Bu çok sevilen yiyeceklerden birini bir daha yiyemeyecek olsanız, bu hangisi olurdu?
Makarna
Noodle
Cips
Yaprak sarma
Mantı
Turşu
Çikolata
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu çok sevilen yiyeceklerden birini bir daha yiyemeyecek olsanız, bu hangisi olurdu?
Noodle ile cips arasında kaldım. Cips diyorum 😅
Tursu zaten yemiom yemesem de olur
Cevap
3Cevap
Noodle
Bunlardan hiçbirini yemiyorum zaten
çok şey kaybediyorsunn😂
Evet sen kazanıyorsun adına da kalori deniyor 😉😂
yedikten sonra kilo vermek gibi bir şansım varken neden böyle şeyleri yememeyi tercih edeyim ki
@muzlusütbidedonat hiçbirini nasıl yemiyor ben de onu düşünüyorum günlerdir djndn
Sanki yukarıda dünyanın en sağlıklı yemekleri yazıyor da yemeyerek hata yapan ben mişim gibi 😂
Ayrıca yiyorum gençler yemişliğim var ama yukarıdakilerin hiçbirini arzulamıyorum yani olmasa da olur yani benim için 😂
Sormalarageldik, kardeşim artık iş işten geçti. Özel denetimden geldiler laboratuvardan. Senin görüşünü görmüşler. Hadi diğerleri eywallah da yaprak sarma ve çikolata sevmemek mümkün mü dediler. Seni incelemek için alacaklarmış. Ne zaman dedim alırsınız arkadaşı, dediler ki 5 iş günü içinde. Kapın çalarsa bil yani, onlardır sjjssjs
Sarma bayramlarda yiyoruz işte durmadan sarma mı yenir 😂 gelsinler incelesinler ama güzel çalışanları varsa onları göndersinler bir kimyager olarak laboratuvarlarını da denetliycem onların haberleri olsun 🤨
Cips şirketleri de dava açmış. Ah nedir senin başına gelenler sjsjs
Para mı vereceklermiş sağlıklı besleniyorum diye 😂
Yok, nasıl sevmezsin diye dava açmışlar djs
Benim hakkımı da muzlusütle sen yersiniz işte olmaz mı 😉😂
Olur olur süper olurr 🤣
O zaman konu kapandı dava mava yok 😂 ulan arabulucu olacak adammışım bende hee 😂
🤣
Yaprak sarma olmasa da olur
Makarna
Turşu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar