Yeme & İçme Gece geç saatte kahve tüketir misiniz? Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bir Türk kahvesi ne kadar lezzetsiz olabilirse o kadar lezzetsizdi😄Geç saatte tükettiğiniz kahve uykunuzu kaçırıyor mu? Gece kahve tüketir misiniz? Gece geç saatte kahve tüketir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Canım istemiş ise fark etmez kahve redbull vaya her ne ise her şey içebilir ve yiyebilirim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Evet gece de kahve içerdim 0 0 Yorumla
abisinin_cadısıı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 102% +1 yıl Uzun zaman sonra ilk kez gece içtim ve saat 02:28 itibari ile uyumak için çırpınıyorum. Bir daha no. 1 1 Yorumla Delikanlisback +1 yıl Kafein eşiği zirvede olan ben ve bana asla tıklamayan kahveler :// Yorumla
__SimonDiyorKi__ Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Saat zaman farkı olmaksızın sık sık tüketirim kahve. 1 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sonunu bile bile kendimi tutamayıp tüketiyorum bazen 0 0 Yorumla
Beyazzz2525 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Sabah kadar uyuyamazsin kalbimde carpimti olir mazallah 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Evde içmem de işteyken içiyorum 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yapıp bu saatte içeceğim, bemim için bir saati yok 1 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Keyfime göre değişir. 1 0 Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Günün her saatinde kahve içebilirim 1 0 Yorumla
PillyRakıDevleti Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Gece içmem. Uykumu kaçırır. Sabah ve öğlen icerim 1 0 Yorumla
-PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Uyku tutmaz içersem bu yüzden hayır 1 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 556 cevap paylaştı. Benim için kahvenin saati olmaz. 1 0 Yorumla
nurrcaa_ Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Evet özellikle vize ve final sınavlarının olduğu zaman. 0 0 Yorumla
Muhittin48 Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl Muhabbet uzuyorsa arkadaşlarla alkol, sevdiklerimle kahve iyi geliyor.. 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Canım istemiş ise fark etmez kahve redbull vaya her ne ise her şey içebilir ve yiyebilirim.
Evet gece de kahve içerdim
Uzun zaman sonra ilk kez gece içtim ve saat 02:28 itibari ile uyumak için çırpınıyorum. Bir daha no.
Kafein eşiği zirvede olan ben ve bana asla tıklamayan kahveler ://
Saat zaman farkı olmaksızın sık sık tüketirim kahve.
Sonunu bile bile kendimi tutamayıp tüketiyorum bazen
Sabah kadar uyuyamazsin kalbimde carpimti olir mazallah
Evde içmem de işteyken içiyorum
Ere ben tükettirim
Uyumamam gerekiyorsa icerim
Yapıp bu saatte içeceğim, bemim için bir saati yok
Hayır tbaikide zararlı ve uyku ıcınde
Keyfime göre değişir.
Günün her saatinde kahve içebilirim
Sınav zamanları.
Gece içmem. Uykumu kaçırır. Sabah ve öğlen icerim
Evet ama her gün değil
Uyku tutmaz içersem bu yüzden hayır
Benim için kahvenin saati olmaz.
Evet özellikle vize ve final sınavlarının olduğu zaman.
Muhabbet uzuyorsa arkadaşlarla alkol, sevdiklerimle kahve iyi geliyor..
uyumayacaksam evet
Hayır.
Hayır
Evet tüketirim.
M l olduğum için yaptım bu gece
Tüketirim fark etmez
Tercih etmem
Hayır
Hayır