Yeme & İçme 1 ay Hazır meyve suyu mu, ev yapımı meyve suyu mu seviyorsun? ölümmmeleğiii Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Hazır meyve suyu mu, ev yapımı meyve suyu mu seviyorsun? Cevap Yaz 31 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 23 1 ay Hiç farketmez benim için😂 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Olsun da nasil olursa olsun mu diyorsun 🙈 Yorumla BirAnanasAldirdim 1 ay Evet öyle oldu biraz Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ev yapımı ama meyvelerin suyunu çıkarmayı sevmem direkt olduğu haliyle tüketmeyi seviyorum zaten suyu ordan da geliyo. Bişiyin içine katacaksam ayrı... 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Çocuklara yemeğin yanına içecek olarak hazırlıyorum kuru kuru zorlanmasinlar diye Yorumla Junİchi 1 ay Hıı mantıklı :D çocuğum olmadığı için... Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Erik hoşafı veya üzüm suyu yaparız biz, onun haricinde meyveleri olduğu gibi tüketme taraftarıyım 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Afiyet olsun balım Yorumla kremalıfincanbüreği 1 ay Teşekkür ederimm, size de afiyet olsun 😊🌸 Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Hazır meyve suyu evde birde meyve sıkmaya uğraşamam. 1 1 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Aslında en sağlıklı olan o Yorumla
yağmur_yüreklim01 Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 99% 1 ay Hazır mevse suları çürük ve küflenmiş meyvelerden yapılıyor o yüzden ev yapımı 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Ever geçen bir video gördüm çok kötü şartlarda yapılıyor Yorumla
m Kartopu0 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 ay Gönül ister ev yapımı olsun ama hazır olanı alıp içenlerdenim 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Ben ev yapımı hazırlıyorum artık canım Yorumla Kartopu0 1 ay Tamam canım djdb Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay 🫣 Yorumla
fesfs Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% 1 ay Tabiki ev yapımı yazdan yapıyorum murdum erik vişne kayisi kışında portakal limon 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Ellerine sağlık afiyet olsun Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 14,8b cevap paylaştı. Afiyet olsun abla özellikle sıkılmış portakal suyu severim 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Portakal suyu sıkıyorum bende ablam teşekkür ederim
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 499 cevap paylaştı. Ev yapımı güzel olur o resimdeki kayısı suyumu 0 1 Yorumla Hadiiyani 1 ay Eline emeğine sağlık Yorumla
cafecrown Takip Et Guru Yaş: 27 1 ay İstinasız ev yapımı meyve suyu. En azından içinde tatlandırıcı, Msg, ve şeker yok. 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 38 1 ay Yeme & İçme konusunda 654 cevap paylaştı. Meyvenin kendisini seviyorum. Meyveyle suyunu ayırmıyorum. 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Afiyet olsun Yorumla uusluu 1 ay Teşekkürler Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 ay ev yapımı hazırlar kanserojenli hele o kafedeki hazır meyve suları aşırı zararlı 0 0 Yorumla
xyagmur61 Takip Et Xper 4 Yaş: 20 1 ay Ev yapımı meyve suyunu daha çok severim evde durabildikçe yapmaya çalışırım her şeyin doğalı daha güzel ne de olsa. 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Kesinlikle katılıyorum balım Yorumla
By_tokatli Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 ay Ev yapımı her zaman iyidir özellikle armut ve erik suyu ohhh miss 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Armut güzel değil denedim Yorumla By_tokatli 1 ay Annem yabani armuttan yapıyor şeker yerine pekmez kullanıyor Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 76% 1 ay Ev yapımı organik mis gibi afiyet olsun 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Çok teşekkür ederim Yorumla
kartaltuvasi Takip Et Xper 7 Yaş: 69 , eic 97% 1 ay Ev yapımı meyve suyu tercihimdir... 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay En azından taze ve sağlıkli Yorumla kartaltuvasi 1 ay Haklısınız... Yorumla
gençbirgenç Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 94% 1 ay Ev yapımı tabiki bahçemizden soframıza 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Ellerinize sağlık afiyetle için Yorumla gençbirgenç 1 ay Teşekkürler Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% 1 ay bardağı zorla taşıyorsun gibi 0 4 Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Bardak değil o şişe yalnız Yorumla gözümKIZarıyor 1 ay bir dikişte içiyor muusn Yorumla ölümmmeleğiii 1 ay Hayır haftalık meyve suyu o onu 1 haftada içiyor çocuklar Yorumla gözümKIZarıyor 1 ay öyle desene be :) Yorumla
StarWarsPrensesi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 338 cevap paylaştı. Kesinlikle ev yapımı , hazır içmemm😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hiç farketmez benim için😂
Olsun da nasil olursa olsun mu diyorsun 🙈
Evet öyle oldu biraz
Ev yapımı ama meyvelerin suyunu çıkarmayı sevmem direkt olduğu haliyle tüketmeyi seviyorum zaten suyu ordan da geliyo. Bişiyin içine katacaksam ayrı...
Çocuklara yemeğin yanına içecek olarak hazırlıyorum kuru kuru zorlanmasinlar diye
Hıı mantıklı :D çocuğum olmadığı için...
Erik hoşafı veya üzüm suyu yaparız biz, onun haricinde meyveleri olduğu gibi tüketme taraftarıyım
Afiyet olsun balım
Teşekkür ederimm, size de afiyet olsun 😊🌸
Hazır meyve suyu evde birde meyve sıkmaya uğraşamam.
Aslında en sağlıklı olan o
Hazır mevse suları çürük ve küflenmiş meyvelerden yapılıyor o yüzden ev yapımı
Ever geçen bir video gördüm çok kötü şartlarda yapılıyor
Gönül ister ev yapımı olsun ama hazır olanı alıp içenlerdenim
Ben ev yapımı hazırlıyorum artık canım
Tamam canım djdb
🫣
Tabiki ev yapımı yazdan yapıyorum murdum erik vişne kayisi kışında portakal limon
Ellerine sağlık afiyet olsun
Afiyet olsun abla özellikle sıkılmış portakal suyu severim
Portakal suyu sıkıyorum bende ablam teşekkür ederim
Ev yapımı güzel olur o resimdeki kayısı suyumu
Eline emeğine sağlık
İstinasız ev yapımı meyve suyu. En azından içinde tatlandırıcı, Msg, ve şeker yok.
Meyvenin kendisini seviyorum. Meyveyle suyunu ayırmıyorum.
Afiyet olsun
Teşekkürler
ev yapımı hazırlar kanserojenli hele o kafedeki hazır meyve suları aşırı zararlı
Ev yapımı meyve suyunu daha çok severim evde durabildikçe yapmaya çalışırım her şeyin doğalı daha güzel ne de olsa.
Kesinlikle katılıyorum balım
Ev yapımı her zaman iyidir özellikle armut ve erik suyu ohhh miss
Armut güzel değil denedim
Annem yabani armuttan yapıyor şeker yerine pekmez kullanıyor
Ev yapımı organik mis gibi afiyet olsun
Çok teşekkür ederim
Ev yapımı meyve suyu tercihimdir...
En azından taze ve sağlıkli
Haklısınız...
Ev yapımı tabiki bahçemizden soframıza
Ellerinize sağlık afiyetle için
Teşekkürler