Yeme & İçme Mantı ile aranız nasıl mantıyı nasıl seversiniz? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhabalar mantı ile aranız nasıldır mantıyı nasıl seversiniz ve en son ne zaman mantı yediniz Mantı ile aranız nasıl mantıyı nasıl seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ben mantı severim kanka 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Genelde yoğurtlu mantı severim ama rahmetli annem çok güzel yapardı hatta o salçalı bile yapardı yani üzerine sonradan yoğurt döküyorsun 0 0 Yorumla
gribordo Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Uzun zmndr yemedim yaa mantının ici az kimyon az acımsı sarımsak olcak ole severm 1 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 964 cevap paylaştı. Çok severim 1 0 Yorumla
ofkdk35 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Severim. 1 1 Yorumla ofkdk35 +1 yıl Sarımsaklı yoğurtlu favorimdir. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben mantı severim kanka
Genelde yoğurtlu mantı severim ama rahmetli annem çok güzel yapardı hatta o salçalı bile yapardı yani üzerine sonradan yoğurt döküyorsun
Uzun zmndr yemedim yaa mantının ici az kimyon az acımsı sarımsak olcak ole severm
Evet seviyorum çorbasını ve yoğurtlu ikisinide severim
Çok severim
Çok severim
Çok severiz
Çok severim.
Çok sevmem
Severim.
Sarımsaklı yoğurtlu favorimdir.