Yeme & İçme Memleketinin en çok neyini özlüyorsun? ölümmmeleğiii Takip Et Master Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ben ;Katmer,Nohut dürümü, Baklava, Güncellemeler+1 yıl Zzzzuuuuppppeeeerrrr soru 👻👻 Memleketinin en çok neyini özlüyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ankara 'nın özlenecek bir tarafı yok benim için abla, sana afiyet olsun :) 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Anitkabir ve Ayazı yeter Barış im u Barış_LonelyForever +1 yıl Haklısın ablam Anıtkabirin yeri ayrı benim için
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Sahilini martı seslerini vapurunu sabahın seherinde o börekçilerden gelen buram buram kokuyu kalabalığını koşturmacasını trafiğini bile özledim 😊 0 0 Yorumla
Ebru-F Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Off sizinkide harika bir memleket ama herseyi mi güzel olur bir yerin. G. antep'e bayılıyorum. 0 1 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Bende ve çok özledim Yorumla
γυναίκα Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Tortum yolu üzerindeki bir mekanda yediğim cağ kebabını çok özledim. Hiçbir yer orası gibi yapamıyor. 🤤 0 5 Yorumla SemihDonmez +1 yıl Erzurumlu’musun? Yorumla γυναίκα +1 yıl @SemihDonmez memleketim orası. Yorumla SemihDonmez +1 yıl Tortum mu? Yorumla SemihDonmez +1 yıl Odun pazarında bende çağ kebabı yemiştim. Üzerinede kadayıf dolma. Yorumla γυναίκα +1 yıl @SemihDonmez sayılır. :)) Afiyet olsun. Ben yediğim mekanın adını hatırlamıyorum. Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tubi Antepli miymiş yav? 😂Ben de Adana kebap, çöp şiş, muzlu süt, bici bici. 😋 0 7 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Lan nasıl yani bilmiyom deme Yorumla carsngirls +1 yıl Ben seni İzmir hatunu sanırdım. 😂 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Allah korusun Yorumla carsngirls +1 yıl Niye yav hepsi güzel? 😂 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Yok gardaş ben genel olarak İzmir i sevmiyorum insanlari da dahil 🤣 Yorumla carsngirls +1 yıl Kızları güzel ama dimi? 😂 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Evet ama hepsi değil 😉🤭 Yorumla
aslanbabaa Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Dondurmasını, tarhanasını , kelle paça, fıstık sarması, çörek 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Kahramanmaraş galiba Yorumla aslanbabaa +1 yıl Evet😀 aslen ora Yorumla
berkayy0055 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Gaziantepte okudum üniversiteyi yemeklerini çok özlüyorum. samsunluyum ama yemek konusunda samsun sıfır 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 709 cevap paylaştı. Şu nohut. durumunu yemek nasip ne olmadı varmıdır acaba Bursa'da 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 857 cevap paylaştı. Memleketim de yaşıyor olduğum için özlediğim herhangi bir şeyi yok her şey elimin altında 0 0 Yorumla
Bygoztepe Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Boyoz gevrek Kordon güzel yalı Çeşme anlatmaya gerek yok yaşamayan bilemez 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nohut dürüm nasıl bir yaratıcılık hocanın teknoloji tasarım dersinde büyük düşünün dediğimde aklıma gelen maks icat 0 0 Yorumla
By_tokatli Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Yaprak sarması Bad lahana sarması köy ekmeği bulgur üstü tavşan eti kaz eti tavuk eti kısaca anamın yaptığı yemekleri 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hiçbir şeyini 0 3 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Gali Ankara li değilsin Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl Zaten değilim Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl 🤭 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Özlemiyorum çünkü memleketim antepteyim😂😂 0 5 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Ben çok özledim 😔🥺 Yorumla fesfs +1 yıl Gel bacım gezdireyim ya da gondereyim sana kargoyla😉 Yorumla cenk_1903 +1 yıl @fesfs hemşehrim :)) Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Kargo işini bi ara konuşalım gurban olam Yorumla fesfs +1 yıl Okey Yorumla
metropoltilkisi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Antepli olduğuna yemin edebilirim ama kanitlayamam 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hiçbir şeyini özlemiyom 😅 0 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Valla bir şeyin tadı kalmadı artık 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Katmer süper olur. 0 1 Yorumla Hadiiyani +1 yıl Eskisehirin çi böreğini özlüyoruz Yorumla
serkan2023 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl aha hemşehri çıktık 0 2 Yorumla ölümmmeleğiii +1 yıl Deme rafık Yorumla serkan2023 +1 yıl valla öyle rafığım Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Herşeyi 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. Dondurma 0 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Oradaki kuzenlerimi 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Koftesini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ankara 'nın özlenecek bir tarafı yok benim için abla, sana afiyet olsun :)
Anitkabir ve Ayazı yeter Barış im
Haklısın ablam Anıtkabirin yeri ayrı benim için
Sahilini martı seslerini vapurunu sabahın seherinde o börekçilerden gelen buram buram kokuyu kalabalığını koşturmacasını trafiğini bile özledim 😊
Off sizinkide harika bir memleket ama herseyi mi güzel olur bir yerin. G. antep'e bayılıyorum.
Bende ve çok özledim
Her şeyini özlüyorum memleketimin.
Tortum yolu üzerindeki bir mekanda yediğim cağ kebabını çok özledim. Hiçbir yer orası gibi yapamıyor. 🤤
Erzurumlu’musun?
@SemihDonmez memleketim orası.
Tortum mu?
Odun pazarında bende çağ kebabı yemiştim. Üzerinede kadayıf dolma.
@SemihDonmez sayılır. :)) Afiyet olsun. Ben yediğim mekanın adını hatırlamıyorum.
Tubi Antepli miymiş yav? 😂
Ben de Adana kebap, çöp şiş, muzlu süt, bici bici. 😋
Lan nasıl yani bilmiyom deme
Ben seni İzmir hatunu sanırdım. 😂
Allah korusun
Niye yav hepsi güzel? 😂
Yok gardaş ben genel olarak İzmir i sevmiyorum insanlari da dahil 🤣
Kızları güzel ama dimi? 😂
Evet ama hepsi değil 😉🤭
Dondurmasını, tarhanasını , kelle paça, fıstık sarması, çörek
Kahramanmaraş galiba
Evet😀 aslen ora
Gaziantepte okudum üniversiteyi yemeklerini çok özlüyorum. samsunluyum ama yemek konusunda samsun sıfır
Şu nohut. durumunu yemek nasip ne olmadı varmıdır acaba Bursa'da
Memleketim de yaşıyor olduğum için özlediğim herhangi bir şeyi yok her şey elimin altında
Boyoz gevrek Kordon güzel yalı Çeşme anlatmaya gerek yok yaşamayan bilemez
Nohut dürüm nasıl bir yaratıcılık hocanın teknoloji tasarım dersinde büyük düşünün dediğimde aklıma gelen maks icat
Yaprak sarması Bad lahana sarması köy ekmeği bulgur üstü tavşan eti kaz eti tavuk eti kısaca anamın yaptığı yemekleri
Hiçbir şeyini
Gali Ankara li değilsin
Zaten değilim
🤭
Özlemiyorum çünkü memleketim antepteyim😂😂
Ben çok özledim 😔🥺
Gel bacım gezdireyim ya da gondereyim sana kargoyla😉
@fesfs hemşehrim :))
Kargo işini bi ara konuşalım gurban olam
Okey
Antepli olduğuna yemin edebilirim ama kanitlayamam
Hele hele hele hele Antepli 😉😂😂