Yeme & İçme Hiç mor renkli kek yediniz mi? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Mor renkli kek yapsam yer misiniz? Hiç olmazsa tadına bakın ya? Hiç mor renkli kek yediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Piştikten sonra nasıl gözüktü. Tarifini de alayım 0 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hiç mor renge sahip bir kek yemedim ancak asla yemem diyemem çünkü güzel gözüküyor orman meyveli bir kek olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Mor en sevdiğim renktir... eline sağlık seve seve yerim 1 0 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yaptım ve yedim normal kek gibi sadece mor.. 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mor pasta yedim; ama kek hiç yemedim. Yeri olsa yerim. 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl çok değişik hiç yemedimsanırım yaban mersinli kek bu 0 0 Yorumla
isim_soyisim26 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kek yemem de hani farklı yemekler yaparsan yerim 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 555 cevap paylaştı. Pek hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Evet yediğim oldu 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 420 cevap paylaştı. Mor rengi iştahımı kaçırıyor 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Yedim red velvetler o renk zaten aşağı yukarı 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 785 cevap paylaştı. Yerim. Ellerine sağlık. 0 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Yemedim 💜 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yedim 0 0 Yorumla
zeki38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 75% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 456 cevap paylaştı. Yemedim 0 0 Yorumla
001zaman Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 449 cevap paylaştı. Yedik 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 428 cevap paylaştı. olur çiçeğim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Piştikten sonra nasıl gözüktü. Tarifini de alayım
Hiç mor renge sahip bir kek yemedim ancak asla yemem diyemem çünkü güzel gözüküyor orman meyveli bir kek olduğunu düşünüyorum
Mor en sevdiğim renktir... eline sağlık seve seve yerim
Yaptım ve yedim normal kek gibi sadece mor..
Mor pasta yedim; ama kek hiç yemedim. Yeri olsa yerim.
çok değişik hiç yemedim
sanırım yaban mersinli kek bu
Kek yemem de hani farklı yemekler yaparsan yerim
Thanos bunu beğendi
Pek hatırlamıyorum
Evet yediğim oldu
Mor rengi iştahımı kaçırıyor
Yedim red velvetler o renk zaten aşağı yukarı
Yerim. Ellerine sağlık.
Yedim frambogazli yemiştim
Senin elinden zehir bile yerim çiçeğimm
Şeftali 🍑 yemiştim zamanında 😃