Yeme & İçme 1 ay Pilavı mayonezli yiyen oldu mu veya var mı aranızda ya da ketçaplı ya da ketçap mayonez karışık? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Pilavı mayonezli yiyen oldu mu veya var mı aranızda ya da ketçaplı ya da ketçap mayonez karışık? Cevap Yaz 6 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 22 1 ay Yiyenler varmış.. cacık dökenler bile oluyormuş 😂 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 686 cevap paylaştı. Ketçaplı yedimde mayonezli yemedim mayonez sevmem çünkü. 0 0 Yorumla
omerfrkkuckk3542 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 ay Birkaç kez pilavın yanında patates kızartması yerken patates kızartmasının üstüne sıktığım ketçap mayonez pilava da bulaşmıştı, o şekilde yemiştim; ama özellikle pilavı ketçap mayonezle yiyebileceğimi sanmıyorum. 0 0 Yorumla
Çok_zorlaniyorum Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 ay Yedim yaninda kavurma da varsa. guzel. oluyor. ketcap. mayonez ayrı ayrı sıktım mayonez fazlaydı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yiyenler varmış.. cacık dökenler bile oluyormuş 😂
Ketçaplı yedimde mayonezli yemedim mayonez sevmem çünkü.
Birkaç kez pilavın yanında patates kızartması yerken patates kızartmasının üstüne sıktığım ketçap mayonez pilava da bulaşmıştı, o şekilde yemiştim; ama özellikle pilavı ketçap mayonezle yiyebileceğimi sanmıyorum.
Yedim yaninda kavurma da varsa. guzel. oluyor. ketcap. mayonez ayrı ayrı sıktım mayonez fazlaydı
Iyy o ne öyle
Iyyyyyy