YorumlaEllerinize sağlık
11 Yorumla- +1 yıl
Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Masallah😊
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılCanımız çekti 😏
11 Yorumla- +1 yıl
Ya bunun için gerçekten çok özür dilerim sizden herkes attığı için bende atmak istedim hakkını helal et kusuruma bakma olur mu... yorumun için çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏
Şuana kadar burada gördüğüm tek cezbedici görsel.
112 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Aynen öyle çok lezzetli oluyor da işte yapması biraz meşaketli oluyor insanın zamanını çok alıyor ama yapicak bir şey yok emek verilen her şey güzel oluyor sonuçta
- +1 yıl
Doğrudur haklısınız ben dışardan ya da hazır gıda çok nadir yerim kendi yenegimi kendim yapıyorum çünkü ev yemeği hem daha sağlıklı , hem daha bereketli ve daha masrafsız oluyor
- +1 yıl
Aynen öyle bu konuda yeni nesil çok Kötü bu durumda çünkü gerçekten çok sağlıksız besleniyorlar ve sürekli dışarıdan yemek söylemek masraflı olduğu kadar diğer bir kötü yönüde insanın kendini tembelliğe alıştırması ve el becerisinin gelişmemesini ve birşeyler üretme olgusunu yok eder
- +1 yıl
Çok haklısınız Z kuşağının en büyük sorunu bence bu hem beyinleri boş hem azimleri yok çoğu hazirci ve kolay para peşinde koşmalari az iş çok para kazanma iç güdüsü ve tembell oluslaridir ( istisnalar hariç)
- +1 yıl
Yani biraz orası öyle gerçekten değer ve ahlak yargilari sıfır çoğunun
- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler