Başka bir şey yok. En pratik o :/ Üzerime yaptıpın gibi buzdolabıma da güzel bir kombin yapmak ister misin :/ İçinde ısıtıp hemen yiyebileceğim yemekler, ısıtmadan yiyebileceğim börekler, kekler olsun :/
Bende burada makarna yiyorum 😱 vicdan azabı çektim dicektim ki lokmalar boğazımdan mideye akıp gitti hiç takılmadan 🤣 Ben yemek yapmayı bilmem ki 😱 marketteki derindondurucu benden daha hamarat ona bi danış onda çoksel kombinler var öyle duydum🤣
Yahu 29 yaşındasın. Sana 2027 Ağustos ayında düğünün var. Yemek yapmayı bilmeyen kızı almazlar 😱 evde kalırsın 😱 bence beni boş verelim de sen danış o dondurucuya 😱 Ben senin yaşındayken yemek pişirip kaç tane aç doyuruyordum hey gidi hey 😪😂
O zaman en kısa zamanda sana yemek öğretmeye başlayayım ben. Düğününde de çeyreği kaparım 😎 Yarın mercimek, taze fasulye, pirinç pilavı ve elma hoşafı yapacağız. Malzemeleri toparla 😂
Oldu olacak hamile kalan da bul bebeyi o doğursun 🤔 Aahhh ah. Nerede o eski gelinler. Şimdiki gelinler ne yemek pişiriyor ne büyüklere hürmet ediyor. Dil Papua yeni gine kadar :(
Allah razı olsun senden. Beni benden çok düşünüyorsun 😂 işte cesaret, işte feraset, işte fedakarlık işte mertlik işte adam gibi adamlık işte nunuluk 😂😂
Kim izin vermiyor 😎 onlar beni tanımamış 😂 bimden içeceğimi alıp gidip yemeğimi yiyorum kimse bir şey demiyor 😂 ama parkta yeme fikrine düştüm 🤔 güzel olur öyle yapalım 😂
Bir keresinde sinemaya gidecektik mısır çok pahalı felan derken evde patlatır götürürüz dedim evde patlattık poşetledik çantama attım yol üstünde bimden kola da aldık onuda çantaya attım 😂 girdik sinemaya açıp yedik mısıra doyduk 😂 😂 2 avuç mısırı 50 tlye satıyolar normalde 😂
Aynen öyle mısırsız olmaz olmuyor istiyor insan mis gibi kokuyor😂 Ahım şahım bir şey değil ki evde yapılan şeyi dışarda almak mantıklı değil🤔 çaya para vermekde gereksiz termosuma koyar gezerim ben 😂 ama bi kahveye verdiğim paraya acıyanlarda var 😂 bende ona acımıyorum 🤔
Herkesin paraya kıydığı bir zevki vardır tabi 😂 seninki de kahveymiş 😂 Cipsler de evde çok güzel şekilde yapılabilir. Ama insan üşeniyor yapmaya 😂 Ben her zaman evde yapılan şeyleri tercih ederim 😂 ama yapan yok 😪😂
Rahatlarım ne be 😂 rakamları olacak orası 😂😂 Doğum tarihleirmzin rakamlarını içeren çekilişine sonucu 1401981 Ülen hep senşn rakamlar çıktı. Benden 8 geldi sadece. 0 ve 9 ortak zaten 😂
Nunu günü ve 10 kuruş çekilişi 0503200
Acaba bu biletlere ikramiye vuracak mı 😂😂 Yılbaşında gelir kontrol ederim. Soruyu takibe alayım 🤭🤭
Merak etme nunun sana çok deftetler aldıracak çook çek defteri demek 🙄 sen benim nunummusun gerçekten beni mutluluk yerine borca mı boğacaksın 🥺 Aka geldi işte yine 😪
0503200 ne yahu buna amorti bile vurmaz 😂😂 1401981 buna amorti gelir mi belki bunlar olmaz be nunu 🤔 güzel kombinler yap
aahhahahaha çünkü bilerek yapıyorum 😂 süt dökmüş kedi gibi oluyosun yaa 😂😂 güzel oluyor 😂 evet ama zar atalım önce büyük atan önce çeksin kumara kumarla karar verelim 😂
Hee keyif alıyorsan sıkıntı yok 😂 senin keyfinden önemli mi benim huzurum 🙄 keyfine bak 🙄 Yaparız ne olacak. Hazırları da vardır mutlaka 🤔 Yuvarla yuvarla dur 😂 bilet hazır olsun 😂
Al işte yine her yer salya sümük oldu 🙄 Tek bir ricada bulunabilir miyim 🥺 Grip benzeri bulaşıcı hastalığa yakalamışken tişörtlerimi rahat bırakır mısın 🥺 Başka bir şey istemiyorum 😔
Öyle yapacağım tabi ona yapabilsem sana yaparmıyım 😂 Karşime yapamam 😍😂 prenses görlim o benim 😂 telefona adını kaydettiğim şekli gördü diye trip yedim kaç gün 😂😂😂🤭
🤣🤣🤣 ben hatim etmişimdir kesin 🤔niye bildiğimi nasıl bildiğimi bilmiyorum ama ilginç 🤣 neyse çay oldumu? Koca demliği çay bardağıyla iç iç bitmez kupaya dök 🤔 2 seferde finiş 🤣
Örneğe gel 😂 adam koymuşsa kullan gitsin kız 😂 Birazcık hastayım daha dogrusu hastayım demeye dilim varmıyor. Baş agrısı , salya sümük , halsizlik bir de öksürük 🥺
Bakan yerlerim agrıyor bu ara 😂 koluma silip turnaklarımla kazımayacksam neden hasta oldum ki ben 😂 işaret parmagımın tırnagını kestım zaten pişmanım be torti 🥺
Gökhan yaa 🤣🤣 alem adamsın 😂 adam hasta olmuş oda işaret parmağının tırnağını kestiği zamana denk gelliyor olacak iş değil, kabul edilebilemez 🤪 ne dertler var yaaa 🥺
Trol soruydu aşk ilişkileri kategorisinde meşhur bilirsin 🤣🤣 İyi geceler bacımsu dedim diye olay bu 🤣 insanca muameleydi 🤔 İlk defa mı öyle davranıldı acaba diye sorguluyorum şu an 🤣🤣
Aşk ve cinsellik çok baska kafalar ya 😂 engelledim onları hala goruyorum. Dur tahmin edeyim bacımsu diye bir erkege mı dedın? Yaparsın gıbı var sende o potansiyel 😂
Düşünüyorum da ben bazen ‘ kardeşim ‘ yazıyorum erkek kız ferk etmeksizin iyi uyarı almıyorum o zaman 😂 Uğraşanı merak ettim. Sormak isterim o avele ‘ kanka gerçekten bunu basarı mı yoksa gıcıklık mı olarak görüyorsun ‘ diye 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Geve yemek yemeyi severim, fakat son zamanlarda yemiyorum. Dikkat etmem gerekiyor.
Afiyet olsun :P gece acıkırsam yemek yiyorum tabi ki. çünkü can sıkıntısı yüzünden birde yemek yersem uykum daha güzel geliyor.
Tenks🤩🤜🤛
Senin görseli görünce mutfağa gitme hissi geldi, evet
teşekkürler afiyet olsun 😂
Sana da afiyetle:))
Afiyetler olsun, iştahım yok ama geceleri kokreç veya çorba çok iyi gidiyor
Teşekkür ederim, çorba 👍
Rica ederim ✌🏻
Tam içimden "bebe bisküvisi ve sütle mama mı yapsam" diye geçiriyordum 😂
her zaman çok hızlıyım görüyorsun senden önce davrandım 🤣
SpeedyTorti 😂
Ben hala düşünüyorum. Kalkmadım yataktan. Kalkarsam uykum iyice kaçar diye korkuyorum 🥺
Kalkma o zaman uyu 🤔 Ayrıca bebe bisküvisi ve sütle mama mı?🤔 bunun için kalktığına değmez 😂
Başka bir şey yok. En pratik o :/
Üzerime yaptıpın gibi buzdolabıma da güzel bir kombin yapmak ister misin :/
İçinde ısıtıp hemen yiyebileceğim yemekler, ısıtmadan yiyebileceğim börekler, kekler olsun :/
Bende burada makarna yiyorum 😱 vicdan azabı çektim dicektim ki lokmalar boğazımdan mideye akıp gitti hiç takılmadan 🤣 Ben yemek yapmayı bilmem ki 😱 marketteki derindondurucu benden daha hamarat ona bi danış onda çoksel kombinler var öyle duydum🤣
Yahu 29 yaşındasın. Sana 2027 Ağustos ayında düğünün var. Yemek yapmayı bilmeyen kızı almazlar 😱 evde kalırsın 😱 bence beni boş verelim de sen danış o dondurucuya 😱
Ben senin yaşındayken yemek pişirip kaç tane aç doyuruyordum hey gidi hey 😪😂
Bizde bilmemek değil öğretmemek ayıp der sustururuz🤣🤣 2027 Ağustos'u eğer tutturursan helal olsun dicem ve düğünde ben sana çeyrek takıcam o zaman 🤣🤣
O zaman en kısa zamanda sana yemek öğretmeye başlayayım ben. Düğününde de çeyreği kaparım 😎
Yarın mercimek, taze fasulye, pirinç pilavı ve elma hoşafı yapacağız. Malzemeleri toparla 😂
ahahahaha o niye🤔 ben niye yemek öğreniyorum ki🤔 yemek yapan koca bulcam ben 🤨
Oldu olacak hamile kalan da bul bebeyi o doğursun 🤔
Aahhh ah. Nerede o eski gelinler. Şimdiki gelinler ne yemek pişiriyor ne büyüklere hürmet ediyor. Dil Papua yeni gine kadar :(
Aaa😱 çok iyi fikir. Tıp ve biyolojik olarak oluyorsa niye hayır deyim🤔Ne papuası meksikadır o 🤣
Ülen sen bildirimlere nasıl bakıyorsun 🤔 yarım saat önceki yorumu şimdi mi gördün ülen 😂
ne çemkiriyosun yaa 🥺 bunu atarsam görürsün 🤣
Benim de atabileceğimi düşünmedin mi hiç 🥺
Sadece sen mi kullanabiliyorsun sanıyorsun 😎
ama ben duygusuzum bana işlemez ki 🤣🤣🤣 ama senin kalbin minnoş 🥺 kıyamassın ki 🥺
An itibariyle kulaklarıma uzanan ağız kenarlarımı dümdüz yapıp na şöyle olacağım. 😐
Biraz da bele takılayım 😐
Yoksa beni üzüyorlar 😔
Kim üzüyor seni? 🤔 Bana söyle halledeyim 🤣
Şu, bu, o
Şunlar, bunlar, onlar 😐
jdajsdjajd he bizim şu bu o tamam ya o iş bende ben halledip geliyorum 🤣
Sen hangisini halletmeye gittin bilmiyorum ama benim kastettiğim bu.
https://youtu.be/hTVY2xnfzis
Reklam temsili. Mevzu şu bu o 😐
Allahım yaa bende diyorum ne dio 🤣🤣 senin yuhun gelmiş git uyu 😂
Uykumu kaçırdılar 😐
Al işte bak ne buldum 😡🙄
Ne bulmuşsun 🤔
Uyku saatin gelmiş git uyu demişim 😂 senin düşünmediğin uykunu düşünmüşüm 😂
Allah razı olsun senden. Beni benden çok düşünüyorsun 😂 işte cesaret, işte feraset, işte fedakarlık işte mertlik işte adam gibi adamlık işte nunuluk 😂😂
Uykunu kaçıranlara hesap sor bana değil 😂 keşke herkes ben gibi olabilse ama imkansız 😂🤣
Şimdi trip atardım ama hem yorgunum hem de nunu öncesi olay bu 😂 yırttın tripten 😂
ahahahhahaha trip severim ama atmayı asla tutmam 😂
Madem seviyorsun sana 10 dakika trip atma hakkı veriyorum. Nunumun tribini çekmeyeceğim de kimi çekeceğim 😂
18.17 saat. 18.27 ye kadar hakkın var 😂
hepi topu 10 dakika mı sadece offff kimse anlamıyor beni kimse 🤨😪😪
Neyini beğenmiyorsun 😔 başka kim izin verir nunundan başka 🥺 başka zaman yarım saat veririm sen mutlu ol yeter 🥺
Offff nunum benden bıkmış 😪 artık eskisi gibi değilsin 😪 eskiden olsa tüm saatler senin olsun derdin 😪 bıktın dimi bıktın benden evet evet 😪
Son dakikaya harika trip yerleştirdin bravo 😂
ahahahah hakkımı sonuna kadar kullanırım 😂 ayran bitince pipetle hala hüp hüp diye çekerim ben tem damla bırakmam içinde 😂
Eee o kadar para veriyoruz içeceğiz tabi 😂
Ben pipet kullanmadığım için içinde kaldı kalmadı derdim olmuyor. Döküyor ağzıma direkt 😂
Varil lazım sana 300 ml ayran yetmez 😂
6 lahmacun için 1 litre ayran yeterlidir 😂
Veya 3 dürüm için 😂
Veya 3 pide için 😂
Kuru kuru gitmez 😂
😂😂😂
Ayran parası lahmacundan çok tutacak evde mi yapsak 😂😂
Dışarıdan ayran sokmamıza izin vermezler. Ayranı evde yapıp lahmacunları paket yaptırıp parkta mı yesek 🤔😂
Kim izin vermiyor 😎 onlar beni tanımamış 😂 bimden içeceğimi alıp gidip yemeğimi yiyorum kimse bir şey demiyor 😂 ama parkta yeme fikrine düştüm 🤔 güzel olur öyle yapalım 😂
Bir keresinde sinemaya gidecektik mısır çok pahalı felan derken evde patlatır götürürüz dedim evde patlattık poşetledik çantama attım yol üstünde bimden kola da aldık onuda çantaya attım 😂 girdik sinemaya açıp yedik mısıra doyduk 😂 😂 2 avuç mısırı 50 tlye satıyolar normalde 😂
Sen ekonomistsin 😂😂
Her eve lazım olan tutumlu kız 😂 zengin kocan senin gibi biriyle birlikte yaşayacağı için çok şanslı 😂😂
Bir de güzel güzel kokuyor o sinemada mısır. İnsanın parası neyse verip alası geliyor 😂
Aynen öyle mısırsız olmaz olmuyor istiyor insan mis gibi kokuyor😂
Ahım şahım bir şey değil ki evde yapılan şeyi dışarda almak mantıklı değil🤔 çaya para vermekde gereksiz termosuma koyar gezerim ben 😂 ama bi kahveye verdiğim paraya acıyanlarda var 😂 bende ona acımıyorum 🤔
Herkesin paraya kıydığı bir zevki vardır tabi 😂 seninki de kahveymiş 😂
Cipsler de evde çok güzel şekilde yapılabilir. Ama insan üşeniyor yapmaya 😂
Ben her zaman evde yapılan şeyleri tercih ederim 😂 ama yapan yok 😪😂
sen varsın nunu yaparsan olur 😂
patatesi rendenin cips tarafıyla rendele kızgın yağda kızart aynı oluyor 😂 veya fırına at 😂
Benim mutfakta acayip üşengeçliğim var 😂 hiç giresim gelmiyor 😂 yoksa yapar yerim. Niye para vereyim bir gıdım cipse 😂
sen bensin nunu 😂
O senin benliğin nunu 😂
😂😂
çok mu çok benim 😎😂
Ben sen olduğuma göre denklemde ben gördüğüm yere sen yazarsam eğer;
Çok mu çok senim sonucu ortaya çıkar 😎😎😂😂
Kısır döngü olacak yine 😂😂 bu böyle sürer gider 😂
Kısır mı 🤤 olsa da yesek 🤤
Sende her dediğim lafın hoşafını çıkarıyorsun ama 🙄😂😂
Elmalı severim hoşafı 🤤 kuru elma değil ama. Taze elma ile yapılacak 😂
O zaman komposto seviyorsun 😂 hoşaf kuru meyveyle yapılana deniyordu 🤔
Anaaa aralarında böyle bir fark mı var 😳 ben ikisini de aynı biliyordum 😂
Yeni bir şey öğrendim sayende 😇 teşekkürler nunu 😇
Evet 😂 rica ederim nunu😇
Ne iyisin yaa 😇
Ben birine bir şey öğretsem 40 yıl kölem yapardım. Koca Hz. Ali söylüyor ben değil drrrimu😂😂
ahahahahahha
ben köle sevmem 😂 sevsem barınaktan sahiplenirdim bir köpüş 😂
Köle iyidir. Ben severim 😂
tövbeee 😂 ötede sev 😂 kendini sevmeyen insanı ben ne sevicem 🤮🤮🤮
Yahu sevmek derken öyle sevmek değil 😂
Neyse sen ortalığı kusmaya başladın. Boş verelim gitsin 😂
Midem hassas benim 😂
Farkındayım evet 😂
farkındalığı yüksek bir nunu çizeceğim 😂🤭
Bob ross nunu 😂
Tortibobross 😂
Nunum yine harika lakaplar buluyor 😂🥳🥳
Bak bu sefer seni övdüm
Çok severim bob'u sevmeyeni yoktur zaten 😂
Allah razı olsun 😂 daha iyi olabilir ama 🤔 biraz daha sıkı çalış ve en iyi övgüler ile donat beni 😎😂
Bob sevmeyen cırcır olsun 😂
ahahahah sende beni öv 😎 3 öğün övgümü eksik etme 😂😂
Amin 🤭🤭
Azı karar çoğu zarar diyorlar 🤔 kararında överim 😂
ben çok severim 🙄 çok bana tam kararında gelir 😂
Prenses nunuya sınırsız şekilde övgüler yapabilecek olmaktan dolayı duyduğum mutluluk tarif edilemez 😇
😂😂
Biricik nunumun klavyesinden yazdığı iltifatları okumak beni çok mutlu edecek 😇😇
Sen mutlu olunca ben daha da mutlu olacağım 😎 mutluluk defterinde rakipsiz ilerleyeceğim 😎😂😂
Al hani bana diyosun ama sende yarışıyosun😂 deftere yazdıklarımı rakip görüyorsun🤭🤭
Nunuyum ben 😡
Nunumu en çok ben mutlu ederim en çok ben 🙄
Ahaha tamam tamam beni en çok biricik nunum mutlu edebilir😇 diğerleride etsin ama😇 en azından uğraşsınlar😂
Etsinler tabi boş durmasınlar. 😡
O defteri hala bitirememiş olmana sebep olanlar utansın 😡
😂😂😂
Doğru valla😂🤭 bana 3-5 defter bitirtmeleri gerekirdi 🥺😪 tembel bunlar🙄
Bir ben değiller tabi 😪 çok iyi bir performans beklememek lazım 😪
Merak etme nunun sana çok deftetler aldıracak çookl 😂
Ahahaha öyle bir dedinki borç defteri gibi geldi 😱😂 mutluluk defteri dimi nunu😳
Çek defteri 😎
Ben doğum taihkerşmizi içeren rahatlarım küçük kağıtlara yazıp tombala çeker gibi çekeyim 😂 bakayım kaç çıkacak 🤭🤭😂😂
rahatlarım mı ahahahhaha 😂
yap bakalım ama rakamları doğru yazdığından emin ol 😂
Rahatlarım ne be 😂 rakamları olacak orası 😂😂
Doğum tarihleirmzin rakamlarını içeren çekilişine sonucu
1401981
Ülen hep senşn rakamlar çıktı. Benden 8 geldi sadece. 0 ve 9 ortak zaten 😂
Nunu günü ve 10 kuruş çekilişi
0503200
Acaba bu biletlere ikramiye vuracak mı 😂😂
Yılbaşında gelir kontrol ederim. Soruyu takibe alayım 🤭🤭
Merak etme nunun sana çok deftetler aldıracak çook çek defteri demek 🙄
sen benim nunummusun gerçekten beni mutluluk yerine borca mı boğacaksın 🥺 Aka geldi işte yine 😪
0503200 ne yahu buna amorti bile vurmaz 😂😂
1401981 buna amorti gelir mi belki
bunlar olmaz be nunu 🤔 güzel kombinler yap
Yaa nunuyum diyorum niye inanmıyorsun 🙄
Tombala gibi çektim bunlar çıktı 😂 bu denemeydi. Esas çekilişi daha sonra yapacağım 😂
çek defteri diyosun nunum mutluluk defteri derdi 🙄
beraber yapalım bende çekeyim hepsini sen çekme 🤔
Şakaydı o şaka :/ neden şakaları ciddiye alıyorsun 🥺
Tamam ortak çekeriz 😂 her şey yarı yarıya olacak 😂
aahhahahaha çünkü bilerek yapıyorum 😂 süt dökmüş kedi gibi oluyosun yaa 😂😂 güzel oluyor 😂
evet ama zar atalım önce büyük atan önce çeksin kumara kumarla karar verelim 😂
İnsan nunusuna böyle yaoar mı 🙄
10 köşeli zar yapıp zar atarak mı belirlesek direkt 😂😂
ama napayım keyifli oluyor 😂
10 köşeli zar kim yapacak 🙄😂
Hee keyif alıyorsan sıkıntı yok 😂 senin keyfinden önemli mi benim huzurum 🙄 keyfine bak 🙄
Yaparız ne olacak. Hazırları da vardır mutlaka 🤔
Yuvarla yuvarla dur 😂 bilet hazır olsun 😂
Ben huzurunu kaçırıyorum demek😳 kalbim bam güm🥺😪 sonra neden tişörtüme siliyosun diyo bide🤨
Hazırla güzel bir bilet olmalı😇🥳
Al işte yine her yer salya sümük oldu 🙄
Tek bir ricada bulunabilir miyim 🥺
Grip benzeri bulaşıcı hastalığa yakalamışken tişörtlerimi rahat bırakır mısın 🥺
Başka bir şey istemiyorum 😔
😳🙄🙄
Başkasının tişörtüne sileceğim🤧 istemem artık senin hiçbir şeyini
Yaa böyle dedin de sevinmem gerekirken bir burukluk çöktü :/ alışmıştım ben bu duruma :/ birden yokluklarıyla sınanmak ne zormuş 😔
Çok arasın beni🥺 keşke burnunu silseydi diyeceksin ama ben silmeyeceğim😪 acaba kime silsem🤔 herkese de silemem burnum kıymetli sonuçta 😪🤧
Ben sana layık yeni bir tişört alana kadar kardeşine sil 😂
😂😂 ecelime susamadım daha susayınca denerim 😂
Bak bak kardeşine yapamadıklarını gelip bize yapıyor 😂
Öyle yapacağım tabi ona yapabilsem sana yaparmıyım 😂
Karşime yapamam 😍😂 prenses görlim o benim 😂 telefona adını kaydettiğim şekli gördü diye trip yedim kaç gün 😂😂😂🤭
Ablası kılıklı 😂😂 bilirim zordur uğraşması 😂
ahahahah şu an biraz anlar gibi oldum neler çektiğini nunu ama biraz çok anlamak işime gelmeyebilir 🤭😂
Çok anlarsan insafa gelirsin dimi 😂 içinden börekler, çörekler yapmak gelir. İşine gelmez bu 🙄😂
100. yorumu yapmışsın maşallah ona bile kek börek sıkıştırdın 101 kere hayır diyorum yapmam 🙄😂
Ben de 101 kere maşallah diyeyim bari 🥺 yılmadan inat etmeye devam ediyorsun 😂
yahu inat etmiyorum 😂 1 kere hayırsa milyon kerede hayır o🤔
O zaman ben ısrar ediyorum :/
Offf ısrarcı oldum 🥺 hatırlat bir daha söylersem. Konuyu değişirim 🥺
etme , en ayar olduğum şey 😂😂
Ne yapayım börek aşkı işte 🥺 yoksa benyde sevmem ısrarı 😂
duyanda aç açıkta yaşıyor sanacak sahi açmı yaşıyorsun buzdolabını çek at 🤔😂😂
Dolap alt katta 😂 inenem şimdi 😂 karnım tok ama gözüm aç 🥺🥺
biliyorum bilmem mi tavuğu hunharca yemenden belliydi gözün aç olduğu 😂😂 savaş çıkıyordu sanki bak yine gözümün önüne geldi o foto 😂😂
Koyayım mı profile. Özledin sanki o fotoyu 😂😂 tekrar görmüş olursun 😂😂
ahahahhaha ben hasret kalayım 😂😂 koyma koyma 😂
Peki koymam 😔😂
Hayır, kilo almaktan korkardım. Ama gece nadiren acikiyorum. O zmaan da yemeye korkuyorum bu yuzden
Gece bende yemek yiyorum bu alışkanlığımı bir bırakamadım yedikten sonra rahatsız olacağımı bile bile yiyorum
Gece canım Lahmacun çekmişti ve saat gece 1 de sipariş edip yemiştim
Evet daha keyifli ve kilo almıyorum mis gibi...
Yemek yemek benim için keyiftir. Fakat son zamanlarda ağız tadı ile yemek yemedim.
Gece yemek yemek en büyük lüksüm
Oooo çok zenginiz 🤪
Kilo almıyorum dayıyorum istediğim zaman yemeği ama sağlıksız 😄
Ben sağlıklı beslenmeye karşıyım 🤪
Hiç şaşırmadım 😄
akşamları yemek yemiyorum boğazımı tutuyorum:)
tebrikler 😂 büyük başarı
yoksa kilo almaya musaitim napabilirim:D
Yemiyorum yaa tuhaf huylarım vardır
ahahah gerçekten çok tuhaf🤔 ne demek gece yemek yememek 😱
Uyucaz zaten 😂 hatta erkenden dişimi fırçalarım bi şey yemiyim diye
zeki kızz 🤣 sıkıysa ye evlat acısı gibi geliyor istesende yiyemiyosun 🤣
Evet tekrar fırçalamam gerekir yoksa mümkün değil 😂 hep küçük hesaplar peşindeyiz
Tc kızı mağduruyuz 🤣
Tc kızı mağdur olmaz hayatım mağdur eder😂
ahahahha bak yine çok haklısın 🤣 doğru 😂
Yemiyorum üşendiğim için
ahahaha aç uyuyamazsın 🤔
Birazdan pilav kaşıklayacağım bende. Afiyet olsun.
teşekkür ederim sanada 😋
Yemek zaten gece yenilen bir şey değil mi 🤔
ahahahha yaaa🤣 %100 normal niye garipseniyor bende anlamadım 🤔
Şey diyen tayfa onlar. Saglıgım için aksam 19.00 sonrası asla yemek yemem 😂
Yemek yiyorum sonra çaklıt-çay götürüyorum sonra gece acıkınca gene yiyorum daha hiç bişi olmadı 🤣
Ohhh afiyet olsun da neden çay dedin 🥺 çay koyacam şimdi mecbur
ahahahha öyle şeyin olduğunu bilsem daha erken derdim yaa kusura bakma 🤣
Aklıma düşürdün gece gece diyecem de neyse erken daha 😂
Aklına düşesi var mış 🤣 efkarlandım yakayım olayı gibi jdadjasjd hadi şimdi cigaretti de yak 🤣
Bahane arayan ben. Sigara sönen bir şey değil ki torti 🥺hep yanıyor o tütsü niyetine kullanıyorum 😂
yaaaa 🤣 arada oksijende al hep duman duman 😱
Çayın içinde var ya. Haşikio yeter fazlası çarpıntı yapar 😂
Haşikio okurken dedim ki "bu ne?" haşiki ne diyorum 🤣🤣 galiba fazla oksijen çarptı beni
Haşiki şeyh ismi gibi olmuş bak. Yapma bunu torti 😂 sigara yak diyecem de içiyor musun bilmiyorum 🤷🏽
ahahha senle konu hep dine gidiyor bak 🤣 Yancaz bi gün 😂Ailenin yüz siyahıyım yaa sigara bile içmem🥺
Ne kadar mümin ehli müslim insanlarsak demek ki 😂
Sigara bile derken.
Sigarayı bu kadar ezikleyen birini daha önce görmedim bak 😂
ahahahhah https://www.youtube.com/watch?v=1_25li_0QnQ şuna gönderme vardı yaa espri açıklıyorum bak 🥺
Heee ama şey torti ben bu adamın filmlerini hiç izlemdim 🥺 hı hı esoluesek diye gulen bir adam bana gore 🥺
🤣🤣🤣 ben hatim etmişimdir kesin 🤔niye bildiğimi nasıl bildiğimi bilmiyorum ama ilginç 🤣
neyse çay oldumu? Koca demliği çay bardağıyla iç iç bitmez kupaya dök 🤔 2 seferde finiş 🤣
Ben ettim 2 kere ama harbiden ettim bak 🤔
Buyuk bardakla çay içilmez ki su içilir 🥺
Ben sigarayı eziklemedim ama sen kupama neler dedin 😱🥺 Gözyaşım pıt
Eziklemedin mi ‘ sigara bile ‘ dedin 😂
Saygı duyarım ama ben harbıden buyuk bardakla içemem. Cay tadı bile almıyorum 🥲
Bakış açısı o, orada sigarayı gömmedim sadece kendimi övüyordum sen sigaraya takıldın 🤣Aaaa 😱 gözyaşıma kandın 🤣🤣 yalandan ağlamıştım 🤣
Kanan kim acaba 😂😂
Gökhan diye biri ya o kanmış 🤣🤣🤣
hadi hadii 😂 yemezler torti demedin 🤔 yoksa derdin 🤨
Hele emojilere bak 😂 yorgunum galıba ondan bir de sümüklü böcek oldum ondan herhalde 🥺
ucuzluktan ne görse almış gibi ne gördüysem koymuşum 🤣 her kelimeye bir mimik çok bonkörüm yaaa
Sümüklü böcek derken 🤔 hastamı oldun 😱
Örneğe gel 😂 adam koymuşsa kullan gitsin kız 😂
Birazcık hastayım daha dogrusu hastayım demeye dilim varmıyor.
Baş agrısı , salya sümük , halsizlik bir de öksürük 🥺
Tc kafası 😂
Çok geçmiş olsun, sonra diyeceğimi şimdi peşin diyeyim kendine iyi bak.
Bir de şey dicem koluna silme tamam mı🤣😂
Bakan yerlerim agrıyor bu ara 😂 koluma silip turnaklarımla kazımayacksam neden hasta oldum ki ben 😂 işaret parmagımın tırnagını kestım zaten pişmanım be torti 🥺
Gökhan yaa 🤣🤣 alem adamsın 😂 adam hasta olmuş oda işaret parmağının tırnağını kestiği zamana denk gelliyor olacak iş değil, kabul edilebilemez 🤪 ne dertler var yaaa 🥺
Öyle deme kız büyük dert kazıyamamak ne demek bilir misin sen 😂 kolumda kuruyor tırnak olmadığı için kazı çalısması yapamıyorum 🥺
eee şeyy hani ben yeni makarna yedim yaa 🥺 o yüzden senin derdinle empati yapamadım 🥺 ondan bilemedim 🥺
Heee afiyet olsun 🤤 eeee nasılsın
teşekkür ederim 😇iyi yaa nolsun yine şikayet ediliyorum komik sebeplerle 🤣🤣
https://www.hizliresim.com/jc1cwpt
Yine mi 😂 bu sefer ne oldu kız
Trol soruydu aşk ilişkileri kategorisinde meşhur bilirsin 🤣🤣 İyi geceler bacımsu dedim diye olay bu 🤣 insanca muameleydi 🤔 İlk defa mı öyle davranıldı acaba diye sorguluyorum şu an 🤣🤣
Aşk ve cinsellik çok baska kafalar ya 😂 engelledim onları hala goruyorum.
Dur tahmin edeyim bacımsu diye bir erkege mı dedın? Yaparsın gıbı var sende o potansiyel 😂
oha 😱 çok iyi fikir 🤣 daha önce yapmadım ama bunu birine yapıcam çok iyimiş 🤣🤣 Soru sahibi pembeydi 🤔
Eeeee bacımsu kelimesinde ne varmıs ki 🤔 hastayım diye mi algılayamıyorum yoksa ben 🥺
Al işte mavili hesaba bacımsu diyecek şimdi 😂
Bunu algılayabilecek bir beyin yok 😂 çünkü böyle bi mantık yok 😂 Sadece garaz var 😂
dicem tabi 🤣 acaba kim ola ki o şanslı kişi 🤣
Cok sacma ama gercekten bak 🤔 şanssız oldugum için mutluyum şu an 😂
Kime desen ağzıyla gülmez öyle bir durum bu 😂 Hayır kim neyi çekemedi acaba? 🤔 Biri hususi uğraşıyor jadjjasd işsiz yaa 🤣
Listemdeki herkes şanssız gerisi çok şanslı 🤣🤣🤣
Düşünüyorum da ben bazen ‘ kardeşim ‘ yazıyorum erkek kız ferk etmeksizin iyi uyarı almıyorum o zaman 😂
Uğraşanı merak ettim. Sormak isterim o avele ‘ kanka gerçekten bunu basarı mı yoksa gıcıklık mı olarak görüyorsun ‘ diye 😂
Gökhan ne kibar adamsın yaa gıcıklık diyor yaaa🤣🤣🤣 eee okumuş adam 🤣
İncinmiş diyemedim 😂 cok okudum ya analkul terk 😂
Dur dur kekolar gibi ‘ hayat üniversitesi ‘ diyeyim 😂
sokak edebiyatı djjdasjdjaj 🤣🤣 7/24 online yüzyüze ders böyle eğitim yok, müthiş🤣
Ayar oluyorum o tiplere ya 😂 yürü lan teneke diyecem tepiği vuracam dorselerıne 😂
djsajdajsdj boşları toplarken kahveci bunlarıda versinler 🤣🤣 çokmu ezdim yaaa 🤔
Ezdikten sonra soran koca yürekli torti 😂 iyi oksijen agacın kökünü diye baslamadın 😂
ahahahhaha benden daha düşüncelisi var mı 🤔🤣🤣 bak o daha iyi fikir miş 🤔 sen bana baya fikir veriyorsun bugün 🤣🤣(ç) alıyorum bunları
Bu kadar düşünceli olma be torti. Cok yıpratıyorsun kendini bak 😂 dızla dızla 😂
Tamam olmuyorum 🤣 dızcılıkta yeniyim yaa jjdjasjd idare et 🤣🤣
Zamanla ustalasırsın 😂 yok olayım diye ısrar etmekte yok direkt tamam olmuyorum 😂
Kadın dünden razıymıs 😂
ahahahha naz yok 🤣
iyi sabahlar Gökhan bana dediğin gibi kendin için kendine iyi bakmaya çalış görüşürüz😇
Eyvallah torti sanada.
Sen de dikkatli ol kız , görüşürüz 👋🏼
Yerim bazen kendimi tutamayıp
Hayır gece yemek yeme alışkanlığım yoktur
şu an acıttığımı hissettim ama yemem.
çok seviyorum gece yemeyi ya
Gece yemek yemem geceleri iştahım kapanıyor.
Afiyet olsun
teşekkür ederim 🤩
Acıkırsam yerim 😋
Bazen
yemem
Yemem
Yedim bile
Gece yemek yemek bir sanattır
Her gece
Evet severim.
Jelibon falan yerim
Hayır yemam