Yeme & İçme Yemeğin yanında bir şey içer misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Genelde protein shake ya da arada bir cola zero tüketirim🤌Protein tozum ve pijamamla sizleri selamlıyorum🙋♂️ Yemeğin yanında bir şey içer misiniz? Yemeğin yanında bir şey içer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Kola içiyorum 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. zeronun normal koladan daha şekerli olması ssjsjdö 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Aslında light içiyorum genel de zero da 3 tatlandırıcı var lightta iki çeşit var :D Ama yine de hepsinden tatlı olsun sonuçta kalorisi sıfır :D Yorumla
IamtheHunter Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl yemekten sonra saf karbonhidrat var hardline nin aramosuz onu içiyorum 100g karbonhidrat direk sonra glutamin 0 1 Yorumla IamtheHunter +1 yıl knk bu arada mümkünse aramosiz kullan Yorumla
Monster1902 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yemekten 30 dakika önce, yemek esnasında ve yemekten 30 dakika geçene kadar bir şey içmiyorum. 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yemekte bir şey yiyip içmem öncesinde ve çok sonrasında içerim. Yemek esnasında içmek şişkinlik yapar. 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Eğer sipariş ettiğim bir şey ise ayran veya kola ev yemeği ise sadece su 0 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yemeklerin yanında bir şey içmiyorum 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Hangi marka kullanıyorsun kanka 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Scitec isolate whey Yorumla Boavistaa +1 yıl Protein oranı az sanki Yorumla Soran +1 yıl Yo gayet yeterli aslında sen ne kullanıyorsun Yorumla Boavistaa +1 yıl İzole olarak Olimp Optimum Nutrever Supplementler birisini alacağım ama hangisi Yorumla
Antimaskulızmm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl İçerim meyvesuyu içerdim de diyetteyim 0 0 Yorumla
_816615122218_ Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Hayır içmem. Protein tozunun rengi peki😊 0 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 926 cevap paylaştı. Su içerim çoğunlukla. 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 556 cevap paylaştı. Su içiyorum genelde. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Çay içerim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,2b cevap paylaştı. içerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kola içiyorum
zeronun normal koladan daha şekerli olması ssjsjdö
Aslında light içiyorum genel de zero da 3 tatlandırıcı var lightta iki çeşit var :D Ama yine de hepsinden tatlı olsun sonuçta kalorisi sıfır :D
yemekten sonra saf karbonhidrat var hardline nin aramosuz onu içiyorum 100g karbonhidrat direk sonra glutamin
knk bu arada mümkünse aramosiz kullan
Yemekten 30 dakika önce, yemek esnasında ve yemekten 30 dakika geçene kadar bir şey içmiyorum.
Yemekte bir şey yiyip içmem öncesinde ve çok sonrasında içerim. Yemek esnasında içmek şişkinlik yapar.
Eğer sipariş ettiğim bir şey ise ayran veya kola ev yemeği ise sadece su
Yemeklerin yanında bir şey içmiyorum
Hangi marka kullanıyorsun kanka
Scitec isolate whey
Protein oranı az sanki
Yo gayet yeterli aslında sen ne kullanıyorsun
İzole olarak Olimp Optimum Nutrever Supplementler birisini alacağım ama hangisi
İçerim meyvesuyu içerdim de diyetteyim
Hayır içmem. Protein tozunun rengi peki😊
Bazen evet içerim
Kola hastasıyım hep içerim
Su içerim çoğunlukla.