Yeme & İçme Karamelli puding yediniz mi, denediniz mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben bugün denedim yok böyle bir lezzet zaten karamel neye girerse o güzel oluyor Karamelli puding yediniz mi, denediniz mi? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Evet yedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Keşke eski sevgilime de karamel girse de kalbi azcık güzel olsa 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kız öyle deme birisi gider birisi gelir Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Karameli sevmem yemedim 1 0 Yorumla
marceline3 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Denemedim karamel severim ama 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tavsiye ederim Yorumla marceline3 +1 yıl Bildiğin güzel bir yer varsa oraya gidelim Yorumla Soran +1 yıl Yaşadığın şehir neresi ki Yorumla
Nüktedar20 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl beğeniceğimi zannetmiyorum ama deniycem 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,1b cevap paylaştı. hiç yemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Evet yedim
Keşke eski sevgilime de karamel girse de kalbi azcık güzel olsa
Kız öyle deme birisi gider birisi gelir
Karameli sevmem yemedim
Denemedim karamel severim ama
Tavsiye ederim
Bildiğin güzel bir yer varsa oraya gidelim
Yaşadığın şehir neresi ki
beğeniceğimi zannetmiyorum ama deniycem