Yeme & İçme 1 ay Yemeğin yanında bir şey içer misiniz? Delikanlisback Takip Et Bilge Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Genelde protein shake ya da arada bir cola zero tüketirim🤌Protein tozum ve pijamamla sizleri selamlıyorum🙋♂️ Yemeğin yanında bir şey içer misiniz? Yemeğin yanında bir şey içer misiniz? Cevap Yaz 24 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 23 1 ay Yemeklerin yanında bir şey içmiyorum 1 0 Yorumla
Larisse Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 95% 1 ay Yeme & İçme konusunda 502 cevap paylaştı. zeronun normal koladan daha şekerli olması ssjsjdö 1 1 Yorumla Delikanlisback 1 ay Aslında light içiyorum genel de zero da 3 tatlandırıcı var lightta iki çeşit var :D Ama yine de hepsinden tatlı olsun sonuçta kalorisi sıfır :D Yorumla
IamtheHunter Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay yemekten sonra saf karbonhidrat var hardline nin aramosuz onu içiyorum 100g karbonhidrat direk sonra glutamin 0 1 Yorumla IamtheHunter 1 ay knk bu arada mümkünse aramosiz kullan Yorumla
Monster1902 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Yemekten 30 dakika önce, yemek esnasında ve yemekten 30 dakika geçene kadar bir şey içmiyorum. 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 ay Yemekte bir şey yiyip içmem öncesinde ve çok sonrasında içerim. Yemek esnasında içmek şişkinlik yapar. 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Eğer sipariş ettiğim bir şey ise ayran veya kola ev yemeği ise sadece su 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hangi marka kullanıyorsun kanka 0 4 Yorumla Delikanlisback 1 ay Scitec isolate whey Yorumla Boavistaa 1 ay Protein oranı az sanki Yorumla Delikanlisback 1 ay Yo gayet yeterli aslında sen ne kullanıyorsun Yorumla Boavistaa 1 ay İzole olarak Olimp Optimum Nutrever Supplementler birisini alacağım ama hangisi Yorumla
Antimaskulızmm_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% 1 ay İçerim meyvesuyu içerdim de diyetteyim 0 0 Yorumla
m DenizinKızı0 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 492 cevap paylaştı. Su içerim çoğunlukla. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 14,8b cevap paylaştı. Kola içiyorum 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 31 , eic 50% 1 ay Yeme & İçme konusunda 8,7b cevap paylaştı. Çay içerim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 467 cevap paylaştı. içerim 0 0 Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 339 cevap paylaştı. su içiyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yemeklerin yanında bir şey içmiyorum
zeronun normal koladan daha şekerli olması ssjsjdö
Aslında light içiyorum genel de zero da 3 tatlandırıcı var lightta iki çeşit var :D Ama yine de hepsinden tatlı olsun sonuçta kalorisi sıfır :D
yemekten sonra saf karbonhidrat var hardline nin aramosuz onu içiyorum 100g karbonhidrat direk sonra glutamin
knk bu arada mümkünse aramosiz kullan
Yemekten 30 dakika önce, yemek esnasında ve yemekten 30 dakika geçene kadar bir şey içmiyorum.
Yemekte bir şey yiyip içmem öncesinde ve çok sonrasında içerim. Yemek esnasında içmek şişkinlik yapar.
Eğer sipariş ettiğim bir şey ise ayran veya kola ev yemeği ise sadece su
Hangi marka kullanıyorsun kanka
Scitec isolate whey
Protein oranı az sanki
Yo gayet yeterli aslında sen ne kullanıyorsun
İzole olarak Olimp Optimum Nutrever Supplementler birisini alacağım ama hangisi
İçerim meyvesuyu içerdim de diyetteyim
Kola hastasıyım hep içerim
Su içerim çoğunlukla.
Kola içiyorum
Su ya da soda içiyorum çoğunlukla
Su içiyorum genelde.