Yeme & İçme Ne Yesem Bu Saatte? SoliFaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Acıktık yumurta mı kırsam Güncellemeler+1 yıl Evde yumurta bitmiş Ne Yesem Bu Saatte? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. İki yumurta kırmak iyi olur gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Bence tost ye 0 0 Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl En basitinden yumurta ya da tost yapabilirsin. Afiyet olsun. 0 4 Yorumla SoliFaaaa +1 yıl Üşenirem Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Üşenme üşenme kalk. Aç mi kalacaksın? 😂 Yorumla SoliFaaaa +1 yıl Doğru mantıklı kalktım gidiyorum Yorumla izmirliazerikizi +1 yıl Hadi kolay gelsin 😂 Yorumla
x_akif_x Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% +1 yıl Yemek sipariş et rahat 0 1 Yorumla SoliFaaaa +1 yıl O gelene kadar uyurum kardesim Yorumla
Dahliaa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Üşenmesem bende kiracam 0 1 Yorumla SoliFaaaa +1 yıl Bende üşeniyorum la Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 321 cevap paylaştı. Bir şey yeme, kilo alırsın. 0 7 Yorumla SoliFaaaa +1 yıl Ben dünyaları yesem kilo almam sorun yok Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl Krep yap o halde. Pratik, güzel. Yorumla SoliFaaaa +1 yıl O kadar yetenekli olsam aşcı olurdum Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl O zaman elma ye, ne diyeyim.. Yorumla SoliFaaaa +1 yıl Ben en iyisi tereyağ üstünde yumurta kırayım Yorumla sılacevaplıyor +1 yıl Nasıl aklına geliyor böyle tarifler..:dAfiyet olsun. Yorumla SoliFaaaa +1 yıl Abin şef 😏 yapıyoruz bu sporu hayırdır Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 447 cevap paylaştı. kır gitsin arada yaparım ben de öyle 0 4 Yorumla SoliFaaaa +1 yıl Ulan üşeniyorum Yorumla Greyx +1 yıl aç yatma Yorumla SoliFaaaa +1 yıl Reis ver bir motivasyon Yorumla Greyx +1 yıl belli bir zaman sonra motivasyon için soyunup aynada kendini izlemek yeticek :D Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bir şey yeme 0 5 Yorumla SoliFaaaa +1 yıl Oo abla sen evlenmedin mi la hâla Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Yooo niye evleneyim ıslglskkcksks Yorumla SoliFaaaa +1 yıl Enişte vardı bir tane olmadı mı Yorumla öğrenimelemanı +1 yıl Enişte yoktu kankamdı o ya seni kekledim shkfkskkcks Yorumla SoliFaaaa +1 yıl Abla ayıp ediyorsun bak bari sen yapma zaten peşimde 3 5 tane dengesiz var Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çiğköfte ye 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İki yumurta kırmak iyi olur gadası
Bence tost ye
En basitinden yumurta ya da tost yapabilirsin. Afiyet olsun.
Üşenirem
Üşenme üşenme kalk. Aç mi kalacaksın? 😂
Doğru mantıklı kalktım gidiyorum
Hadi kolay gelsin 😂
Yemek sipariş et rahat
O gelene kadar uyurum kardesim
Üşenmesem bende kiracam
Bende üşeniyorum la
Bir şey yeme, kilo alırsın.
Ben dünyaları yesem kilo almam sorun yok
Krep yap o halde. Pratik, güzel.
O kadar yetenekli olsam aşcı olurdum