Ben %100 çökertme kebabı olurdum😋🤤 Buna niye çökertme demişler acaba🤔 Mideye çökertirim ben bunu 🤤😂 Siz hangi yemek olurdunuz ve sebebi ile birlikte pilizzzz 🥳🥳
*Kendi tarifinide uydurabilirsin😱

Ben %100 çökertme kebabı olurdum😋🤤 Buna niye çökertme demişler acaba🤔 Mideye çökertirim ben bunu 🤤😂 Siz hangi yemek olurdunuz ve sebebi ile birlikte pilizzzz 🥳🥳
*Kendi tarifinide uydurabilirsin😱

Etli butlu esmer bir şeyim görünüş olarak 🤔 karakteristik özelliklerle harmanlıyorum yine aklıma bir şey gelmiyor 🤔
Kadın budu mu desem, herkes bana bayıldığı için imam bayıldı mı desem ne desem ki 😔
Ben su olurum su. Bensiz hayat olmaz 😂
yaaa off yaaa imam bayıldı çok iyimiş yalnız bunu da kendime seçebilir mişim 🤔😂 Yemek diyorum yemek su yenmez 🙄 kadınbudu veya içli köfte 🤔 ama 2 kişi içli köfte dedi bile 😂
Nasıl yenmez 🙄 ben yiyorum 🙄
Neyse herkes bana bayılır. İmam bayıldı olarak kalayım madem 🥴
suyu nasıl yemeyi başardın ki 🤔😱 o profili gören bayılıyor haklısın doğru karar 😂
Goollll 1-1 oldu 😂
Çiğneyerek yedim. Hidrojenler iyi çiğnenmezse kabız yapıyor :/
Aaaa istemeden seni de bayılttım yoksa 😳
Artık alışmılsındır ama bayılmaya devam ediyorsan değişeyim 😂
ahahahah yok yok alıştım bağışıklık kazandım 😂 10 kuruş verirsem değişecektin anlaşmamız öyleydi 🤔 ama artık gerek yok bence böyle kal 😂
10 kuruş borcun vardı ödedin. Bir 10 kuruş daha atarsan değişirim 😂
Sitenin akıllısı senmisin 😂 10 kuruş borcunu atarsan değişirim dedin zaten ve attım 😂
Öyle mi dedim harbi. Hiç hatırlamıyorum 😂 gerçekten bak 😂
Neyse sana inanıyorum. Öyle dediysen öyledir 😂
Değişeyim bari 🥺
Eski dörtlü yıllara göre değişen AKaKesKinKa fotosunu mu koysam sadece nah çeken AKaKesKinKa mı koysam 🤔
İşine gelmemiştir tabi 😂 Borcunu hiç unutmuyordun 😂 yok değişme kalsın gözlerim bağışıklık kazandı artık. Sadece o dediğini hatırlatmak istedim iyi ki hatırlatmışım unutmuşsun
Değişme diyorsan tamam 😂
Ama senin artık benim profilimi 1 kez değiştirme hakkın var. İstediğin zaman kullanabilirsin. Madem değişeceğim dedim değişmem lazımdı 😂
Aklında bulunsun bu hakkın. Kullanmak istersen kullanırsın.
Yine unutursam burayı gösterirsin bana 😂
Olur tamamdır 😂
Bak bak benim dediğim yemeği çalmaya çalışıyor 🙄
Hiçde bile🙄 imam sana niye bayılsın anca bana bayılır 😎😂🤭
Tamam birlikte bayıltalım. Ben yemek ismimi seninle paylaşabilirim 😇😂
Asıl ben seninle paylaşırım😇😂😂🤭
Neyse 🙄 kimin kimle paylaştığını tartışmayalım 🙄
Önemli olan artık ikimizin olduğu 😇
😂😂
Bak nasılda göz deviriyor🙄😂🤭
Önemli olan sonuç nunu 😇🤩 ona bakalım 👀
Sonuç olarak ortak kullanılan isimlerimiz.
1-) NUNU ilki ve en kıdemlisi
2-) İmam Bayıldı aramıza yeni katılan, soru sorulmadan cevap konuşmayan uslu çocuklar gibi konusu açılmadıktan sonra bahsi geçmeyecek olan ismimiz 😂
😂😂😂bencede öyle olsun içinde imam geçiyor sonuçta nolur nolmaz 😂
Karar verilmiştir 😎😂
Cevap
22Cevap
Yemeklerden yaprak sarma, tatlilardan profiterol olurdum
Ben yemek olsaydım sanırım hiç bir yemek olmazdım ya da yemek olurdum bilmiyorum pizza diyelim :D
beklediğim cevap 😂😋
:D :D :P
Balık olurdum 😅
Oooo çıtır çıtır diyosun 🤪
Tek lokmada yerler seni 🤣😂
herkes sana aşık diyosun 🤪😂
ahhsajjajsdjaj tenkss efenim 😇
Gene ben fakirlerin sığınağı makarna olmayı tercih ediyorum
Fakirlik ruhumuzda var diyosun 😂
Artık fakirlikten ruhta kalmadı.
Ciğerim parçalandı şimdi 🥺
Teşekkür ederim sayın tortitotilla hanım efendi nickinizde ne güzelmiş lolipop markası gibi..
Rica ederim, güzeldir çünkü benim nickim tabi ki güzel olacaktı.
Egonuzda yakıyor efendim.
Her zaman 😎
🍕🍕🍕🍕🍕🍕Pizzaaaa oluydumm😛
Herkes sana bayılıyor 🤤
Ispanak yatağında kırmızı şarapla marine edilmiş bol soslu kuzu pirzola.
Kendini böyle öven görmedim 😂 maşallah 😋
Mütevazilik de yıkılıyor 😂
Ton balıklı salata olurdum.. İçerisinde birbirinden uyumsuz bir çok şey var ancak birleşince tadı harika..
Çok iyi 👍
yemeklerde musakka
tatlılarda ise baklava hemde fındıklı :D
Ayyy çokta severim canım da istedi kessin kıymalı makarna olurdum 🤤
Yapan olsa da yesek 🤪🤤
Yapanımız yok belli. İş başa düştü yapalım yiyelim 😂
mecbur 😂
Çökertme çok güzele benziyor yemem gerek
enfesss 😋
Kuru dolma. Evde kalıp kuruduğum için
Oooo şoktan şoka girdim 😱😂😂 Çok iyi cevap 😂 Bir kaç sene içinde bende kuru dolmaya dönücem sanki ahahaha 🤣🤣
Dön dön yalnız kalmayayım arkadaşlara ihtiyacım var 😃😃
Kelle paça çorbası olurdum 😂😂😂
Zaaflarımız biliniyor 🤤🤣
Bizde böyleee ama 😂😂
En sevdiğim yemek yok ki benim
Bu benim de en sevdiğim yemek değil ama kendini bir yemek olduğunu düşün ne olurdun? 🤔Mesela patatesler çıtır, eti nefis diye kendime benzettim ahahhahahah 🤣🤣🤣 benzet yani
Ahhaa😂doğru dedin bi şeye benzetemedim dur avokadoya benzetiyorum hemen sjxjsjz ilk denediğmde kendisinin 1 hafta nazını çekmiştik ben de nazlı bi insan olduğum için avokado olurdum jsjxjs ama yemek sayılmaz herhalde
Mezesi yapılıyor oda yemekten sayılır 😂 sen iste ben her şeyi sayarım 🤪 Bu arada ciddi sen avakadoymuşsun : ))
Dimi sayılır bence dee😂 ahaha sana da mı naz yapıyorum ki 😂
bana yapmıyosun da belli ama kibar hanımefendisin 😍🥳naz yapmayıp napacaksın başka yap tabi🤪
Teşekkür ederimm hayatım 🤩
Sizden zehir olur zehir 🤔
@AKaKesKinKa kıskanca bak 🤪
Gerçekten ya 😂
adana kebap olabilir ahhahaahah
seni dürüm içinde düşündüm bi an 🤣🤣🤣 iştahım kaçtı yaa 😂
çok tokmuş 😂
Közde patlıcan
salatası nefis🤤
Lahana sarma
üzerine yoğurt 🤤yaprak sarmadan daha çok çok severim
Sac tava
ekmek banacaklar sana 😂
Pis ellerini değdirmesinler gerisi hallolur 😂
ahahahaha öyle olmaz ki ama ekmekle sıyırırken baş parmağınla da ittireceksin içine 🤣😂
Torti sen Hindistan’lı falan mısın kız 😂
küçükken en çok gitmek istediğim ülkeydi 😂 daha iğrençleşecem dur, sonra parmaklarını da yiceksin her lokmada sonra yine o elinle alacaksın 🤤
İsteme inan isteme. Gittim gördüm insanoglundan iyice sogudum 😂
Bak ya bak ya 🥺 seni tanımak güzeldi torti 😂😂
ahahahhaha kendimden soğudum, midem isyana çıktı 😂😂 Büyüyünce vazgeçtim gözümü baska ülkelere diktim. 😂 kıyafetleri neşeli cıvıl cıvıl geliyordu sonra öyle olmadığını anladım tabi 😂
İnan öyle değil. Sokaklarda adam ölse kokana kadar kalır orada. Agır bir koku var , maymunlar fazla can sıkıcı , yemek yemek büyük dert. Sokak lezzeti diye tabir edilenleri izleyemezsin bile.
Tac mahal’e gideyim desen turist oldugun için kol gibi giriş ücreti alıyorlar , maymun bilmem ne tağınagına turist oldugun için almıyorlar. Cok ama cok farklı kültürü olan hatta kültürü olmayan ülke. Hee bir de inanılmaz kalabalık
Sen nasıl oraya gitmek gibi bir hata yaptın 😂 Belgeselden izlediğim kadarıyla hakimim olaya ama o bile korkunç. Hiç yıkanmayanı, onu geçtim aynı suda milyonlarca insan yıkanıyor😱 onuda geçtim bir tapınak vardı ona girmek için kutsal bir su var yerde biri üzerine basıyor ayağıyla diğeri ordan alıp içiyor felan midem alt üst oldu 😱
Maymun tapınagının içi orası 😂 yaptım işte bir hata daha dogrusu ısrarı kıramadım diyelim 🤔
Adının hakkını yaşatıyorlar😱😂 şimdi ısrar etseler gider misin 😂
Hayatta gitmem beni oraya tek kişi götürebilirdi ısrarı ile o götürdü sadece. Şimdi inkanı yok 😂
Muhterem kişiymiş yalnız 😂 ne fedakarlıklar var vay beee 🤣😂
İyiydi diyelim iyi olsun. Allah iyi insanlar cıkarsın karsısına.
Eeee torti nasılsın? Ne oldu senin şu müracaat?
Amin.
Oldu o oldu Pazartesi başlıyorum inşallah 🥳🥳 Tembelliğe alıştım bir hafta zor gelcek şimdi jdjasjdjsa
Oooo iyi bak sevindim harbiden ☺️ numara değil bak harbiden sevindim.
Adapte olursun cabucak zeki kadınsın
yiaaa hatırlayıp sorma nezaketinden belli samimiyetin çok teşekkür ederim 🙃😇 bunun şerefine çay içilir 😂
Ben zaten içiyorum şu an 😂 bu nezaket mi olmuş. Nelere mahrum bırakmıslar sizi ya 😂
ahahahah öyle valla 😂 artık bunlar nezaket incelik diyoruz. Herkes medeniyetten nasiplenemiyor işte 😂 bir günde mahrum bırakılmadık 😂
Alıstırdılar sizi tabi talışsın , minnoşsunlara 😂 cok zorsun be ahir zaman
ahahahah 🤣🤣 erkekleri gömesim geldi bak şimdi 😂
Ben feministim göm istersen 😂
bunu bildiğimden çok rahatım 😂😂 rahat rahat genelleme yapabiilirim 🤪
Sen yine cok şaapma 😂😂
🤣🤣🤣 yiiooo bir kere müsade ettin gaçıl kenara tutmayin beni 😂
Müsade ettin mi 😂 izin istememiştin kız estağfurullah diyeyim de şimdilik şaapma 😂
görün ne kadar düşünceli bir insanım, izin istemeden müsade veriyorum kendime 😂 siz yorulmayın diyorum🙄 şaapmıyorum ki napıyorum ki ben yaa 🙄 ben masum 🥺
Harbiden hee kendı kendıne müsade ettin , arada bana pasladın falan 😂 herkes masum herkes 😂
Napayım 🙄 göm istersen dedin en büyük hobim o benim 😂😂 elim ayama dolandı heyecan yaptım 🤣
Tamam şimdi sakin ol derin bir nefes al. Geçti torti tamam şişşit geçti bak 😂 çay iç çay 😂
Çay içe içe 3 gündür su içmiyorum susamıyorum da 🤔 şimdi bu bilgi ne alaka bilmiyorum konu dağılsın dedim 🤣😂
Su içmeden olur mu kız 🤔 3 bardak çay bir bardak su.
Bak tarifi verdim 😂
😂😂 şu hayatta üşendiğim en büyük şey su içmek 🙄 çay almaya üşenmem de su almaya gitmek zor geliyor jdajsdj
Su hayattır ya 😂 su olmasa nasıl çay yapacaz bak böyle düşün 😂
İnanılmaz düz düşündüm şu at gözlüğümü cıkarayım 😂
çayın içinde de su varya işte içioz o sayılmıyor mu 😂 at gözlükleri bana yakıştı mı 🤣🤣
Ooo guzelmıs hayırlı olsun. Şimdi cıkar onları bulamayacagın bir yere sakla 😂
ahahahah 😂 bi aydınlanma geldi bi gözlük nelere kadir 😂
Nefes alıs verısın bile kalıtelı olur torti 😂
Bu kadar mı fark eder? reklamı geldi aklıma 😂
Calısan beyin davranısı bu. Calısmayan beyin kurgu yapmaz dümdüz okur gecer 😂
O zaman geldık bır gunun daha sonuna kah gulduk kah eğlendik dur eylendik yazayım daha tatlı oluyor.
İyi geceler torti , yaptıgın şeyi yapmaya devam et.
Görüşürüz 👋🏼
İyi geceler, yapmadığın şeyi artık yapmaya başla.
Görüşürüz ya da tortişürüz böyle daha güsel 😂
Benden bi bok olmaz
yıkıldım jsdjasdjjasdj 🤣
Karnıyarık
🤤😋
Kuru fasülye
Herkes seni yiyor ama hiç kimse sevmiyor 😂
ahahahah vayyy bee neymişsin de haberimiz yokmuş 🤪😂
yazamadan anlattın buna mutlu ol 😂
iyi akşamlar bayım 🫡
Tavuk şiş
Adana kebabı