İtalyanca ‘yağlı’ anlamına gelen ‘Oleato’ adı verilen içeceklerin satışı başlıyormuş. Açıklamaya göre de zeytinyağıyla demlenmiş kahveler olacakmış. CEO'su zeytinyağlı kahve yapmayı denemiş ve "leziz ve beklenmedik bir simya" demiş :D

İtalyanca ‘yağlı’ anlamına gelen ‘Oleato’ adı verilen içeceklerin satışı başlıyormuş. Açıklamaya göre de zeytinyağıyla demlenmiş kahveler olacakmış. CEO'su zeytinyağlı kahve yapmayı denemiş ve "leziz ve beklenmedik bir simya" demiş :D

Starbucks sevmediğim ve gitmediğim için isterse bedava olsun. Zaten bi vatandaş yapılış tarifini bulup YouTube'da paylaşıyor. Çok merak edersem öyle yapar içerim 😂 bu arada en az 80 lira olur diye düşünüyorum. Günah yazık bence
Cevap
31Cevap
Türkiye de oldukça pahalı olurdu bence. ama satmaya başlamaları bence iyi olmuş.
Hiç gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum depremde kılını bile kıpırdatmayan bu firma isterse bedava dağıtsın o kahveyi yine de içmem o yüzden şu firmayı reklam yapmayın nolursunuz🙏
Ağzına sağlık 🙆♀️ Bunu arıyordum. Tüm ülke kapitalist anladıkta mantıklı kapitalistler olun... Beğenilmeyen bir esnaf depremin olduğu gün yardım kamyonu gönderdi koca kamyon doldu. Starbucks 4 gün oldu ses seda yoktu.
Üstelik italya gibi kahve delisi ülkelerde starbucks kimse gitmiyor. 1 euroya orada double shot espresso içiyorsun local shoplarda. Gidipte 3-4 euro kimse bayılmaz... gider oturur laptopla adam onun dışında içilmez ordan bir şey kanserojen atık maddesi resmen.
Alanyadayım her gün işe giderken önünden geçiyorum ve resmen gözlerim doluyor. Tüm sokağı kaplıyan bir koca bir sıra oluyor. bu insanlar canım hep. 1 saat sıra bekleyip para verip üstüne bir de servisi kendileri yapıyor. Üstelik pahalı umursamaz kendi müşterisinin sağlığını düşünmüyor yanmış kanserojen kahve satıyor resmen.
Daha dün filtre kahveyi 54'e aldım. Zeytinyağlı gelince en az 60-70'i var. :))
Nerden aldın
Türkiyede yağ pahalı olduğuna göre kahvesinin hem de Starbucks kahvesinin fiyatını düşünemiyorum. Ama iğrenç olmaz mı tadı. Büyük konuşmayım ama ona para vermem.
Marka marjına +%50 fiyat ödenilen yerde hiçbir şey içmem.
Değişiklik şart tadını denemeden bilemeyiz ama Türkiye'de olsa iyi geçirirler millete 😂
desene artık müşterilerini yağlayarak silkecekler :d
O paraya yağ gibi kaysın diyorlar tabi😅😅😅😅 öyle höte böyle tarrrak mottosundan yola çıkıp öyle atoo koymuşlar adını da. Bu arkadaşlar depremde eli cebine gitmeyen tek firma değil miydi
Onada bir hile koyarlarmi bilemiorum pahali olur sanırım
Çok yüz verildi bu stara da artık su verseler herkes vaov diyecek
Zeytinyağlı kahvenin güzel olacağını sanmıyorum ama Türkiye'de satılmaya başlasa büyük ilgi görür
Kusucam şimdi. Bunu cidden içenler olacak mı ya midem bulandı
Starbuck's niye hala İtalya'da kalmaya inat ediyor asıl onu merak ediyorum ben
Hintlilerden de tereyağlı sütlü çay yapıyor, eminim daha ucuzdur 😂
Ne alaka bilmiyorum ama tereyağı da pahalı
Bedava verse yine almam.. kimlerden kahve içiyoruz biraz gözleri açmak lazım
Tadı nasıl acaba merak ettim bir kahve düşkünü olarak
Hindistan cevizi yağlı filtre kahve içiyorum ben ama zeytinyağlı saçma olur gibi
aklıma Vito corleone geldi sicilyaya zeytinyağı için gitmişti :D
çok takılırım starbucks ta 65 tl felan olurdu heralde :)
Çok pahalı olur ben evde yaparım kendi zeytinyağlı kahvemi
Kanki büyük boy 72 ₺ geldi aklıma malum piyasa pahalı
Bunun herhangi bir kahvesini henüz tüketmedim çok şey mi kaçırıyorum :D
zeytinyağlı kahve ne alaka kanka saçma bişi şaşırdılar iyce
Starbucks’ı lgbt fonlarına para aktardığı zamandan bu yana protesto edip gitmiyordum. Depremde de destek vermedi. Ne acı ki hala toplumumuz starbucks seviciliği yapıyor.
Starbucks in deprem bolgesine ne bir yardimi ne de taziye mesajı oldu.. hangi akla hizmet hala adı anılır bilmem !!
Hep giderdim starbucks'a
Ama gecen hafta ögrendim ki starbucks lgbt derneklerine yardim yapiyormuş. O gunden sonra ordaya gitmeme karari aldim.
Ben de bunu duyduktan sonra daha fazla gitmeye karar verdim
O senin sorunun. Ben bu bilgiyi yqhiyorum. Normal insanlar paralarini nereye verdiklerini bilsinler. Senin ve senin gibilerin oraya para vermende sorun yok cunku kendi paranizin bir kismi sizin gibilere geri donuyor. Geri kalan kismi mesela depremzedelere gidiyor. Yani senin gitmenin bize zarari yok faydasi var kapiş?😉
Ldşsğwüwwğğeğdlforodpld ne
Konuyu nerelere bağladın sana bir şey demedim sadece starbucks ı taktir ettim sakin ol dşwşğwşwğdşsğsşssğsğsğüeeğşdlfmvldlspspeğğwğwğwğrşf
Olsun bu senin icin onemli olmayabilir ama öbür dünyaya inanan insanlar icin buyuk bi sorun. Paramizin nerden geldigi veya verdigimiz paranin nereye gittigi ile ilgili dikkatli olmaliyiz. Lgbt ise asiri kotu bir günah o yuzden cok dikkat etmek lazim
Değil
milleti cırcır yapıp bide wc den para kazanacaklar.
Starbucks tercih ettiğim bir yer değil. Kahveleri çok vasat bence. Millet bir şey sanıyor.
depremzedeler 0 bagış yapan bir kurumdan değiil kahve artık önünden geçmicem ve herkese de gitmeyin dicem zaten son 3 senede iyice bozmuşlardı kalsın
24 yasindayim param da var ama inan hoc gitmeye gerek duymadım anca kafelerde vs icerim zaten
Şu aptal markadan hâlâ kahve içen var mı cok gereksiz para tuzağı
Harbiden buralara gidiyor musunuz ben şahsen ana deposundayım ben yollamaktan bıktım siz içmekten bıkmadınız yeter artık ya
Zeytinyağlı kahve mi oyyk içilir mi o şey
Pek lezzetli olacağını sanmıyorum bizim ağız tadınıza uymuyorsa 40 uyuyorsa 50 falan olabilir.
zeytın yaglı kahve mı olur be kusrarım ıgrenc,
Yağ mı 😱 Denemek bile istemem.
Zeytin yağı sevmem, bizim memleketten has geliyor hiç sevmiyorum kokusu vs oradan bir önyargım var bilemedim 🥺
Para kazanma yöntemi.
Değişik bir kahve olmalı
Zeytinyagli kahve mi? 🤔 İlginc
İtalya'nın olayı o zaten burada içilmez ki
Starbucks sevmiyorum. Mecbur kalmadıkça da almam
Özenti ve saflar kuyruk olmaya devam eder.
mide bulandırıcı geldi
Roma'ya gidince deneyeceğim mutlaka 😄
Millet kafayı yemiş
50 lirası var tall
Zeytinyağlı mı? O ne be oyle.
Riveria , sızma hangi boy
O ne beee?
Haa bir kez daha ne kadar fakir olduğumu anladım dksiisks
Sanki umrumda
189 TL
250 olur
90 kağıt eder