Yeme & İçme Pizza yapmak neden bu kadar zor? 34TUZLALI Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ya bir türlü beceremedim şu hamuru düzgün açmayı 😀✅Ama tadı çok güzel oldu gerçekten ✅🔪 Pizza yapmak neden bu kadar zor? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Çünkü zor bir yemek malzemesi çok eline sağlık brom 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Millet orada canıyla uğraşıyor sen utanmadan pizza yaptım nasıl diyebiliyorsun vicdansiz umarım sen de kalırsın o enkazin altında! 0 1 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Hayat devam ediyor malasef bizde işimizin başındayız
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 964 cevap paylaştı. Önemli olan tadı 🍕 0 3 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Tadı harika, kefilim. Yorumla gizemlikız4444 +1 yıl Eline sağlık 🙂 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Lamiapandis Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Lavaş bu bildiğin 😂 0 3 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Beyaz olanlar mozzarella peyniri😀🔪 Yorumla Lamiapandis +1 yıl Eline sağlık 😋😂 Yorumla 34TUZLALI +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çünkü zor bir yemek malzemesi çok eline sağlık brom
Millet orada canıyla uğraşıyor sen utanmadan pizza yaptım nasıl diyebiliyorsun vicdansiz umarım sen de kalırsın o enkazin altında!
Hayat devam ediyor malasef bizde işimizin başındayız
Önemli olan tadı 🍕
Tadı harika, kefilim.
Eline sağlık 🙂
Teşekkür ederim
Maşallah pek neşelisin.. patlayana kadar ye
Lavaş bu bildiğin 😂
Beyaz olanlar mozzarella peyniri😀🔪
Eline sağlık 😋😂
Teşekkür ederim