Dünya’nın en yüksek kafein oranlı kahvesi diye satılan TAFT kullanıyorum 3 yıldır. Ama artık kafein eşiğim öyle duruma geldi ki ayıltmıyor bile… TAFT’ın 15 gramında 400 mg’a yakın kafein bulunuyor. Siz ayılmak için kahve tüketiyor musunuz?

Dünya’nın en yüksek kafein oranlı kahvesi diye satılan TAFT kullanıyorum 3 yıldır. Ama artık kafein eşiğim öyle duruma geldi ki ayıltmıyor bile… TAFT’ın 15 gramında 400 mg’a yakın kafein bulunuyor. Siz ayılmak için kahve tüketiyor musunuz?
Güne ben de kahve ile başlıyorum ve kahve ile devam ediyorum diyebilirim 😊 üst sınırım olmadığı için artık belli bir kafeinin üstüne çıkmamaya çalışıyorum çünkü bu sefer kafein bağımlılığım zorlamaya başlıyor ve sizin gibi etkilemez boyuta geliyor.
Evet sabahları kendime gelmek için kahve içiyorum tabi ki.
çünkü kahve içmeyi sevdiğim gibi aynı zamanda kahve içmeden de kendime gelemiyorum bir şekilde. bu yüzden de kahve içiyorum sade ve şekersiz. bunların dışında genelde kahve ile birlikte her ne kadar sağlıksız olsa da sigara içmeyi seviyorum. çünkü bende bağımlılık gibi bir şe yolmuş kahve içmeden kendime gelemiyorum.
Teşekkür ederim dostum
Sabah aç karnına kahve içemem midemi aşırı şekilde ağrıtıyor. Sabah kendime gelmek enerji katması amacıyla taze sıkılmış meyve sebze suyu içiyorum. Sonrasında kahvaltı yaparken çay içiyorum
Kahvesiz güne başlayamam.
Valla öyle 🙂
Oo teşekkürler :)
EiG için teşekkürler 🙋♀️
Cevap
15Cevap
Sabahları çay içmeyi tercih ediyorum.
Spora başladığımdan bu yana herbalife shake iciyorum. Ve aloe vera suyu ve böğürtlen çay içiyorum detoks amaçlı...
Çalıştığım için sürekli kahve, çay içiyorum.
Yani ne kahve ne çay ikisi de uykumu geçirmiyor sabahları ayılamıyorum ama yine de içiyorum 🥴
Vitamin takviyesi tavsiye ederim
Yiyecek içecek okuyorum ve kahve uykuyu o Kadar açmaz en çok uyku açan kahvelerde biri en acımsı olan kahve espresso ama kahveden Daha çok uykunun açılmasını istiyorsan ada çayi içmelisin daha çok uyku açar
Bitkisel çaylarla aram hiç yok, hiç sevmiyorum ama adaçayı gerçekten böyle kafeinden daha mı etkili?
Gece neyqpiyonuzda sabah ayilamiyorsunus. cokmu alkolik siniz
Alkolik olmadığınız durumda ayilqmiyorsaniz bı doktora görünun derim
Kahve kültürüm yok ya biri yapacak ya başım ağrıyacak ancak öyle.
Kafein kardiyovasküler sistemi teklediği için hayır.
Kahvaltı etmeden kahve içemem, kahvaltıdan sonra kendime gelebilmek için içtiğim oluyor.
Bı ara Bulgarlar alıştırmisti beni sonra baktım zarari var bana Çay demli iyi geliyor
Şu an Berserker iciyorum daha keskini olsa keṣke. Oda kesmiyor artık.
Sabah kahve içmek gibi bir alışkanlığım yok
Ayılmak için değil de, başımın ağrısını geçirsin diye bazen içiyorum 👀
taft kahveyi ingilizce makalelerde görmüştüm ama Türkiye'de kullanan ilk defa denk geldim
evet hatta bi ara o kadar cok kafein kullandim ki bagimli hale geldigim icin yasaklandi ama hala iciyorum baska turlu ayilamiyorum
Hayır, hele aç karnına kahve falan icmem. Midemi yakar.
çay içiyorum ayılmak için
Kahveyi severiz 😂🙂
Evet ama jacobs selection ıcuz, onu alıyorum
Kahve ıle pek aram yok.. cay severım
Hayır, kahve sevmiyorum.
Çay kahve farketmez mutlaka içmem gerek.
Evet yoksa sinir bombası gibi gezerim etrafta :D
Evet her sabah içiyorum
Yapanımız olsa da içsek
Hayır yüzümü yıkarım sonra çay☕ içerim
Evet içiyorum ama fırsatını bulursam
Çarpıntıdan dolayı yasaklı ama arada içerim :/
bazen içiyorum ama uyanmak için değil keyif için
İçmem
Hayır.
Hayır.
Evet filtre ve türk kahvesi
Benimde tercihim